Pero hude slikce, same makine

Lp, Gašper
Patrik_A3 je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:Patrik_A3, bo padu kredit za Focusa?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gasy je napisal/-a:Fajn je blo. Komi čakam naslednič, prek foruma ste bolj tečni kt v resnic
Lp, Gašper
peroRS je napisal/-a:gasy je napisal/-a:Fajn je blo. Komi čakam naslednič, prek foruma ste bolj tečni kt v resnic
Lp, Gašper
A si bil ti s Stilotom?
Težko si je zapomnit vse, starost pač
xsara je napisal/-a:aja jest sm un z turbotom, da ne bo pomote, sva pa oba s fiatom že mal veterana
King1 je napisal/-a:xsara je napisal/-a:aja jest sm un z turbotom, da ne bo pomote, sva pa oba s fiatom že mal veterana
No ja pa se oba kr dobr držita za svoja leta.![]()
![]()
![]()
lp
BoneS je napisal/-a:King1 je napisal/-a:xsara je napisal/-a:aja jest sm un z turbotom, da ne bo pomote, sva pa oba s fiatom že mal veterana
![]()
![]()
lp
hehe se strinjam. Sam lancer karavan ga zmaga z hudim glasom
BoneS je napisal/-a:King1 je napisal/-a:xsara je napisal/-a:aja jest sm un z turbotom, da ne bo pomote, sva pa oba s fiatom že mal veterana
![]()
![]()
lp
hehe se strinjam. Sam lancer karavan ga zmaga z hudim glasom
King1 je napisal/-a:
@BoneS si videl težo honde o kateri smo se pogovarjali? Maš na prejšni strani napisano.![]()
![]()
lp
BoneS je napisal/-a:Blo je super. Kot prejsnjic.![]()
Off: kolk ste stari? Zakaj? ker me zanima, ce sm biu spt najstarejs![]()
Se pa morm zahvalt furbyu za nepozabno voznjo. Kaj pa ta raketa leti..No pa fiat turbo tut hud, zvok brutalen.![]()
Patrick: a je laguna ze na avtonetu?
speedfreak je napisal/-a:BoneS je napisal/-a:Blo je super. Kot prejsnjic.![]()
Off: kolk ste stari? Zakaj? ker me zanima, ce sm biu spt najstarejs![]()
Se pa morm zahvalt furbyu za nepozabno voznjo. Kaj pa ta raketa leti..No pa fiat turbo tut hud, zvok brutalen.![]()
Patrick: a je laguna ze na avtonetu?
Ka pa focus ka pa focus?![]()
![]()
BoneS je napisal/-a:uf pozabu. ja speed, naslednjic ti dam micko za furat. da dobis nazaj filing, kolk fokus leti
_furby_ je napisal/-a:focus je zakon. kaj nisi vidu kako sva z Lukcem priletela mimo vas
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost