Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Ne apr 12, 2009 9:52 am

loco ti si prekrut, si reku, da nej umre tist k ga je povabu heheheheh, ja men je blo tut čudn kako to da so v 15 minutah kaprji se prpelal...
Vse super fajn, sam, tut na gas ne moreš prtisnt se že kaprji prpeljejo,mal je tečno to.
Jaz bi se tu tudi strinjala kar se slik tiče, da se ne objvaljajo.
A ste zmer tko sramežljivi vsi pa tihi?! To ne velja zate Hamzo.
Me pa nekaj zanima, vprašanje za moderatorje, zakaj mi nimamo VIP podforuma za take stvari, glede na to, da je to največji portal v naši mali državi? :P

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Napisal/-a xsara Ne apr 12, 2009 9:55 am

seveda zarad takih opic, so potem mene na konc popisoval, pa čeprav sem stal na miru in sam opazoval dogajanje, taki bedaki, da se več ne pojavite na takih zborih, ker vlečete kot magnet.........
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Kraj: Ankaran

Napisal/-a Festina Ne apr 12, 2009 9:59 am

bom naslednic pobrau kako tablo na poti iz obale zapora ceste itd. pa bomo k u filmih zacel zaperat ceste :P
...::: i am tha one you would like to have it baby :::...

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Napisal/-a Festina Ne apr 12, 2009 10:03 am

loco glej kok je kruta sele mary

mary says:
men je blo pa mal slabo, tko da mi je zrak prav pasal, kr je 90 let starae tetka sedela poleg mene v kinu in je rahlo dišala po smrti hehe

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Ne apr 12, 2009 10:04 am

Festina je napisal/-a:bom naslednic pobrau kako tablo na poti iz obale zapora ceste itd. pa bomo k u filmih zacel zaperat ceste :P

:lol: :twisted:

najboljša bi bila tale tabla:

Slika

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Napisal/-a Festina Ne apr 12, 2009 10:07 am

adis je napisal/-a:
Festina je napisal/-a:bom naslednic pobrau kako tablo na poti iz obale zapora ceste itd. pa bomo k u filmih zacel zaperat ceste :P

:lol: :twisted:

najboljša bi bila tale tabla:

Slika

ubou heehheheehehe LOL

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Ne apr 12, 2009 10:11 am

rumena ibiza je napisal/-a:loco ti si prekrut, si reku, da nej umre tist k ga je povabu heheheheh, ja men je blo tut čudn kako to da so v 15 minutah kaprji se prpelal...

:roll: :roll: Just follow the vtec...

rumena ibiza je napisal/-a:Jaz bi se tu tudi strinjala kar se slik tiče, da se ne objvaljajo.
A ste zmer tko sramežljivi vsi pa tihi?! To ne velja zate Hamzo.

Tisti k so bli vabljeni so vidl, tisti k bi bli vabljeni pa niso mogl videt dobijo slike/filme. Jz ne vidim razloga, da bi se kazu širni Sloveniji. Vozm zato ker mi je to kul, zato ker v tem uživam, ne zato da mi bo en primorski junc s turbo crxom solil pamet kok me nažge. Jz osebno ne rabm njegovga approvala, dost mi je da sm tam jz s svojimi kolegi in da smo se mel fajn. Hamzo je lih tko pokazu da si upa odpeljat, čeprav je blo skor 100% že prej da bo zgubil. Respect.

Pa še en random whine:
Dejstvo je da je to kar počnemo ilegalno, pač Slovenija nima drag stripa, jebat ga. Ampak dokler je tko bomo to počel ilegalno in temu primerno je prav da je to skrito očem javnosti. Al bi radi spet en preverjeno kjer hitrosti mimo rutarja dosegajo tudi čez 200 kilometrov na uro? Uglavnem keep it simple, keep it cool. Tko kt je blo učeri z izjemo dveh pacientov je blo zakon, bomo ponovil - drugje.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Napisal/-a Festina Ne apr 12, 2009 10:14 am

loco je pol se dodatno se nasmeju k so se ga dolocene osebe spomnle for long time ago :P

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Ne apr 12, 2009 10:17 am

problemi tako bodo zmer, zmeraj se najde ena izjema, ki išče pozornost to je itak jasno, v miru boste edino, če boste dva pa po dva se dobival na lokacijah x in y in žnj...

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Napisal/-a Festina Ne apr 12, 2009 10:20 am

se naprej se bomo dobival na R in na X in se druzl pa tko naprej ce smo se do zdej se bomo se naprej in organi pregona nam tega nemorejo preprecit da se kje zbiramo CRX bo pa pomoje v kratkem dobil porcijo :P

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Napisal/-a xsara Ne apr 12, 2009 10:23 am

ja na žalost se skor zmeri najde ker b**** in pol je to to..........aja res bi se nas par zmenl preko ps in se dobil naknadno preko sms, tako javno oglaševanje ne gre, poleg plavih, ki berejo forum, ga berejo tudi opice, in pol uletijo in delajo štalo....tut jest sem včeraj hotu odpelat en drag, sam me je na mehurju dajal, da se bo neki zgodl in se tut je :D

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Napisal/-a xsara Ne apr 12, 2009 10:49 am

mah plac je že dobr, ampak si pa tudi ujet v zanko, včas tam na konc ni bilo betonskih stebričkov, jih bo treba odkopat vn :lol: da bo zasilni izhod prost........

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Napisal/-a xsara Ne apr 12, 2009 10:52 am

sicer ene 5 min od lokacije x obstaja ena dolga ravnina brez prometa, sam kaj ko nima luči, tisti ki jo poznate že veste kje je to.........

p.s. pa ne mislim brn...

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 Ne apr 12, 2009 10:58 am

Ja tista ni slaba, zlo dolga ravnina pa mal ožja cesta, od avtoceste kak km stran.

Drugače pa če vas zanima kje sem jaz tole vozil lahko pošljem komu po ZS.

http://www.youtube.com/watch?v=CsZ5Bi1Th44
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Napisal/-a Festina Ne apr 12, 2009 11:04 am

http://www.youtube.com/watch?v=3Hni6tcc ... re=related tle se saj cesta vid

p.s: vem kje je to :P

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Ne apr 12, 2009 11:11 am

Ne zgleda glih kt da bi mel plac kje parkirat zravn, tko da za druženje odpade tole :)
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Uporabniški avatar
HONDASHY
Nov uporabnik

Kraj: Trzin

Napisal/-a HONDASHY Ne apr 12, 2009 11:38 am

LoCo je napisal/-a:
adis je napisal/-a:no kje so posnetki pa slike? ...

Tut ce so jih na tem forumu ne bo... Upam...

Kar se tiče lokacije, cesta je kul, mal prekratka ampak kul,... Če policija pride itak nimaš kam na žalost, pa Še mal v hrib je tko da če stojiš na mestu ti avto nazaj leze kar je za speljat kr annoying, predvsem pa zlo nevarn za kšn dif polomt.

Drgač pa Hamzo, sej mamo cifre, bomo zacel pa k v F&F u petk ob 9h SMSe pošiljat kje bomo pa je...

Kar se pa povabljenih tiče:
Tistmu k je pa zelenga CRXa prvleku sm pa že povedu tasvoje. Ni čudn da so policaji pršli če se je pomojem 4 kroge okol roll bara na blokadi pelu pol pa k nam zavil.
Un Clio k je pa po parkingu kroge risu pa tut prosm da ga nkol več ne pokliče noben. Če smo rekl da bo mir nej bo mir, ne idiotov. Nabral smo se zato da bomo kšno odpelal, kšno rekl in užival zraven, ne da bom gledu a bo opica s cliotom k ni banan dobla k so mu interšpar zaprl divjala okol parkiranih avtov in folka. Če nimaš tazga avta da bi bil opazen, pa to delaš zato da bi te drugi z boljšimi avti opazil, verjem mi na besedo... Opazil smo te in mislmo si da si i****.

Edit: CRX na blokadi pomojem ne spele krožnga, tut v prvi ne, tko da je mogl bit neki druzga, se opravičujem.
Oooo Loco, umru sm!!! :lol: :lol: :lol:
Drgač pa ja...je bedno da se zarad enih pozornosti željnih tut enkrat odpelat ne moreš...! :? :evil:
NO BOOST! NO BOTTLE! JUST FOOT ON THE THROTTLE!!!

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Ne apr 12, 2009 11:57 am

...še dobr da sm prej spizdu :P ..mi usaj ni blo treba gledat atrakcije opic :lol:

P.S.:@LoCo : ti mas pa tak "ror" k js disk na avtu :lol: ..kje si nabavo to??

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Ne apr 12, 2009 12:00 pm

Sej ni nujno da so plavi uletel, ker je folk p**darije delal, itak preberejo tukaj in grejo potem mal prekontrolirat :) Dogovori po ZS al pa SMS so itak najboljša varjanta (razen kšnega "vip" podforuma, ki pa itak že obstaja sam ni aktiven) pa brez raznih povabil, da naj folk iz rudnika pride na novo lokacijo, ker tko se bojo tud vsi debili preselil in se ne bo nič rešilo :)

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Ne apr 12, 2009 12:02 pm

RejmiK je napisal/-a:...še dobr da sm prej spizdu :P ..mi usaj ni blo treba gledat atrakcije opic :lol:

P.S.:@LoCo : ti mas pa tak "ror" k js disk na avtu :lol: ..kje si nabavo to??

DeVito mi ga je sešvasu... Majkemi... :lol: :lol: :lol:

Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost