Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Nikica
Nov uporabnik

Kraj: Žirovnica

Napisal/-a Nikica Ne maj 17, 2009 8:05 pm

Se pa znate kregat...no moj vtis je tak,da smo se mel mi kot druzba super,vidl smo se po dolgem casu s folkom,ko se drugace ne...tako da ja...smo prsli uzivat,se druzt itd...

Zmotil me je to,kar ste ze sami povedal: motocros in njegov napovedovalec/komentator,ki smo ga bili ze siti...ampak pustmo zdej to...glede vstopnine mi je malo cudno..lani je ni bilo,kar se spomnim...letos pa tud nikjer ni pisalo,da je...ali sem kaj spregledala? prosim za odg. ;)

Uporabniški avatar
solidx
Novinec

Napisal/-a solidx Ne maj 17, 2009 8:05 pm

Teycha je napisal/-a:Courage, še ne pomeni, da ti ki hodijo, da imajo avtomobile narete na nižjem nivoju. Vsak posameznik dela po svojih finančnih zmožnostih. Eni več, drugi manj. Folk pa ne bo hodo več sam zaradi nekih glupih kreganj in favšije in tega sranja in kiksov organizatorjev in sodnikov.

malo si ti to narobe razumela draga, preberi boljše in boš vedla zakaj je to napisal...
Evo IX MR In Working Progress

križi
Novinec

Kraj: Podutik

Napisal/-a križi Ne maj 17, 2009 8:44 pm

modra je napisal/-a:
modriDIRKAC je napisal/-a:to pa ste eni bedaki...spet se kregate in spet niste mel nič od prireditve....mi smo se mel pa ful fajn....prireditev je bla fajn tud avtokros....tko da pridte večkrat uživat kot pa tekmovat pa boste vsi frendi....sicer je pa tko..tist k ma dobr avto se mu ni treba z nikomur nič kregat...in gre lahko s sodnikom sam na pivo...tko da desci pridte naslednjič tud bo hladen....lp

se pridružujem modremu... folk začnite uživat na showih ne pa se sam kregat pa en druzga obtoževat...

lp ;)

O poglej, poglej... k sta se bratec + sestrca oglasila :D

Ja vama pa res ni blo dolgčas, k sta mela skos noge v bazenu pa une pipe za per točt :D
Kle se je pa vidl, da jih je PAR pršlo uživat, drugi pa... jah kaj naj rečm... Vsi neki jamrate kaj bi mogl bit in kako... zorganizirejte en piknik za predelana vozila pa bo akcija ;)
Jst osebno sm edin pogrešu kšn dobr koncert od kšne skupine, če je bla že vstopnina... In to še za ceno gospodarca...
Organizatorju hvala za prostor, k smo ga lahko mel za predstavitev in polivanje 'zoprnih' kelnarc :D Še bomo pršli ;)

Upam, da zarad takšnih in drugačnih mnenj ne bodo zdej trpela ostala tekmovanja za Styling & Tuning. Ker vsak, ki organizira si zasluži mal več pozornosti kot pa takšna anti reklama ;) Jst vrjamem, da se bo pošlihtalo glede pravilnika do naslednjega showa.

PS: Sam bom še enkrat predlagal isto kot sem to že povedal na sestanku!
Moralo bi biti posebno mesto kamor bi se naj avto pripeljal oceniti in kjer naj bi imelo direkten dostop do vozila le 5 ocenjevalcev kateri vsak oceni svoj segment vozila in nato dodajo skupne točke.
Prvi plus bi bil z boljšim pregledom ocenejvanja, drugi plus bi pa zapolnil del dogajanja saj je avto bolj zanimiv med gibanjem kar pa bi se tudi izkazalo kdaj pri komu, da na avtomobilu ni vse samo videz (ropotanje zadnjega lonca, drgnenje kolesa ob kolotečno plastiko med manevriranjem itd) bi dalo kdaj piko na I h kakšni negativni točki pri ocenjevanu. To je moje mnenje... ;)

Zdej grem pa pokale mal pucat k mi mat doma teži, da niam odnosa do svojih priznanj :D
Rad se udeležujem vsakršnih srečanj in mi je v veselje spoznavati nove ljubitelje avtomobilizma pa če tudi je to na križišču:-)

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Ne maj 17, 2009 8:44 pm

mene ena druga stvar recimo temu fascinira, da avtomobili ki so narejeni u piko in maloda brez napak oz. lastniki le teh se odločajo ne prihajat več na slovenske showe. Načeloma smo vsi ponosni na svoje izdelke, jih radi pokažemo, sam to kar se dogaja zadnje čase je pa višek.

Res razumem Blue Racerja s Peugeojem 206 da hodi po tujini in mislim da bo takih kot je on drugo leto dosti več, rajši naredim 1500 km pa se prijavim na show s 1000 avti kjer ni nekih lapsusov in dobesedno "uničevanja" narejenega dela, vsaj moje mnenje je tako da človeka ki vloži v avto 100 ur in človeka ki je v avtu pustil par 1000 ur ne moreš dajat v en koš oz. da mu zbiješ vso veselje da še kdaj avto pokaže na domači sceni. Recimo da sem letos videl že par največjih showov v evropi in lahko rečem da imamo par hudih kandidatov bogi slovenceljni na najvišjem evropskem nivoju, in ravno teh par avtov bo več kot očitno izginilo/izginja iz slovenskih showov.

Toliko o ocenjevanju avtov.

Kar se tiče pa showa bom pa rajši tiho, jaka mislim da si dobil veliko kost za glodat in da kakršnakoli očitanja ne bodo koristila, še najmanj pa tebi ki si vsedrugo pričakoval kot pa to kar je padlo na obeh forumih nate.

Kdaj bo bigfoot show? ;)

LP
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
tuscani
Novinec

Kraj: Pivka

Napisal/-a tuscani Ne maj 17, 2009 8:48 pm

Jakatu - prav je da se skuša čim več naredit da je več obiskovalcev in več in bolj zanimivo dogajanje ampak motokros bi moral bit bolj oddaljen da prah ne pride do zglancanih avtov.Stolčeni, blatni in olupljeni endurci ne spadajo zraven čistih in spoliranih avtov.Enostavno ne gre skupaj in konc!

Kar se tiče kvalitete predelav pa opažam da je pri nas veliko predelanih vozil, malo pa je predelanih kvalitetno.Odbijač menjat in pobarvat zna skor vsak, treba je pogledat kako je pobarvan, polakiran, kako se prilega na avto, kako so linije skladne z linijami avta, a so fuge enake ali ne, je kje kaj popokano itd.
Velko je folka ki sami pacajo ali pa vozijo avte k "majstrom" in je videt da je vse skupi narjeno bolj bogo.Kvaliteta stane dosti denarja ali pa zahteva dosti znanja in truda če nekdo dela sam.
Ko pogledam nek avto ne gledam kak je odbijač ampak kako se odbijač prilega na blatnik, kako se barva na odbijaču ujema z barvo na avtu,na delu ki ni bil barvan, če je kje lak potečen, če so prehodi med barvami občutni ali gladki, ali je kje barva napihnjena, koliko je gladka površina itd itd.
Detajli, detajli so tisti ki ločijo kvalitetno predelavo od nekvalitetne, tu se pokaže mojstrstvo predelovalca, vložen trud in denar.

Razne čapac tuning cartatoo nalepke, fake folje z imitacojo karbona, univerzalni panti za lambo vrata, kup nedelujočih števcev v notranjosti in še kaj, to ni nič.

No pa dovolj o tem.
Customize your Korean http://www.TuscaniCustoms.com http://WWW.NEWTIBURON.COM

Uporabniški avatar
seicento 2
Novinec

Kraj: maribor

Napisal/-a seicento 2 Ne maj 17, 2009 9:28 pm

ma vsako leto isto haha

Sonny Black
Nov uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a Sonny Black Ne maj 17, 2009 9:45 pm

Zakaj pa nena daste prepoved pitja za sodnike, bi bila ena težava odpravljena ;)
Lp, Sonny Black

Uporabniški avatar
ZoranDD
Nov uporabnik

Napisal/-a ZoranDD Ne maj 17, 2009 10:16 pm

Pollo jaz osebno sem te spravil iz odra, čakal sem tekmovalce okoli ure skoraj zunaj da dobijo pokale za dB Drag, ta čas ko so bili vsi enduro ter emma pokali že podeljeni si ti neko štalo delal v vertigotu, potem mi je prekipelo ker je zunaj čakalo 15 avtov da odrinemo ker smo imeli še dolgo pot domov.

Seveda ko sem te prijel za roko na odru si mi nekaj zabrusil, mislim da mi naslednjo tekmo mi raje časti za oazo ker sem poskrbel da se nisi še bolj osramotil ter da se je podelitev speljala do konca.

Če boš že ostal na funkciji glavnega sodnika STR ti predlagam brezalkoholno pivo ;)

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne maj 17, 2009 10:32 pm

deal ;)

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Ne maj 17, 2009 10:58 pm

Pollo je napisal/-a:deal ;)

evo fantje zdj pa vidte kako je z polom :) cutm vaso bolecino
bom lazje zaspal ko vidim da so se drugi (dejan84, elgato itd itd), preseneceni nad pikami tiča :)
ker lansko leto sva bila nekaj showov po 2 piki razlike...ko je pa uletu sodnik z vecjimi ocmi je bilo pa ze 20 pik razlike...tako kot sedajle ce greva primerjati pike :) clovek se vprasa kako zakaj kje :P
podobna zadeva je pa se slokarjev golf ;) (od pred dveh let nazaj) pa igor ne mislt da sm ti kaj fovs lanskega naslova itd...
kot sem reku pravica je bistvena!

oba lepa avta ampak za ene 20 pik al kolk pravte prevec!
ja sojenje je blo vredu...ce gledam da sta ocenjevala vsem enako! to je dobro, saj pravim sodnika mi lahko na veliko komplicirata in noceta dodatnih pik dajat, ampak pol naj bo v celotni klassi isto :) kot je tudi zgleda blo...
ker kar sem hotel dodati je rekel: ja to pase ze k dodatnim (3) tockam za unikatno notranjost :) pol jst loh se newem kaj notr nardim ali kjer koli (seveda ce bi hotu vec pik) pa jih pac ne bo... ?
no kot smo reekl eni se pridemo zabavat ;) pa imamo avte po svojem okusu, ne za pravilnik STR da bo cim vec enih pik...

AJA PA IGOR: predelava ki se je delala zgodaj spomladi se kot sam ves ni zaradi vec pik! (ker vec jih itak pri tem segmentu ne morem dobit, ze od prejsne predelave) kot si baje rekel na enem od vasih sestankov...kaj sedaj pa ko spet menja ... misli da bo dobil vec tock...si pac povedal le provukativno vprasanje...
pri tej ponovni predelavi loh vidte da mamo eni avte za uzitke :)

marsikaj sem ze dozivel v parih letih lazenja po showinh ampak tolk enga negativnga priokusa s strani obiskovalcev in tekmovalcev v celoti pa se nisem dozivel...

lp

dragon22
Novinec

Napisal/-a dragon22 Ne maj 17, 2009 11:26 pm

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek Ne maj 17, 2009 11:28 pm

dragon22 je napisal/-a:http://www.moj-album.com/album/15790933/

dobre fotke ;)
en klub-ena čast________nk maribor

Uporabniški avatar
error 90
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a error 90 Ne maj 17, 2009 11:39 pm

In potem naj novinci hodijo na šove da bojo vidl kako to zgleda :roll:
Zaradi vašega kreganja s temi pravili je nastalo povno off topicov ki bi se lahko rešili preko zs ali na sestankih.

Sam se nisem udeležil šova in ko tukaj berem bolje da se ga nisem saj sem že vse avtomobile videl na forunmu.... malo mi je žal da nisem slišal komentarje komentatorja :lol:

jrfoto
Nov uporabnik

Kraj: Škofja Loka

Napisal/-a jrfoto Ne maj 17, 2009 11:45 pm

Ker sam ne tekmujem, samih tekmovanj ne morem komentirati, kar se pa samega dogodka tiče, pa mislim da je bil vredi.
Sama endura je bila dobra popestritev dogajanja in je dosegla svoj cilj (privabiti čim več novig obiskovalcev).

imam pa nekaj pripomb:
- premalo, premalo hostes
- fajn bi blo kako novo striptizeto najdit
- moderator je bil pa res malo preveč vulgaren (bi mogu upoštevat, da so tud otroc na prizorišču)

sicer pa prilagam svojo galerijo:
http://jrfoto.eu/?dep=1&val1=77

ajde

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Senad Po maj 18, 2009 12:34 am

Pollo je napisal/-a:
Samo recte mi, kaj nas si misli en mlad fant ki je prvic pripeljal avto na show in potem skace po odru ena pijana opica ki kolne, se dere itd...
saj si kaj taksnega se na veselici ne prvoscijo...ena odgovornost do svojih nalog pa mora biti...no tistega fanta najbrz ne bi bilo vec...

tale opica je delala od 9-17 neprestanoma,da je sojenje potekalo tako kot more,prijave se urejale, razvrščalo sodnike, ocenjevalo se, seštevalo...tako da ne bi govort da mora bit neka odgovornost

a te je kdo silil da to organiziras??

če že delaš nekaj, pol s evsaj potrudi pa to naredi tak kot je treba, ne pa se napit pa da te boli k...c za vse. Očitno je to preveč zate da delaš od 9 do 17, če se nemoreš vzdržat alkohola 8h.
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Po maj 18, 2009 7:29 am

očitno je bilo zanimivo.

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Po maj 18, 2009 8:28 am

DaDek je napisal/-a:očitno je bilo zanimivo.

DA, res je dolgcas nam ni bilo...pol pa se eni zacnejo pečt čevape sred parkinga je blo pa se bl zanimiv gledat :?
Dolocene stvari so bile bolj po balkansko...pa nimam nc cez kaksno narodnost!
se moje slike:
http://blackwind98.moj-album.com/album/15792721/
lp

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Po maj 18, 2009 8:40 am

BW: na tem forumu skoraj nikoli ne pišeš, ko se tle o meni pišeš imaš največ za povedat.Kot sem ti rekel, če imaš kej osebnga proti meni povej meni o fris in to je to, že par strani eno in isto o tem. Sem rekel,da obžalujem ti pa še kar prilivaš olje na ogenj. Nevem kako lahko označiš,da je blo večinoma po balkansko, kot pa je bilo to samo na podelitvi.Čez show sem se trudil spelat kokr dobr se je dalo, a na koncu sem ga pošteno zajebal.če ima kdo željo vodit Str mu lahko brez problema razložim postopek

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Po maj 18, 2009 8:49 am

Pollo je napisal/-a:BW: na tem forumu skoraj nikoli ne pišeš, ko se tle o meni pišeš imaš največ za povedat.Kot sem ti rekel, če imaš kej osebnga proti meni povej meni o fris in to je to, že par strani eno in isto o tem. Sem rekel,da obžalujem ti pa še kar prilivaš olje na ogenj. Nevem kako lahko označiš,da je blo večinoma po balkansko, kot pa je bilo to samo na podelitvi.Čez show sem se trudil spelat kokr dobr se je dalo, a na koncu sem ga pošteno zajebal.če ima kdo željo vodit Str mu lahko brez problema razložim postopek

glej...jebiga kr je blo je blo...
ce vsi napisejo zakwa ne bi se jest...
kar sem imel povedati pac sem...itak nisem povedal nic novega....
me je zanesl pa sm vse skozlal v to temo tako kot ostali...tko da glede mene je stvar zaklucena...vsi smo povedal kar smo mislili...
imas se PM
lp

alex1
Novinec

Kraj: kranj

Napisal/-a alex1 Po maj 18, 2009 9:10 am

Kot vedno gre tema v napačno smer.
Jaz bi rad čestital vsem tekmovalcem za dosežene rezultate. Ali so bili zadovoljni ali ne ve vsak zase. Veliko lepih predelav, kar nekaj glasnih avtomobilov.... Programa nisem videl nič :cry: . Kot je videti iz slik se je kar nekaj dogajalo...
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov