Srečanja avtomobilskih navdušencev...

G-4S

Napisal/-a G-4S To jun 10, 2008 11:54 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay To jun 10, 2008 11:54 am

4tuning_team je napisal/-a:...upam samo, da se bomo na Trojanah lahko kaj zmenil, ker če bo šlo tako naprej, bo čar tuninga šel po vodi. Tekmovanja gor ali dol...se kdo spomni samega začetka? Če bo šlo tako naprej bo na show prišlo peščica ljudi in še tok manj avtomobilov, kar se počasi že kaže. In pokali te slovenije pa pokali une slovenije...? Kakšen smisel je to? Zakaj iz lj noben na štajersko ne pride?? Zakaj sam mi hodimo v in čez Ljubljano?? Tak majhna država pa ne najdemo skupnega jezika. Pred cca. 3-mi leti je tuning cvetel ( Grosuplje ), zdaj pa nič več. Polno je predelanih vozil, ki ravno zaradi tega, kar se dogaja na teh show-ih ne prihaja in se raje vozijo na piknike in izlete... Forum je pa svoje poglavje. Se mi zdi, kot da še sam po te fa...točke hodite. Pa ne mečem vse v en koš, da nebo pomote. Vedno bo prihajal do trenja, ampak kok je to zdaj razvidno, je pa katastrofa. A ni rešitve?? :!: :?: ( :idea: )
Boštjan

stari se popolnoma strinjam. Taki post sem že zdavnaj mislil spesnit.
Tak mala država pa imamo razdeljene showe, showe na en dan ... še tekme iz akustike so se umaknile v lj konec... Cerknica, Krško, Kočevje, Ajdovščina vse to je od Mb oddaljeno 150+km. Nevem zakaj ni razpored tekem malo boljši npr lokacije Celje, Ptuj, Velenje, MB, SG, Koper, Kranj... (še dobro, da so letos dBastardsi prišli v Radence in organizirali meritve kljub temu da nas ni blo OH število, za kar se jim tudi osebno zahvaljujem), drugače nobene dB tekme nebi bilo na našem koncu... V Mb je bil show nazadnje 2004-2005 če se ne motim z strani gas tuninga.... še na Ptuju je mrknilo vse skupaj.. Če bi blo kot v starem sistemu, da je folk z Kopra hodil na naše konce in mi tudi v Koper, bi bila številka na showih znatno večja. Tak pa smo razdeljeni na 50/50. Je pa tud ena stvar, prireditev je že ogromno, skoraj VSAK vikend. Na tekmo porabiš od 50-100 eur IN EN DAN DOPUSTA pri plači 800eur se to pošteno pozna. Vem pa da bo Seleš v Lj nardil show kot se spodobi, zato tudi pridem v Lj, ker mislim da bo v Lj končno združenih več teamov/clubov z cele Slo.

Na konec koncev je najboljše hodit na srečanja-meetinge, vsaj družaben folk pride (po 100 avtomobilov tudi) vstopnine ni, kriterijev ni in lahko kakšno rečeš, ni pokalov in ocenjevanja. Edini problem je da je neuradno ;) še za 1x. Dokler pa se stvari ne bodo uredile bo pa vedno več porihtanih avtomobilov parkiranih ZUNAJ showa, kot pa na samem prizorišču

Lp
Zadnjič spremenil jay, dne To jun 10, 2008 12:32 pm, skupaj popravljeno 3 krat.
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso To jun 10, 2008 12:28 pm

@jay: dobro si ti povedo! res je malo čudno vse skup že. mi tut pridemo u lj, drugač bomo pa kr lokalna srečanja rajš tolkli! ;) tam je še najbolš

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To jun 10, 2008 1:31 pm

najprej na zadnjo temo glede lokacije šovov: to je stvar organizatorjev, kje se bo zorganirziralo. se pravi tam, kjer je interes parih posameznikov, ki se jih da zajebavat, tam bo. vsak lahko zorganizira svoj šov če ima čas, denar in pa prevsem veliko volje. nekateri smo to že dali parkrat skozi in vrjemi, da gre preveč živcov ko se trudiš najbolje kakor gre v danem trenutku, potem pa ti par posameznikov vzame še tisto malo volje, s katero si začel...

glede druge, glavne teme: dejstvo je, da je ocenitev avta zelo nehvaležno opravilo. to, kakšne komentarje imajo nekateri zravn, ko se sodi je.... skrajno neprimerno bom rekel da ne bom koga preveč užalil. problem je, ker se ko se avto ocenjuje najde pri avtu par kolegov lastnika, ki so tako glasni in pametni, da glava boli. jaz osebno bi v takem primeru lepo povedal, da al naj bodo tiho ker poslušati moraš tako ali tako le lastnika avta, ali pa grem in bo avto neocenjen. vmešavanje v delo sodnikov je nekaj, za kar je lahko par akterjev v tej temi kratko malo sram!

brez ali z zamero samo nekateri v tej temi mislite, da ste z določenimi predelavami potegnili boga za j***a ter da se vam je treba klanjat ter vas vse vikat. sori samo se grem stavit, da najdem na vsakem avtu na šovu vsaj 5 stvari, ki so narejene površno ali nestrokovno ali pa so nedodelane!! noben avto ni perfect, čeprav nekateri mislite da le to je.

tudi glede samih stilov je težko debatirati, kajti striktno nek stil je težko narediti. sploh ker so mnenja o stilih tako različna in večina ne prepozna nekega stila ali ga zameša z neko svojo predstavo o stilu. kaj sledi je jasno...

resnično upam, da se boste na sestanku kaj konkretnega zmenili, predvsem pa pridite z že pripravljenimi predlogi, ne pa z namenom se dokazovat in obtoževat! ker če boste prišli s takim namenom, se ne bo spremenilo nič!

lp
Maky
SlikaSlika

_primy_
Novinec

Napisal/-a _primy_ To jun 10, 2008 3:04 pm

kot je ze en predhodnik povedal sem tudi jaz zato da dajo določen procent k končnemu seštevku točk tudi gledalci ;)

drgač pa škoda se sekirat in nekaj brezveze kregat :roll:

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 Sr jun 11, 2008 1:23 pm

jay je napisal/-a:stari se popolnoma strinjam. Taki post sem že zdavnaj mislil spesnit.
Tak mala država pa imamo razdeljene showe, showe na en dan ... še tekme iz akustike so se umaknile v lj konec... Cerknica, Krško, Kočevje, Ajdovščina vse to je od Mb oddaljeno 150+km. Nevem zakaj ni razpored tekem malo boljši npr lokacije Celje, Ptuj, Velenje, MB, SG, Koper, Kranj... (še dobro, da so letos dBastardsi prišli v Radence in organizirali meritve kljub temu da nas ni blo OH število, za kar se jim tudi osebno zahvaljujem), drugače nobene dB tekme nebi bilo na našem koncu... V Mb je bil show nazadnje 2004-2005 če se ne motim z strani gas tuninga.... še na Ptuju je mrknilo vse skupaj.. Če bi blo kot v starem sistemu, da je folk z Kopra hodil na naše konce in mi tudi v Koper, bi bila številka na showih znatno večja. Tak pa smo razdeljeni na 50/50. Je pa tud ena stvar, prireditev je že ogromno, skoraj VSAK vikend. Na tekmo porabiš od 50-100 eur IN EN DAN DOPUSTA pri plači 800eur se to pošteno pozna. Vem pa da bo Seleš v Lj nardil show kot se spodobi, zato tudi pridem v Lj, ker mislim da bo v Lj končno združenih več teamov/clubov z cele Slo.

Na konec koncev je najboljše hodit na srečanja-meetinge, vsaj družaben folk pride (po 100 avtomobilov tudi) vstopnine ni, kriterijev ni in lahko kakšno rečeš, ni pokalov in ocenjevanja. Edini problem je da je neuradno ;) še za 1x. Dokler pa se stvari ne bodo uredile bo pa vedno več porihtanih avtomobilov parkiranih ZUNAJ showa, kot pa na samem prizorišču

Lp

Zakaj ni v MB?

Dejmo pogledat... Ajdovščino organizira Seleš, LJ prav tako, Oštir organizira Kočevje, nekoč je bil še kKoper v v logi ECA Koper... Leta 2005 je bil Db drag v MB na strehi Europarka... dejstvo je da noben iz vašega konce noče/se mu ne da zajebavati z organizacijo. ampka nobenmu... Seleš vedno sprašuje kdo bo še kaj organiziral ... mislil da bi z veseljem kakšno pametno stvar predlagal nekomu ki bi pvič probal organizirati. Ampak spet pridemo do denarja... vložek za prirpavo je precejšni in je vprašanje če se povrne... in spet... nobenmu se ne da...

Kar se pa tiče denarja... tuning/styling/avtoakustika zahteva ogromno denarja, obiskati vse šove in potem še obvezno spiti nekaj pa velik delež plače--- tako je pri nas tako je drugje... 800€ plače je pa očitno premalo nekaterim... bo treba nehat hodit v petek ven, nehat kadit, po službi viset v lokalih.. ni preprosto... bo treba službo zamenjat ali pa poiskati dodaten vir zaslužka.

lp

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Sr jun 11, 2008 2:26 pm

prav na zivce mi gre ko nekdo izdavi zakaj ni na nasem koncu nic.

VEDNO VABIM vse na emma sestanek ali str da bi bilo cimvec tekem in tam določimo datume, nato pa pridete cez par mescov nekateri ki vam ni prav zakaj emma ali str na ta datum ali pa da v vasem koncu ni nic.

MISLIM DA VSI DOBRO VESTE da so emma in str sestanki javni in da je vsak dobrodošel prav tako lahko vsak izrazi svoje mnenje in se ga upošteva v kolikor je NORMALEN!

Za leto 2009 potekajo že nekateri pogovori ampak iz stajerske se ni se nihce nic oglasil na nobenem sestanku

lp jaka
Slika

Uporabniški avatar
saso_vts
Novinec

Kraj: logatec

Napisal/-a saso_vts Sr jun 11, 2008 9:22 pm

ok sam ste res smesni vsi skupi!!
a vam je res tojk do teh pokalov,jest jih mam 11 doma,a kdo rabi kaksnega mogoce :D :D
vsi recete da vam ni do pokalov,a pol se vsi kregate za neke tocke,ce vam ne bi bilo do pokalov,pol se ne bi kregal za tocke!!!
lansko leto so men narobe sestel tocke pa sm bil cetrti namest tretji,pa se nism nc bunil zarad tega.no poslal sm eno privatno sporocilce da sm jih opozoril in to je to.
pa naj vam povem zakaj mene ne bo nikol vec na stajersko tekmovat!!!!
govorim za lansko leto.
verjetno vsi veste kaksnega saxoja sm mel,kr velik je bilo predelanega na njemu,precej velik,mogoc ni bilo neke profesionalne kvalitete,sam predelav je bilo pa zihr velik.
iz logatca sm sel v mursko soboto na tekmovanje,cel vesel,da bom lahko kocno ppokazal saxoja,kaj sm naredu iz njega.pridem na tekovanje
prvic,postavl so me na tako mesto da me bi tud bozicek ni mogel videt
drugic,sodnik tud povohal ni avta,celo opozoril sm ga,pa mi je reku da ga je ocenil,ceprov sm bil skoz zraven avta in nism tega vidu kaj sele da bi mu kej lohk razkazal povedal.
tretjic,k sm reku sodniku ce lohk vidim ocenjevalni list,mi je reku da je to tajno.
in ja tuki sm res upal da bom dobu kaksen pokal in priznam da sm sel razocaran domov.sam s casom sm spoznal da sm avto naredu zase in ne za pokale.
pa nimam nic proti nobenmu,pa prosim brez zamere.
drgac pa grem se zmeraj z veseljem na stajersko,ker majo dobro vino :D ,pa fejst ljudje so gor :D

tko da tisti k se neki jezite tuki gor se najprej vprasajte al delate avto za pokale in zato da vas ljudje opazijo al za svojo dušo
komu mar za deset tock pa pokal,men je vazn da se na tekmovanjih druzmo kaksno recemo,ne bom se pa ob tla metu ce mi pozabjo deset pik pristet,vec mi pomeni to da nekdo rece "tole je pa hudo zrihtan,pa velik casa vlozenga notr" kt pa en pokal aja pa deset tock. :D :D :D :D
zelo dobr ko sm

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Sr jun 11, 2008 9:33 pm

če bom reku,da mi pokal nč ne pomen se bom zlagou...zame je pokal neko priznanje mojga truda, čeprou mi pohvale ostalih še več pomenjo...z vsako novo pohvalo ali pac pokalom(priznanjem) osebno dobim motivacijo za nov projekt, novo dodelavo...bi mogu met res samozavest da bi mi usi skurcal avto, posegu po zadnjih mestih in se vedno spušču v neke predelave...
tko,da nevem zakaj hodte pol na tuning showe s svojimi avti, če vam je sam za druženje...je druženje velik faktor ni pa edini...pa sašo ni isto če ti dal en pokal, ker ga hočš, je razlika če si si ga zaslužu
ne se delat neke fine " ti jst dam pokal", ker brez pomena ti zihr ni....upam

Sing
Nov uporabnik

Napisal/-a Sing Sr jun 11, 2008 11:49 pm

TITan je napisal/-a:
ElGato je napisal/-a:medtem, ko je na showu bila oranžna honda crx, ki je za moje pojme čisti japan style in takše honde, kot je ta, še ni bilo in je še nebo nekaj časa v sloveniji!!!

Tista honda je 2 para tweeterjev stran od Italian styla, ne pa japp style :lol:

točno vem kaj si mislu.
Sam problem je, k ti niti te dva tweterja enbi znal zvezat kaj šele tk odobr upasat...

Bongo jedan. :lol:

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če jun 12, 2008 12:24 pm

saso_vts je napisal/-a:ok sam ste res smesni vsi skupi!!
a vam je res tojk do teh pokalov,jest jih mam 11 doma,a kdo rabi kaksnega mogoce :D :D
vsi recete da vam ni do pokalov,a pol se vsi kregate za neke tocke,ce vam ne bi bilo do pokalov,pol se ne bi kregal za tocke!!!
lansko leto so men narobe sestel tocke pa sm bil cetrti namest tretji,pa se nism nc bunil zarad tega.no poslal sm eno privatno sporocilce da sm jih opozoril in to je to.
pa naj vam povem zakaj mene ne bo nikol vec na stajersko tekmovat!!!!
govorim za lansko leto.
verjetno vsi veste kaksnega saxoja sm mel,kr velik je bilo predelanega na njemu,precej velik,mogoc ni bilo neke profesionalne kvalitete,sam predelav je bilo pa zihr velik.
iz logatca sm sel v mursko soboto na tekmovanje,cel vesel,da bom lahko kocno ppokazal saxoja,kaj sm naredu iz njega.pridem na tekovanje
prvic,postavl so me na tako mesto da me bi tud bozicek ni mogel videt
drugic,sodnik tud povohal ni avta,celo opozoril sm ga,pa mi je reku da ga je ocenil,ceprov sm bil skoz zraven avta in nism tega vidu kaj sele da bi mu kej lohk razkazal povedal.
tretjic,k sm reku sodniku ce lohk vidim ocenjevalni list,mi je reku da je to tajno.
in ja tuki sm res upal da bom dobu kaksen pokal in priznam da sm sel razocaran domov.sam s casom sm spoznal da sm avto naredu zase in ne za pokale.
pa nimam nic proti nobenmu,pa prosim brez zamere.
drgac pa grem se zmeraj z veseljem na stajersko,ker majo dobro vino :D ,pa fejst ljudje so gor :D

tko da tisti k se neki jezite tuki gor se najprej vprasajte al delate avto za pokale in zato da vas ljudje opazijo al za svojo dušo
komu mar za deset tock pa pokal,men je vazn da se na tekmovanjih druzmo kaksno recemo,ne bom se pa ob tla metu ce mi pozabjo deset pik pristet,vec mi pomeni to da nekdo rece "tole je pa hudo zrihtan,pa velik casa vlozenga notr" kt pa en pokal aja pa deset tock. :D :D :D :D

Upam, da se salis s tem postom...

Od kdaj je Murska Sobota Stajerski konec ?

Pa naj vam bo enkrat jasno, da se ljudem NE GRE ZA POKALE, mogoce od vas kdo ne ve, ampak to je DRZAVNO PRVENSTVO, zato se folk buni okoli pik. Jebes pokal, mesto je vazno. Jaz se ne bunim, ker sem itak diskvalificiran iz DP, ampak ce bo nonstop ena sama kregarija potem brezveze hodit na showe...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Če jun 12, 2008 12:41 pm

se strinjam da ne sme biti kregarije zaradi tega zelim da naredimo sestanek.

Mislim da smo pravilnik sestavili dokaj dobro in da se dobro tekmovat, prav tako so pravila jasna kako sodijo sodniki in da sodnik ne more sodit avta brez lastnika.

Prav tako so tu ocenjevalni listi, ki jih tekmovalec na koncu podpiše in vidi zakaj je in zakaj ni dobil točk.

Mislim da je trenutno šibka točka v sodnikih za katere sem bom tudi zam zavzel ker menim daje skoda da vse pokvarimo kar smo naredili.

Vsekakor vabim vse na sestenek da zadevo dorečemo in skupaj postavimo sodnike kateri bodo sodili do konca sezone.

lp jaka seles
Slika

Uporabniški avatar
seicento 2
Novinec

Kraj: maribor

Napisal/-a seicento 2 Če jun 12, 2008 2:46 pm

nočem provocirat ampak me zanima kolko sodnikov je kaj z stajerske

lp

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Če jun 12, 2008 2:53 pm

skoraj nič ker se nihče ne odzove ko so sestanki in sodniški tečaj.

vedno javno vabimo vse in se odzovoje primorci ,dolenci, gorenci, najmanj pa štajerci na koncu pa je največji problem prav s stajerci to je res zanimivo.

Ko smo sprasevali kdo bi naredil STR tekmo v sezoni 2008 ni bilo nikogar, edino 1 x krat smo se dogovorili z tuning klubom iz ptuja s katerimi imamo zakon odnose in nazalost potem show ni bili izpeljan.

Ne razumem zakaj na začetku ni nikogar zraven potem pa ogenj v strehi.

PREDLAGAM MALO VEČ pogovorov in sestankov in bo zadeva stekla tako kot je treba.

IMAM idejo!!!!

Mogoče bi vsi skupaj morali določiti neko osebo v Sloveniji katera bi dodeljevala datume tako kot pri dirkah s tem nebi imeli nevšečnosti in se datumu nebi križali.

Predlagam točko za sestanek!
Slika

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Če jun 12, 2008 3:26 pm

dls1 škoda tvojega časa.. nismo lih neki organiziran narod glede tega.. žal.

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso Če jun 12, 2008 3:53 pm

če se da pravo osebo na pozicijo verjemi da nebi blo problema!!!

Uporabniški avatar
Kovcek
Stalni uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a Kovcek Pe jun 13, 2008 8:25 am

Če se že menite za termine 2009, potem glejte da zopet pozabite, da je drugi vikend v maju naš termin!? :lol:
Lp

kovcek

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Pe jun 13, 2008 9:35 am

Kovček sem si napisal na armaturo da je to tvoj datum, da se takrat ne sme niti dihat :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Kovcek
Stalni uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a Kovcek Pe jun 13, 2008 11:12 am

dls1 je napisal/-a:Kovček sem si napisal na armaturo da je to tvoj datum, da se takrat ne sme niti dihat :lol:

:lol: :lol: :lol:
Lp

kovcek

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Pe jun 13, 2008 12:17 pm

Vsakič ko se usedem v avto " evo spet kovcek"

Bodi fajn! :lol: :lol:
Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov