4tuning_team je napisal/-a:...upam samo, da se bomo na Trojanah lahko kaj zmenil, ker če bo šlo tako naprej, bo čar tuninga šel po vodi. Tekmovanja gor ali dol...se kdo spomni samega začetka? Če bo šlo tako naprej bo na show prišlo peščica ljudi in še tok manj avtomobilov, kar se počasi že kaže. In pokali te slovenije pa pokali une slovenije...? Kakšen smisel je to? Zakaj iz lj noben na štajersko ne pride?? Zakaj sam mi hodimo v in čez Ljubljano?? Tak majhna država pa ne najdemo skupnega jezika. Pred cca. 3-mi leti je tuning cvetel ( Grosuplje ), zdaj pa nič več. Polno je predelanih vozil, ki ravno zaradi tega, kar se dogaja na teh show-ih ne prihaja in se raje vozijo na piknike in izlete... Forum je pa svoje poglavje. Se mi zdi, kot da še sam po te fa...točke hodite. Pa ne mečem vse v en koš, da nebo pomote. Vedno bo prihajal do trenja, ampak kok je to zdaj razvidno, je pa katastrofa. A ni rešitve??![]()
(
)
Boštjan
jay je napisal/-a:stari se popolnoma strinjam. Taki post sem že zdavnaj mislil spesnit.
Tak mala država pa imamo razdeljene showe, showe na en dan ... še tekme iz akustike so se umaknile v lj konec... Cerknica, Krško, Kočevje, Ajdovščina vse to je od Mb oddaljeno 150+km. Nevem zakaj ni razpored tekem malo boljši npr lokacije Celje, Ptuj, Velenje, MB, SG, Koper, Kranj... (še dobro, da so letos dBastardsi prišli v Radence in organizirali meritve kljub temu da nas ni blo OH število, za kar se jim tudi osebno zahvaljujem), drugače nobene dB tekme nebi bilo na našem koncu... V Mb je bil show nazadnje 2004-2005 če se ne motim z strani gas tuninga.... še na Ptuju je mrknilo vse skupaj.. Če bi blo kot v starem sistemu, da je folk z Kopra hodil na naše konce in mi tudi v Koper, bi bila številka na showih znatno večja. Tak pa smo razdeljeni na 50/50. Je pa tud ena stvar, prireditev je že ogromno, skoraj VSAK vikend. Na tekmo porabiš od 50-100 eur IN EN DAN DOPUSTA pri plači 800eur se to pošteno pozna. Vem pa da bo Seleš v Lj nardil show kot se spodobi, zato tudi pridem v Lj, ker mislim da bo v Lj končno združenih več teamov/clubov z cele Slo.
Na konec koncev je najboljše hodit na srečanja-meetinge, vsaj družaben folk pride (po 100 avtomobilov tudi) vstopnine ni, kriterijev ni in lahko kakšno rečeš, ni pokalov in ocenjevanja. Edini problem je da je neuradnoše za 1x. Dokler pa se stvari ne bodo uredile bo pa vedno več porihtanih avtomobilov parkiranih ZUNAJ showa, kot pa na samem prizorišču
Lp
TITan je napisal/-a:ElGato je napisal/-a:medtem, ko je na showu bila oranžna honda crx, ki je za moje pojme čisti japan style in takše honde, kot je ta, še ni bilo in je še nebo nekaj časa v sloveniji!!!
Tista honda je 2 para tweeterjev stran od Italian styla, ne pa japp style
saso_vts je napisal/-a:ok sam ste res smesni vsi skupi!!
a vam je res tojk do teh pokalov,jest jih mam 11 doma,a kdo rabi kaksnega mogoce![]()
![]()
vsi recete da vam ni do pokalov,a pol se vsi kregate za neke tocke,ce vam ne bi bilo do pokalov,pol se ne bi kregal za tocke!!!
lansko leto so men narobe sestel tocke pa sm bil cetrti namest tretji,pa se nism nc bunil zarad tega.no poslal sm eno privatno sporocilce da sm jih opozoril in to je to.
pa naj vam povem zakaj mene ne bo nikol vec na stajersko tekmovat!!!!
govorim za lansko leto.
verjetno vsi veste kaksnega saxoja sm mel,kr velik je bilo predelanega na njemu,precej velik,mogoc ni bilo neke profesionalne kvalitete,sam predelav je bilo pa zihr velik.
iz logatca sm sel v mursko soboto na tekmovanje,cel vesel,da bom lahko kocno ppokazal saxoja,kaj sm naredu iz njega.pridem na tekovanje
prvic,postavl so me na tako mesto da me bi tud bozicek ni mogel videt
drugic,sodnik tud povohal ni avta,celo opozoril sm ga,pa mi je reku da ga je ocenil,ceprov sm bil skoz zraven avta in nism tega vidu kaj sele da bi mu kej lohk razkazal povedal.
tretjic,k sm reku sodniku ce lohk vidim ocenjevalni list,mi je reku da je to tajno.
in ja tuki sm res upal da bom dobu kaksen pokal in priznam da sm sel razocaran domov.sam s casom sm spoznal da sm avto naredu zase in ne za pokale.
pa nimam nic proti nobenmu,pa prosim brez zamere.
drgac pa grem se zmeraj z veseljem na stajersko,ker majo dobro vino,pa fejst ljudje so gor
![]()
tko da tisti k se neki jezite tuki gor se najprej vprasajte al delate avto za pokale in zato da vas ljudje opazijo al za svojo dušo
komu mar za deset tock pa pokal,men je vazn da se na tekmovanjih druzmo kaksno recemo,ne bom se pa ob tla metu ce mi pozabjo deset pik pristet,vec mi pomeni to da nekdo rece "tole je pa hudo zrihtan,pa velik casa vlozenga notr" kt pa en pokal aja pa deset tock.![]()
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov