_furby_ je napisal/-a:King1 je napisal/-a:pa kaj naj vam še napišem oz. vam povem?
GPS koordinate rabimo
evo koordinate:
46°8′45.17″N, 14°36′6.07″E

_furby_ je napisal/-a:King1 je napisal/-a:pa kaj naj vam še napišem oz. vam povem?
GPS koordinate rabimo
SašoP je napisal/-a:Če king s kombijom pride vrž še roštilj notr da čevape pa pleske mal obračamo
adis je napisal/-a:
to bi pa lahko šlo
SašoP je napisal/-a:Če king s kombijom pride vrž še roštilj notr da čevape pa pleske mal obračamo
PIKSNA007 je napisal/-a:King kaj je zdej to, laguno si že kr prodau??? A boš s kombijom pršu zdej? Aja sm pozabu treba palačinke narest
pa ns bo tokrat tok da loh sam s kombijom tok palačink prpeleš
LP
Patrik_A3 je napisal/-a:peš že neboš rabil prit, pridem jaz po tebeboš se pelo s stilom
![]()
King1 je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:peš že neboš rabil prit, pridem jaz po tebeboš se pelo s stilom
![]()
Misliš z renafultom?![]()
Drugače pa hvala za ponudbo.
![]()
lp
...:::Team:::... je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:peš že neboš rabil prit, pridem jaz po tebeboš se pelo s stilom
![]()
Misliš z renafultom?![]()
Drugače pa hvala za ponudbo.
![]()
lp
Optimista, Der Herr der Ringe te potem pride iskat
B|ind je napisal/-a:Ej to to bo na onem starem placu v Domžalah ane ?
Ne spremljam ravno teme pa sem len in se mi neda brat nazaj![]()
![]()
![]()
btw. sem se pa v ponedeljek tam mimo peljal..
speedfreak je napisal/-a:Ma kdo kako željo glede doganjanja oziroma lokacije panoramske vožnje.....še enkrat bi pa prosil nadobudne mlečnozobe wanabeeracerje naj raje ostanejo doma, frajerjev ne rabimo, rabimo ljudi, ki se pridejo druzit, pohecat, mal se norce delat, kako alfo pošraufat, kako turbino na vw menjat, kako rjo popravit in kakega tsi-ja zažgat
Kegl je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Ma kdo kako željo glede doganjanja oziroma lokacije panoramske vožnje.....še enkrat bi pa prosil nadobudne mlečnozobe wanabeeracerje naj raje ostanejo doma, frajerjev ne rabimo, rabimo ljudi, ki se pridejo druzit, pohecat, mal se norce delat, kako alfo pošraufat, kako turbino na vw menjat, kako rjo popravit in kakega tsi-ja zažgat
a ni to kao skrivnost kam se bo šlo?
Kegl je napisal/-a:ja piše v prvem postu da je presenečeje
p.s. gremo na mangart
Kegl je napisal/-a:aja sej res ti maš una j***a...ja pol treba neki "na dol" najdt
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov