Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Ne sep 07, 2003 9:38 pm

Glede na to, da je drug teden PolePositionShow v Kopru, je mozno sele vikend: 20/21-09 ali se kasneje.

Kaj pravte, ker termin? Pa Ljubljana, ane?

bobetko
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bobetko Ne sep 07, 2003 9:42 pm

Qwerty je napisal/-a:Glede na to, da je drug teden PolePositionShow v Kopru, je mozno sele vikend: 20/21-09 ali se kasneje.

Sej ni važn kje sam da nebo bogu za hrbtom pa naj bo sobota če se da 8)

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK Ne sep 07, 2003 9:45 pm

Koncno cas, da se jst svoje vtise napisem!
Blo je res super,vreme, folka na m00ch! Mislm res ga je blo, sicer ce si ksno predstavo mal zamudu ni blo sans da si kej vidu ampak to je sam odraz temu, da je blo res zako in da so bli vsi navduseni!

No razocaral so me ranaultovci mal(mogoce jih sam pac ni blo), drugi so bli pa res zakon!C-C pa 206 sta bla res ql-sej tista zenska pomoje not sploh ne zna avta vozt ampak so jo sam gas naucl dajat na pol ure :D :D

Muzka je bla res ql.dzip pa Boschev kombi sta res rulala oziroma izstopala med tistimi not, ki so v bistvu v normalnem zivljenju tak luksuz in za vecina ljudi le sanje!

Sicer so pa prireditveres popestrile dogajanje! Burn out in BMW je blo RULZ!
Sicer je blo par twingotov in sm dobu mal idej in tko....tko da je blo uspesno!
Sam striptiz pa nism docakal :( :( == =))sm mogu delat neki zvecer v sluzbi! KAk je bil???? 8)
LP
:)

Uporabniški avatar
RoadRunn3r
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a RoadRunn3r Ne sep 07, 2003 9:48 pm

Termin bi bil kar dober

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Ne sep 07, 2003 9:48 pm

freak je napisal/-a:Sam jst še nebi daju čipa notr... Mam pa že filter... :D

Stari:Kok konjev pa maš ti v svojem avtu :?:

Jst sm tut za, da nardimo forumovci eno srečanje... :D

Original samo 100 PS . Sedaj po predelavi pa nekje 135 PS. Se dogovarjam z prijateljem za test. Da dobi iz salona enega A4 z original 130 PS. Da na avtocesti primerjamo pospeške in končno.
Drugače termin za srečanje AVTOMOBILIZEM.COM katerakoli sobota. :) Samo 20.9. ne, ker je državno v Tolminu.(tekma RC avto modelov)

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Ne sep 07, 2003 9:52 pm

bobek je napisal/-a:
Qwerty je napisal/-a:Glede na to, da je drug teden PolePositionShow v Kopru, je mozno sele vikend: 20/21-09 ali se kasneje.

Sej ni važn kje sam da nebo bogu za hrbtom pa naj bo sobota če se da 8)

aamm..

a ne gremo na Fiat show v koper 20.9. ?

:)

come on, moremo it, se majce se bojo dobile + ni prijavnine ;;)

bobetko
Novinec

Napisal/-a bobetko Ne sep 07, 2003 9:57 pm

Ja a pol si za stvar al kako ker jest zdej v soboto verjetn nebom mogel za 20 pa če se zmenmo gremo lahko mal pogledat 8)

frza
Novinec

Napisal/-a frza Ne sep 07, 2003 10:11 pm

Stari je napisal/-a:
freak je napisal/-a:Sam jst še nebi daju čipa notr... Mam pa že filter... :D

Stari:Kok konjev pa maš ti v svojem avtu :?:

Jst sm tut za, da nardimo forumovci eno srečanje... :D

Original samo 100 PS . Sedaj po predelavi pa nekje 135 PS. Se dogovarjam z prijateljem za test. Da dobi iz salona enega A4 z original 130 PS. Da na avtocesti primerjamo pospeške in končno.
Drugače termin za srečanje AVTOMOBILIZEM.COM katerakoli sobota. :) Samo 20.9. ne, ker je državno v Tolminu.(tekma RC avto modelov)

Sam to maš pa še prejšn model a4!! Te ta novi k ga ma tut maky so najšvohnejši 110KM TDI-ji kokr sm jst seznanjen z zadevo, sej ma fotr tut a4! A ni tko :?:

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne sep 07, 2003 10:16 pm

Em glede moje masince!
Sli so ojnicni lezaji! Pupma je se zadelala!Avto je na popravilu v grosuplju!
SE dobr da se mi je tam zgodil(se dobr da sm ga tisal tam, nevem kaj bi blo ce bi zaribalo na avtocesti!
TNX usem za pomoc pri sraufanju oz tuhanju kaj bi lahk slo vseen ce nam ni ratalo, ysaj poskusali smo porithat zadevo!
TNX pajsarju,dinu, liskotu,kremnemu.... no se zihr sem se kerga pozabo

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Ne sep 07, 2003 10:20 pm

bobek je napisal/-a:Ja a pol si za stvar al kako ker jest zdej v soboto verjetn nebom mogel za 20 pa če se zmenmo gremo lahko mal pogledat 8)

ja, ce ne bo treba it prikolce pospravlat (bom probu se ta teden zvedt), pol grem 100% ;)

brez policaj nalepke :D

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Ne sep 07, 2003 10:26 pm

freak je napisal/-a:Sam to maš pa še prejšn model a4!! Te ta novi k ga ma tut maky so najšvohnejši 110KM TDI-ji kokr sm jst seznanjen z zadevo, sej ma fotr tut a4! A ni tko :?:

Ne ni tko. Sej vidiš na slikci da je nov.Letnik 2003. Imajo trenutno v ponudbi 100 PS in 130 PS TDI.Je čisto drug motor kot tisti 110PS . Ne vem točno kaj je spremenjeno. Ampak razlika je.
2.0 TDI 140 PS zaenkrat samo v A3 in VW Touran. Pride pa zdej v A4 nov 2.0 FSI TURBO mislim da 200PS.
Zadnjič spremenil TomyBoy2, dne Ne sep 07, 2003 10:35 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

frza
Novinec

Napisal/-a frza Ne sep 07, 2003 10:34 pm

Čaki, ti maš čist ta nov model audija a4 s 100KM!! Zanimivo, kakšno maš pa oznako zadaj 19 tdi brez rdečih? Sm pa mislu da se jih da dobit kot najmanj 110KM!! Fotr si ga je kupu ni dolgo nazaj, pa mislm da smo gledal cenike in sm zgleda zajebu to s 110KM! On je pa naroču s-line! Prou zakonski avto, sploh k ga v rondoju teraš :D :D :D

Stari kakšn čip si pa dal notr oz. kok si dal zanga in kje so ti ga monteral? K sm jst razmišlu in mal sprašvou okol sm dobu tale link http://www.lindempa.si/ku_ceni.htm !!
Kaj mislš o tem?

Uporabniški avatar
Twingo
Nov uporabnik

Kraj: MARIBOR

Napisal/-a Twingo Ne sep 07, 2003 10:39 pm

moti me edino res to kar je folk ze pisal .. vsi pricakujejo neke 2F2F avtomobile..
pa kje le zivite... americani majo 5x visje place, in tut kaki nemci ali italijani ..
zato nevem zakaj nekateri obiskovalci pricakujejo neke avtomobilske cudeze kot da bo zaj cela vrsta avtomobilov ki je vsak vreden pol milijona mark ...
saj vsak sam ve ki zivi v sloveniji kaksen standard je pri nas .. saj ni slab proti EVROPI ampak place pa se zdalec NISO evropske ampak v cistem skoraj balkanskem povprecju! (nazalost)
torej pac je na in v nasih avtomobilih to kar si lahko privoscimo!
in tut najbolj sam cenim pri sebi in tut pri ostalih tisto kar je narejeno z lastnim trudom in potom .. ne pa da nekdo kupi serijski avto in ga pripelje v tuning trgovino in da na mizo miljoncek in rece : za ta denar mi namecite spojlerjev in staylinga gor !
ok nimam naceloma nic proti tem .. pac tisti ki imajo denar si lahko to privoscijo, nekateri (studenti) in ostali ki nimamo direktorskih plač si tega pač ne moremo .. in zato tut potem ko sam vlozis kar nekaj truda v svoj avtomobil in toliko ur da cenis sebe in tut ostale ki to naredijo sami doma v garaži ali delavnici!

ZOIS
Zadnjič spremenil Twingo, dne Ne sep 07, 2003 10:43 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
HVALA BOGI DA S'N STAJERC

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Ne sep 07, 2003 10:43 pm

Jaz sem pa za kakšno lepo sončno :) nedeljo v LJ.
Ko bi le že meli majice Avtomobilizem.com. Pol pa še kupim un papir, ki se nato nalepi na majice, za vzdevek pa bom car :P 8) :wink: .
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Ne sep 07, 2003 10:46 pm

Tukaj si lahko pogledaš in tudi primerjaš med seboj.
http://www.audi.si/vergleich.php
Obstaja samo 100 in 130. In tudi letnik 2002 je imel 100 in 130. Tako da ne more imeti 110 PS. Poglej v prometno če piše 74 KW(100PS).
Kar se tiče čipa. Naročil sem ga tam ,kjer sem kupil avto. Peljali pa so ga nato v RSR Motosport Ljubljana, kjer so opravili 30 minutni "kirurški" poseg, za "pičlih" 143 tisočakov. :?
http://www.rsrmotorsport.com/osnova.html
Zadnjič spremenil TomyBoy2, dne Ne sep 07, 2003 10:52 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Ne sep 07, 2003 10:49 pm

AIRbrush je napisal/-a:
galli je napisal/-a:lp. morm rect da je bil show uredu res da sm bil prvic je blo hudo grem tud drugo leto.
Edin zdelo se mi je malo avtomobilov pricakoval sm vec, ampak se vedno je bilo zakon.
kar se tice pa striptizete hmmm uredu. mam tud jst neki slik od avtomobilov in od striptizete. a slucajno ve kdo kako ji je bilo ime a je bla pia? aja drugac mam se en uprasanje kej se nabav tiste luci k flešerajo skos k jih je mel model na saxo vts pa se par avtov hvala.

lp..

Jap! Pia ji je ime in še ime ima vtetovirano. Tetoviral jo je pa isti možakar kot mene in na isti dan, tko da sem mel takrat dobr razgled. Sem se jo takoj spomnil.

In by d vej je iz Idrije!

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne sep 07, 2003 10:51 pm

AJA BTW A JE KDO NA LOKACIJI AVTOCESTE TROJANE GROSUPLJE NASU OZ OPAZIL KAKE TABLCE????
MB KO-296
Zal mi jih je odpihnalo! Ce kdo kar ve naj sporoci! tnx

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Ne sep 07, 2003 10:57 pm

Čuj monster_d ! Ko si ti prišel merit zvok, neki ni štimal. Jest sem stal kakšne par vrst zadaj(na gledalce mislim) in sem bil presenečen da sta avtomobila pred in za tabo bila po rezulatatu glasnejša. Kajti moje mnenje in mnenje 3 prijateljev (sej si nas videl, težko kategorniki v rdečih majcah) je bilo da je tvoj bil dosti glasnejši.
Aja pa zakaj ste bili štirje v Yugecu ? Za suport. :)
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost