Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Če maj 06, 2010 6:42 pm

speedfreak je napisal/-a: Pol je bols da se v Arji vasi dobimo, da se ne furaš za BV nazaj v Celje

Eh pa tak tistih 5 min po avtocesti pa sem že skor pri mercatorju tak da sploh ni panike, lahk pa tud v žalcu pred tušem, pa se lahk pelemo do trojan po stari cesti malo cruzing. :D
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP Pe maj 07, 2010 7:17 am

PIKSNA007 je napisal/-a:
Suljo20 je napisal/-a:Zgleda da udeležba bo kr uredu, čeprou bi blo fajn da bi ns blo čimveč, sam itak jih je zmer na koncu ene par takih k govorijo da pridejo pa jih pol ni nikjer. Piksna mi2 greva lahko skupi tja, k sva oba iz Domžal da mi pokažš kje je to js nimam pojma :lol: :lol: Edino vreme vrjetno nebo na naši strani, tko da bi mogoče mogl tut razmislt da bi se nekje pod kkšno streho dobil?

LP

Ja komot se lahko zmeniva pa greva skupaj. Hmhm ja lahko se potem zmeniva magar pred velikim merkatorjem pri dimniku. Se pa zihr še dan prej zmeniva točno kdaj ali pa če pride do spremembe kje :D
Drugače pa vela ;)

LP

No to bi blo čist kul, pa še kkšn če neve kam se gre pol se loh tm dobimo js bom pa še Mr. Ramotu sporoču k smo rekl da gremo skupi. Drgač se pa lahko kr zmenva ob 4ih pr dimniku pa je.

LP

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Napisal/-a xsara Pe maj 07, 2010 7:20 am

u jeb.mu a bom sam jest pršu z 18 let staro škatlo :?
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Napisal/-a SašoP Pe maj 07, 2010 7:42 am

Haha ni panike ti kr prlet magar do Merkiča kola pa itak nimajo veze važn da spoznamo še mal ostale člane pa da mal podebateramo. Itak si mi pa še doužn en krog obujanja spominov :lol: :lol:

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Napisal/-a xsara Pe maj 07, 2010 7:46 am

Suljo20 je napisal/-a:Haha ni panike ti kr prlet magar do Merkiča kola pa itak nimajo veze važn da spoznamo še mal ostale člane pa da mal podebateramo. Itak si mi pa še doužn en krog obujanja spominov :lol: :lol:

jap pleh je šele na drugem mestu, prletim tm okol 16:20 se vidmo in uživaje do takrat.........

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Pe maj 07, 2010 10:38 am

Suljo kako neves kje je to? ..ta parking iz tvojga bloka vids oz. s parkinga vids tvoj blok :D ..drgač smo pa itak na vezi ;) ..mogoče bom js se ksnga kolega prvleku ;)

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx So maj 08, 2010 6:36 pm

acid je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a: Pol je bols da se v Arji vasi dobimo, da se ne furaš za BV nazaj v Celje

Eh pa tak tistih 5 min po avtocesti pa sem že skor pri mercatorju tak da sploh ni panike, lahk pa tud v žalcu pred tušem, pa se lahk pelemo do trojan po stari cesti malo cruzing. :D

Zmenjeno. kdaj?
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 So maj 08, 2010 7:06 pm

xsara je napisal/-a:jap pleh je šele na drugem mestu, prletim tm okol 16:20 se vidmo in uživaje do takrat.........

Tako je pleh je tokrat na drugem mestu. :lol: Ampak kje si najdu ta čas: 16.20? :lol:
Me res zanima,če boš točen. :lol: :lol:
S katerim pa prideš, da bom vedu pogledat na uro? Uno mogoče, če sem nekje že zasledil?

lp

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Napisal/-a xsara Ne maj 09, 2010 4:22 am

King1 je napisal/-a:
xsara je napisal/-a:jap pleh je šele na drugem mestu, prletim tm okol 16:20 se vidmo in uživaje do takrat.........

Tako je pleh je tokrat na drugem mestu. :lol: Ampak kje si najdu ta čas: 16.20? :lol:
Me res zanima,če boš točen. :lol: :lol:
S katerim pa prideš, da bom vedu pogledat na uro? Uno mogoče, če sem nekje že zasledil?

lp

hahaha jap zlo nespecifična ura, ma ne tm do pol petih sm zihr tm 8) , ma pridem z staro kolm kišto od unota ja, metalik barve :lol:

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Ne maj 09, 2010 12:22 pm

Zivijo glede zbora.
A bo prepozno,ce povem v pon al tor ce prideva jst pa b-line.
Problem je v tem da on izve kdaj dela komaj ju3 meni pa se je zgodila neusecnost z avtom tko da moram videt kdaj bo pri mehaniku.
Javim pa 100% do torka ce prideva.
Ce obljubim prihod bom prisel.
Lp
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Ne maj 09, 2010 1:48 pm

Mene tut štej zraven (če bo kaj nepredvidenega prišlo vmes bom sporočil prej) ;) Pa če bo številka udeželencev vsaj dvomestno število :lol: bom prinesel fotkič zraven pa lahko kako skupinsko ruknemo ;)

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 Ne maj 09, 2010 3:52 pm

Mene tut kar štejta zraven, če bi bilo pa karkoli pa javim, samo se mi zdi da mi bo ratalo pridt :D
PS: mogoče pripeljem še enega iz bmw-foruma, k je isto iz domžal, ki bi se isto radi spoznal, ker smo že ravno tako blizu, upam da vaju ne moti oz. vas ne moti.

LP

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Ne maj 09, 2010 5:15 pm

mire, ni panike, upam da ti rata ;)

ostali, vsi so dobrodosli, do torka ni nič prepozno da javite ;)

najine telefonske imate v temi.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Ne maj 09, 2010 5:38 pm

A pol bomo govoril samo o babah in SEXu :shock: :?: Če vozila niso v igri ;)

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Ne maj 09, 2010 5:47 pm

Ivan36 je napisal/-a:A pol bomo govoril samo o babah in SEXu :shock: :?: Če vozila niso v igri ;)

ne ne, sam o igračkah, mi smo še mladi :lol: :lol:

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Ne maj 09, 2010 6:44 pm

speedfreak je napisal/-a:
acid je napisal/-a:

Zmenjeno. kdaj?

Med 14.30 pa 15h? a pol pred tušem v žalcu speedfreak al mercatorju?
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

north789
Stalni uporabnik

Kraj: Domžale z okolico

Napisal/-a north789 Ne maj 09, 2010 7:26 pm

Z veseljem bom prišel seveda z renault 4 gtl :D :D :D

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Ne maj 09, 2010 8:45 pm

acid je napisal/-a:
acid je napisal/-a:

Zmenjeno. kdaj?

tuš Žalec po 14.30, to je tudi zbirno mesto za vse štajerce ki želijo it skupaj z nama.

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Ne maj 09, 2010 9:01 pm

acid je napisal/-a:
acid je napisal/-a:

Zmenjeno. kdaj?

tuš Žalec po 14.30, to je tudi zbirno mesto za vse štajerce ki želijo it skupaj z nama.

Kje je pa tuš? Samo za Mercator vem, ker hodim v Olimpusa zgoraj, za tuš pa nevem kje je..?

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Ne maj 09, 2010 9:10 pm

NejcZ je napisal/-a:
acid je napisal/-a:
acid je napisal/-a:

Zmenjeno. kdaj?

Kje je pa tuš? Samo za Mercator vem, ker hodim v Olimpusa zgoraj, za tuš pa nevem kje je..?

Bliz petrola, oziroma tm k je bil bike park ce poznas. skoraj nasprot avtobusne...ti je kej bol jasno?
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost