rumena ibiza je napisal/-a:loco ti si prekrut, si reku, da nej umre tist k ga je povabu heheheheh, ja men je blo tut čudn kako to da so v 15 minutah kaprji se prpelal...
rumena ibiza je napisal/-a:Jaz bi se tu tudi strinjala kar se slik tiče, da se ne objvaljajo.
A ste zmer tko sramežljivi vsi pa tihi?! To ne velja zate Hamzo.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
Oooo Loco, umru sm!!!LoCo je napisal/-a:adis je napisal/-a:no kje so posnetki pa slike? ...
Tut ce so jih na tem forumu ne bo... Upam...
Kar se tiče lokacije, cesta je kul, mal prekratka ampak kul,... Če policija pride itak nimaš kam na žalost, pa Še mal v hrib je tko da če stojiš na mestu ti avto nazaj leze kar je za speljat kr annoying, predvsem pa zlo nevarn za kšn dif polomt.
Drgač pa Hamzo, sej mamo cifre, bomo zacel pa k v F&F u petk ob 9h SMSe pošiljat kje bomo pa je...
Kar se pa povabljenih tiče:
Tistmu k je pa zelenga CRXa prvleku sm pa že povedu tasvoje. Ni čudn da so policaji pršli če se je pomojem 4 kroge okol roll bara na blokadi pelu pol pa k nam zavil.
Un Clio k je pa po parkingu kroge risu pa tut prosm da ga nkol več ne pokliče noben. Če smo rekl da bo mir nej bo mir, ne idiotov. Nabral smo se zato da bomo kšno odpelal, kšno rekl in užival zraven, ne da bom gledu a bo opica s cliotom k ni banan dobla k so mu interšpar zaprl divjala okol parkiranih avtov in folka. Če nimaš tazga avta da bi bil opazen, pa to delaš zato da bi te drugi z boljšimi avti opazil, verjem mi na besedo... Opazil smo te in mislmo si da si i****.
Edit: CRX na blokadi pomojem ne spele krožnga, tut v prvi ne, tko da je mogl bit neki druzga, se opravičujem.
RejmiK je napisal/-a:...še dobr da sm prej spizdu :P ..mi usaj ni blo treba gledat atrakcije opic![]()
P.S.:@LoCo : ti mas pa tak "ror" k js disk na avtu..kje si nabavo to??
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost