mr.ramo je napisal/-a:rumena ibiza je napisal/-a:meet traja cirka dve do tri ure, nč večtko da če ste iz daleč se vam skoraj da ne splača pridet...
fotkič bom pa jst prnesla
..sm iz Lj,sam mi ni blem priletel dol,tud če voznja traja 2 uri...bi biu problem ce bi su sam dol,tko mam pa Suljo-ta in se vidimo
![]()
p.s.: pa cis tko eno neumesno uprasanje..bo samo 1 punca al jih bo več?
rumena ibiza je napisal/-a:mr.ramo je napisal/-a:rumena ibiza je napisal/-a:meet traja cirka dve do tri ure, nč večtko da če ste iz daleč se vam skoraj da ne splača pridet...
fotkič bom pa jst prnesla
..sm iz Lj,sam mi ni blem priletel dol,tud če voznja traja 2 uri...bi biu problem ce bi su sam dol,tko mam pa Suljo-ta in se vidimo
![]()
p.s.: pa cis tko eno neumesno uprasanje..bo samo 1 punca al jih bo več?
to je avtomobilistično srečanje in ne kakšno drugo, da ne bo pomote![]()
to je samo meet...
mr.ramo je napisal/-a:Suljo20 je napisal/-a:Če gre kdo iz Lj konca se lahko nekje dobimo pa gremo skupi tja
pametna ideja..če se mu da po stari cest pelat,kajti mi2 greva po tastari poti dol
veselko je napisal/-a:mr.ramo je napisal/-a:Suljo20 je napisal/-a:Če gre kdo iz Lj konca se lahko nekje dobimo pa gremo skupi tja
pametna ideja..če se mu da po stari cest pelat,kajti mi2 greva po tastari poti dol
A nimas vinjete? Tudi jaz sem še brez vinjete, tako da če bom našel čas bi šel tudi jaz po stari cesti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov