Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
S-line-
Stalni uporabnik

Kraj: sl.konjice

Napisal/-a S-line- Ne avg 23, 2009 9:26 pm

Falco_ je napisal/-a:
S-line- je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:
Hybrid je napisal/-a:zamislite se ..fausija pa tako .. vem da ne morete brez tega ).

LP

Cesa bi ti kdo bil faus ? Faus smo vam, ker ste show organizirali ? Al kaj, ker jaz zaj nea razumem kaj si hoto povedat.

pa dobro no :!: kaj jim te zej kr neki prbijas :?: prpelji raj svoj avto na
kak show,zdej pa ze mene zanima kaj se dogaja z njim?

mogoče pa ga ne zanimajo več take stvari ? in se mu zdi brezveze hodit na showe, ker noče pokalov itd. kot večina ostalih ? (vsaj nekateri, ne obsojam vseh)

Mislim, da je družina pomembnejša od showov,... ni tako Matjaž ? ;)

LP !

in zakaj potem je show car? cene za na showe?
My Life Your Entertainment

Uporabniški avatar
Falco_
Uporabnik

Napisal/-a Falco_ Ne avg 23, 2009 9:28 pm

je za showe, samo ne slovenske ;) je v tujini vse skupaj bolj cenjeno,...
When life speeds by... downshift.

RRT
Nov uporabnik

Napisal/-a RRT Ne avg 23, 2009 9:28 pm

čestitke scorpionom za uspešno izpeljan show in za to da ste sploh imeli jajce it v kaj takega!Res vsaka čast :bow :bow :clapclap :clapclap
LP.RoadRunnersTeam-MB
LP. RoadRunnersTeam
www.rrt.si

Uporabniški avatar
...:::Team:::...
Novinec

Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...

Napisal/-a ...:::Team:::... Ne avg 23, 2009 9:31 pm

S-line kaj te tebe boli falus zakaj ma show car? pa če ga v Dravo zapelje pa kaj zaj? na njegovem mestu bi ga v dnevni sobi mel, ker pomojem mu ni glavni namen se kurčit z avtom, pa kazat kaj ma....
P0rn Industries Inc.

speedfreak za moderatorja!

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Ne avg 23, 2009 9:49 pm

Lossy je napisal/-a:
gasy je napisal/-a:hahahahahahahahahahahaha
upam da je blo to za kako stavo da upa to gor dat in je vse skupaj hec, ker če ni...

Slika

PS: Po pogledanem filmčku me zanima ali vam ni škoda avtov da jih nabijate po 5min v blokado ko da ni vse uredu??! Še posebej 1.2 in 1.4 mlinčke, ki prdijo tko k da bi jih en za j***a vleku...

to je moj avto in ti lahko povem da tega nimam gor za usaki dan, sam alu wing definira izraz (i belive i can fly) in če smo bli na letališču ...

:D :-P :lol:

Kaj te je zdej sram priznat, da si Uncle Bens :lol: :lol: :lol: :lol: hahaha

Uporabniški avatar
Gapiii
Moderator foruma

Napisal/-a Gapiii Ne avg 23, 2009 10:21 pm

No saj to, še so ljudje ki majo smisel za humor :)

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a xalfist Ne avg 23, 2009 10:37 pm

moje mnenje je da bi lahko show bil za prvič boljši pa ne govorit da šinfam ali kaj podobnega to je pač samo moje mnenje seveda pa ni enostavno zadovoljiti vseh ki pridejo na tako prireditev. za moje mnenje se je premalo dogajalo, nebom našteval kaj , če hodite po podobnih showih veste kaj mislim. potem porazdelitev dogajanja bi lahko bila boljša se mi zdi, ko si si ogledal vse avte si se začel dolgočasit, kar sem opazil, striptizi so se odvijali en za drugim . pričakoval sem več ljudji, seveda nevem koliko jih je prišlo to more organizator vedeti koliko je prodal vztopnic ampak zdelo se mi je da je malo folka. za prvič vztopnina pa glede kolkiko je bilo avtov ni najboljša poteza, ok saj je bila samo 5€, ampak sem bil na dosti showih pa ni bilo vztopnine pa je bil izto striptiz pa vse. glede ocenjevanja nebom nič rekel ker sem nisem tako zavzel, rekel pa bi za merjenje filtrov totalno zgrešeno, kar se vidi tudi po posnetkih ki so na youtubu in je link tu prilepnjen, kako je bilo izvedeno merjenje npr pri opel astri , kje je bil merilec in kje je bil merilec pri zmagovalcu , no posnetek je iz prvega kroga ampak sem gledat tut drug krog-finale, če ste bili tam veste o čem govorim, pa da so šli spreminjat frekvenco??? komu na čast , pustili bo tako kot je bilo v prvem krogu. lokacija letališče je po eni strani dobra velko prostora po drugi pa mogoče preveč odaljena iz mesta za tiste ko bi prišli peš. glasba je bila super, striptizeti tut, pivo je bilo dobro hehe. no to ni bilo šinfanje ampak pač moje mnenje da ne boste rekli slovensko šinfanje, seveda pa vedno ne moreš vseh zadovoljit. ampak to je bilo rečeno glede na druge podobne prireditve po slo.

Uporabniški avatar
solidx
Novinec

Napisal/-a solidx Po avg 24, 2009 1:09 am

Falco_ je napisal/-a:
S-line- je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:
Hybrid je napisal/-a:zamislite se ..fausija pa tako .. vem da ne morete brez tega ).

LP

Cesa bi ti kdo bil faus ? Faus smo vam, ker ste show organizirali ? Al kaj, ker jaz zaj nea razumem kaj si hoto povedat.

mogoče pa ga ne zanimajo več take stvari ? in se mu zdi brezveze hodit na showe, ker noče pokalov itd. kot večina ostalih ? (vsaj nekateri, ne obsojam vseh)

LP !

fifty nisn vedo da maš posrednike! :)
Evo IX MR In Working Progress

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Po avg 24, 2009 6:40 am

Falco, kolko maš številko noge?

Mal jih le pusti vuni... ;)

Uporabniški avatar
AUDI_freak
Nov uporabnik

Napisal/-a AUDI_freak Po avg 24, 2009 7:53 am

evo tud jaz bi pohvalil organizatorje....so se trudli da bi bil show čim boljši...

imeli smo se fajn....

off:
@AUDI_freak lepo da sva se spoznala, si dec na mestu 8)[/quote]

e..ja... lepo da sma se spozala ja..... upam, da se še vidimo kje....

sam si hitro pobegnil.....sem mislil da bomo še kako rekli in :pivo .:)

ajd
AudiA6_freak

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Po avg 24, 2009 10:41 am

solidx je napisal/-a:
Falco_ je napisal/-a:
S-line- je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:

LP

LP !

fifty nisn vedo da maš posrednike! :)

pusti ti falcota,ker čene bo z avtomatikom prišo na show,pa vsem pokazal kaj je to burnout :lol: :lol:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso Po avg 24, 2009 10:52 am

Patrik_A3 je napisal/-a:pusti ti falcota,ker čene bo z avtomatikom prišo na show,pa vsem pokazal kaj je to burnout :lol: :lol:

je že bolj napredn. ma apn6s :lol: :lol:

Uporabniški avatar
purple_megy
Nov uporabnik

seštevanje točk

Napisal/-a purple_megy Po avg 24, 2009 12:27 pm

..no,tudi pri seštevanju točk bi lahko bli malo bolj natačni ali pa bi mogoče uporabili kalkulator,ali pa ne bi seštevali s tako brzino,karkoli je pač blo krivo :shock: To namreč ni ravno najbolj sprejemljivo,da se zmotite pri seštevanju točk,in potem padeš avtomatsko na slabše mesto...zmotli ste se za 3 pike in bi namesto na petem mestu mogla bit na četrtem...no,zaj tak je kaj je,ta sprememba v mojem primeru ne bi bla ravno bistvena,ne bi pa blo ok, če bi se šlo npr.za tretje,drugo ali pa prvo mesto..tak da malo več natančnosti ne bi škodlo ;) ...lp
*amanda*

Lossy
Nov uporabnik

Re: seštevanje točk

Napisal/-a Lossy Po avg 24, 2009 1:22 pm

purple_megy je napisal/-a:..no,tudi pri seštevanju točk bi lahko bli malo bolj natačni ali pa bi mogoče uporabili kalkulator,ali pa ne bi seštevali s tako brzino,karkoli je pač blo krivo :shock: To namreč ni ravno najbolj sprejemljivo,da se zmotite pri seštevanju točk,in potem padeš avtomatsko na slabše mesto...zmotli ste se za 3 pike in bi namesto na petem mestu mogla bit na četrtem...no,zaj tak je kaj je,ta sprememba v mojem primeru ne bi bla ravno bistvena,ne bi pa blo ok, če bi se šlo npr.za tretje,drugo ali pa prvo mesto..tak da malo več natančnosti ne bi škodlo ;) ...lp

to za točken seštevat moreš rečti glavnemu sodniku igorju oz. pollo na forumu. če bi to takoj po podelitvi povedala, bi kr na mestu popravli zadevo.

drzugače pa dobro narejena megica, sam mal še u detajle 8)
državni prvak: amater extreme 2009

32 styling awords in 2009

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Po avg 24, 2009 1:26 pm

možno,da je prišlo do napake, tako, da se opravičujem 8)

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Po avg 24, 2009 1:28 pm

lol :lol: :roll:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
purple_megy
Nov uporabnik

Napisal/-a purple_megy Po avg 24, 2009 1:35 pm

opravičilo sprejeto ;) saj če bi to ugotovila že tam na showu pol bi prišla povedat,ampak se je zaradi čudnega vremena zlo mudilo pod streho in potem domov,tak da nisem tam nič seštevala ampak komaj doma... 8)
hvala lossy, v detajle bo še šlo do naslednjega leta...ni šlo vsega naenkrat financirat,žal :) ampak bo pa=)
*amanda*

Uporabniški avatar
Falco_
Uporabnik

Napisal/-a Falco_ Po avg 24, 2009 3:42 pm

dgreso je napisal/-a:
Patrik_A3 je napisal/-a:pusti ti falcota,ker čene bo z avtomatikom prišo na show,pa vsem pokazal kaj je to burnout :lol: :lol:

je že bolj napredn. ma apn6s :lol: :lol:

nimam nič od tega, mel sem BMW-ja, mislo zrihtat, pa naprej prodal,... šparam za alfo (:

drgač pa samo povem kaj si mislim,...

janzekmarko
Nov uporabnik

Kraj: Rogaska Slatina

Napisal/-a janzekmarko Po avg 24, 2009 3:48 pm

Se res ne da dobit rezultatov od kvalifikacij Filtrov in izpuhov ? Prosim folk, naj nekdo objavi
Tuning is not a crime !

Uporabniški avatar
Falco_
Uporabnik

Napisal/-a Falco_ Po avg 24, 2009 3:50 pm

janzekmarko je napisal/-a:Se res ne da dobit rezultatov od kvalifikacij Filtrov in izpuhov ? Prosim folk, naj nekdo objavi

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=71453
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov