Pollo je napisal/-a:deal

evo fantje zdj pa vidte kako je z polom

cutm vaso bolecino
bom lazje zaspal ko vidim da so se drugi (dejan84, elgato itd itd), preseneceni nad pikami tiča
ker lansko leto sva bila nekaj showov po 2 piki razlike...ko je pa uletu sodnik z vecjimi ocmi je bilo pa ze 20 pik razlike...tako kot sedajle ce greva primerjati pike

clovek se vprasa kako zakaj kje :P
podobna zadeva je pa se slokarjev golf

(od pred dveh let nazaj) pa igor ne mislt da sm ti kaj fovs lanskega naslova itd...
kot sem reku pravica je bistvena!
oba lepa avta ampak za ene 20 pik al kolk pravte prevec!
ja sojenje je blo vredu...ce gledam da sta ocenjevala vsem enako! to je dobro, saj pravim sodnika mi lahko na veliko komplicirata in noceta dodatnih pik dajat, ampak pol naj bo v celotni klassi isto

kot je tudi zgleda blo...
ker kar sem hotel dodati je rekel: ja to pase ze k dodatnim (3) tockam za unikatno notranjost

pol jst loh se newem kaj notr nardim ali kjer koli (seveda ce bi hotu vec pik) pa jih pac ne bo... ?
no kot smo reekl eni se pridemo zabavat

pa imamo avte po svojem okusu, ne za pravilnik STR da bo cim vec enih pik...
AJA PA IGOR: predelava ki se je delala zgodaj spomladi se kot sam ves ni zaradi vec pik! (ker vec jih itak pri tem segmentu ne morem dobit, ze od prejsne predelave) kot si baje rekel na enem od vasih sestankov...kaj sedaj pa ko spet menja ... misli da bo dobil vec tock...si pac povedal le provukativno vprasanje...
pri tej ponovni predelavi loh vidte da mamo eni avte za uzitke
marsikaj sem ze dozivel v parih letih lazenja po showinh ampak tolk enga negativnga priokusa s strani obiskovalcev in tekmovalcev v celoti pa se nisem dozivel...
lp