freak je napisal/-a:Sam jst še nebi daju čipa notr... Mam pa že filter...![]()
Stari:Kok konjev pa maš ti v svojem avtu![]()
Jst sm tut za, da nardimo forumovci eno srečanje...
bobek je napisal/-a:Qwerty je napisal/-a:Glede na to, da je drug teden PolePositionShow v Kopru, je mozno sele vikend: 20/21-09 ali se kasneje.
Kaj pravte, ker termin? Pa Ljubljana, ane?
Sej ni važn kje sam da nebo bogu za hrbtom pa naj bo sobota če se da
Stari je napisal/-a:freak je napisal/-a:Sam jst še nebi daju čipa notr... Mam pa že filter...![]()
Stari:Kok konjev pa maš ti v svojem avtu![]()
Jst sm tut za, da nardimo forumovci eno srečanje...
Original samo 100 PS . Sedaj po predelavi pa nekje 135 PS. Se dogovarjam z prijateljem za test. Da dobi iz salona enega A4 z original 130 PS. Da na avtocesti primerjamo pospeške in končno.
Drugače termin za srečanje AVTOMOBILIZEM.COM katerakoli sobota.Samo 20.9. ne, ker je državno v Tolminu.(tekma RC avto modelov)
freak je napisal/-a:Sam to maš pa še prejšn model a4!! Te ta novi k ga ma tut maky so najšvohnejši 110KM TDI-ji kokr sm jst seznanjen z zadevo, sej ma fotr tut a4! A ni tko
AIRbrush je napisal/-a:galli je napisal/-a:lp. morm rect da je bil show uredu res da sm bil prvic je blo hudo grem tud drugo leto.
Edin zdelo se mi je malo avtomobilov pricakoval sm vec, ampak se vedno je bilo zakon.
kar se tice pa striptizete hmmm uredu. mam tud jst neki slik od avtomobilov in od striptizete. a slucajno ve kdo kako ji je bilo ime a je bla pia? aja drugac mam se en uprasanje kej se nabav tiste luci k flešerajo skos k jih je mel model na saxo vts pa se par avtov hvala.
lp..
Jap! Pia ji je ime in še ime ima vtetovirano. Tetoviral jo je pa isti možakar kot mene in na isti dan, tko da sem mel takrat dobr razgled. Sem se jo takoj spomnil.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost