Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Napisal/-a Josephe Po jun 28, 2004 6:35 pm

Ker nisem bil na meetingu, a mi lahko kdo pove kaj se je delalo z alfo in prilepi mogoče kake slike.

LP Joseph

Uporabniški avatar
Festngar
Nov uporabnik

Napisal/-a Festngar Po jun 28, 2004 6:46 pm

Pa saj so že 3 slike gori,jebela cejsta.
Drugači so pa z njo vozili spretnostno vožnjo v rikverc,kurili kuplengo,nabijali gas dokler ni zmetalo ven vso vodo,jo potiskali na čas,in vlekli štrik da je bila alfa vmes.
Prav fino je bilo 8) :D
Born to be wild

Uporabniški avatar
Giorgio Armani
Nov uporabnik

Kraj: Arese

Napisal/-a Giorgio Armani Po jun 28, 2004 7:43 pm

__PAJSAR__ je napisal/-a:Helou!

Najprej bi se rad zahvalil vsem, ki ste zbrali pogum in se kljub slabemu vremenu odločili in prišli na naš žur. Super ste bili.

Res je, da nam je vreme zagodlo in "pregnalo" skoraj vse udeležence in da smo takrat pomislili tudi na to, da bi prireditev prekinili. Toda kasneje je nehalo deževati in uspelo nam je speljati skoraj celoten program do konca. Pri tem bi posebej rad pohvalil Primoža, ki je nenačrtovano postal spiker (to bi moral biti ZW, ki te naloge ni zmogel iz že znanih razlogov). Torej zadevo smo speljali do konca kljub temu, da je bilo vsaj 50% premalo udeležencev tekmovanja ter skoraj nič gledalcev.

Rad bi se zahvalil tudi Fazerju, Procarju, Sinterju ter Carinventu, da so vztrajali z nami.

Rad pa bi povedal par stvari glede organizacije.
Res je, da je bila organizacija domena treh klubov: DRTK, Alfa klub ter klub Bencin Adrenalin.

@Alfisti: Od alfistov bi rad pohvalil edino: Primoža, Daveeja in Matevža. Ostali ste me popolnoma razočarali. Oni trije so edini trije alfisti, ki so prispevali k organizaciji te prireditve. Prisotni so bili ves čas organizacije (skoraj 1 mesec) ter tudi non stop na dan prireditve (od jutra ob 5.00 do 22.00). Pohvalil bi tudi Dareta, ki je pripeljal alfo za uničenje. Ostali so se ga lepo ulili čez dan ga fino žurali, zvečer, ko je bilo treba pa zadevo pospraviti, pa so lepo izmaglili domov. Res poraz, nimam druge besede.
BTW: Med vsem časom, ki je potekel za organizacijo prireditve (cca 1 mesec) nisem uspel niti spoznati predsednika alfistov, kar nazorno priča o zagretosti tega kluba za organizacijo GBŽja.

@bencinovci: Razen Tomasa in Čbelce nisem vidu nobenga (vsaj spomnim se ne), da bi karkol delal na prireditvi. Prišli zjutraj ob 9h, pripeljali par avtov in odšli zvečer ob 20h. Ko se je zadeve postavljalo (zjutraj) in ko se je vse skupaj pospavljalo (zvečer) ni bilo o nikomur ne duha ne sluha. Fino.

@DJ: Ne spoznam se ravno na muzko, ki naj bi jo rolal zato tega ne bom omenjal. Vem pa, da je bilo zmenjeno, da bo povedal tudi precej textov o sponzorjih in o poteku prireditve, vendar se ga ni dalo razumeti in folk ni vedu sploh zakaj se gre, dokler ni vzel v svoje roke mikrofon Primož in so stvari postale razumljivejše.

Na koncu bi rad omenil še naš klub. Naši od začetka niso kazali prav velike vneme za organizacijo GBŽja. Glede dogajanja pred 25.6 bi rad pohalil predvsem Ugrija, Kremo in Kolja, s katerimi smo pustili kar precej časa, kilometrov in telefona v tej organizaciji. Za moje pojme se je kar precej potrudil tudi Suš. Na dan prireditve pa so se izkazali prav vsi naši klubovci, bili dol cel dan, delali non stop in tudi zvečer potem pospravili in zvozili stran vse, kar je bilo potrebno. Res pohvale iz moje strani. Po besedah nekaterih, je bil najbolj opazen Alboreto, ki je cel dan letal dol v delovnem kombinezonu. :)

Jaz osebno sem bil razočaran predvsem nad vremenom, vesel sem pa, da sem na dejanskem primeru lahko ugotovil, kateri fantje so res pravi dečki in kateri ne.

BTW: @Primož, Davee in Matevž: welcome to DRTK :P

Živjo,

Mislim da je tole moj prvi post, no sicer pa se najlepše počutim na svojem/našem www.alfaromeo-si.com forumu, če ne drugega boste takoj vedeli iz katerih krogov prihajam.

Skratka zahvale vsem udeležencem, ki so prišli na zelo dobro organiziran žur večih klubov.Udeležba je bila vsekakor slaba, krivo pa seveda bedno vreme.No po dežju se je res razvil pravi žur, verjetno tak kot je bilo že v osnovi pripravljen.

Tudi sam se bi rad zahvalil vsem ostalim klubom za organizacijo, ter seveda pohvalil vse člane Alfa kluba ki so kakorkoli pripomogli pri organizaciji.

Glede @Alfistov "Pajsar" Lahko napišem le da ni potrebe po posploševanju in grajanju celega kluba :evil: :evil: :evil: , saj je bilo kar nekaj pridnih ki so pomagali pri organizaciji, seveda že poleg naštetih.Sam sem bil tam od 8:45 do 20:00 ure in pomagal skoraj večino dneva, poleg tega bil tudi fotograf in zvečer odšel domov na privolitev Davee, tako da ne mi o ulivanju in žuranju saj meče slabo luč na celoten klub in vse člane.Lahko povem da tudi nisem bil edini tak pomagač in pohvale vsem Alfiastom ki so pri tem kakorkoli pomagali!!!!

Predsednika res ni bilo, lahko pa bi spoznal vsaj podpredsednika mene, razen seveda če ti je bilo izpod časti.Pristoten sem bil cel dan ( no razen ko sem bil na Db dragu&merjenju ), tako da časa je bilo dovolj :!: sicer pa o zagretosti kluba ne bi govoril ker se tega žal ne da opisati na kratko.

Sam napišem da so me razočarali ostali Alfisti&obiskovalci, ki so zaradi težja odpovedali svojo udeležbo.Končno je bilo organizirano res veliko srečanje, a folka od nikjer.Kot bi bili iz sladkorja in bi se dežja bali :evil: :evil: :evil: :evil:

Naj omenim še nekaj, ker toliko pišete o bogi 33ki itd,...Sramota za VWjevce da morate uničevati Ople na zborih!!!!! A vam je bilo tokrat dokazano kaj pomeni Alfina vzdržljivost.Alfisti vemo zakaj vozimo Alfe :-P :-P :-P in kako jih častimo.Tisti ki me poznajo to zelo dobro vejo.

Lep pozdrav vsem in upam da se vidimo ponovno na kakšnem meetingu.

p.s. pa še nekaj.Alfisti&člani, raje se vzdržite tako bednih komentarjev.Takih od vas nisem pričakoval!!!!!!!!!
LP Giorgio

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ To jun 29, 2004 8:41 am

Glej, zdej je kar je. Organizacija se ni začela 25.6.04 ob 8.45 zjutraj ampak že kakšen dober mesec prej. Pa tud 25.6.04 je za nas trajalo od 5.00 zjutraj do cca 23.00 zvečer.

Ne vem, kaj naj ti rečem o tistem "izpod časti". Zakaj bi mi blo izpod časti? Jest bi z veseljem rekel kakšno s tabo, če bi le vedel, kdo si ti.
Res je, da vas alfistov ne poznam prav dobro, tko da se tudi glede unega "Dareta" še enkrat opavičujem, ker se pač po besedah alfistov sklepal, da je tisti človek, ki sem jaz govoril z njim in ki je še pomagal potem alfo spraviti stran iz Supernove, da je to Dare.
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

_prjatu_
Nov uporabnik

Napisal/-a _prjatu_ To jun 29, 2004 9:14 am

__PAJSAR__ je napisal/-a:
Res je, da vas alfistov ne poznam prav dobro, tko da se tudi glede unega "Dareta" še enkrat opavičujem, ker se pač po besedah alfistov sklepal, da je tisti človek, ki sem jaz govoril z njim in ki je še pomagal potem alfo spraviti stran iz Supernove, da je to Dare.

He he, pazi zdej tole, sej tist ki ga imaš ti v mislih je bil Dare :D

Drgač pa, a je potrebno zdej razpredat kako in kaj, vsak zase (vsaj jaz) ve kje so bile napake, mi Alfisti bomo pa že razčistili znotraj kluba, a ne?

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo To jun 29, 2004 4:06 pm

No končno sm tut jst uspeu moje slike iz showa popedenat:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Evo upam da so vm slike kokr tok ušeč, useh se mi pa ni dal gor devat :D
LP

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna To jun 29, 2004 4:13 pm

men pa ni jasn ko se je tomo iz radovlce pa do kranja prpelu(gape a ti ves) :P
Slika
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Festngar
Nov uporabnik

Napisal/-a Festngar To jun 29, 2004 6:20 pm

Huda bavaria,samo ne una ta-vinska,tista je sigurno od kakega našega tamo od dole,ta črn ima pa lep paint-brush,pa dobro je spusčen.me prav zanima kaku gre tole čez policjote(ležeče :P ) :wink: 8)
BTW,suljo,tude jaz sem videl enega modela v deki ki je doli pa placi skakal-kaj veš mogoči keri bi to bil :twisted: :roll: :lol:
Born to be wild

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ To jun 29, 2004 6:21 pm

Slika

sam ne mi reč da se moli bogu gospod dejvu ????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
gape
Stalni uporabnik

Kraj: BEVERLY HILLS (KROPA)

Napisal/-a gape To jun 29, 2004 6:32 pm

ASenna je napisal/-a:men pa ni jasn ko se je tomo iz radovlce pa do kranja prpelu(gape a ti ves) :P
Slika

ja bl počas vrjetn!!! :P

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Napisal/-a ASenna To jun 29, 2004 6:34 pm

to se sploh ne mores normaln pelat :roll:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby To jun 29, 2004 6:47 pm

_VeNoM_ je napisal/-a:Slika

ja se je treba zahvalt za hrano :D :wink: ne to mam kečap med rokami in ga stiskam na pico. :D joke, u bistvu nimam pojma, kaj mi je dogajal. :D :wink:

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR To jun 29, 2004 6:47 pm

najlepša st bila cliota plavi pa tisti dvobarn 16ventiler
ALONSO CAR

Norden
Novinec

Napisal/-a Norden To jun 29, 2004 6:59 pm

daewoo_rugby je napisal/-a:
_VeNoM_ je napisal/-a:Slika

ja se je treba zahvalt za hrano :D :wink: ne to mam kečap med rokami in ga stiskam na pico. :D joke, u bistvu nimam pojma, kaj mi je dogajal. :D :wink:

Ej stari, tole je ful u redu izpadl! Zgledaš tko totalno skulirano vzvišeno umirjeno ko kak zen master. :>

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 To jun 29, 2004 7:02 pm

gape je napisal/-a:
ASenna je napisal/-a:men pa ni jasn ko se je tomo iz radovlce pa do kranja prpelu(gape a ti ves) :P

ja bl počas vrjetn!!! :P

Al pa če je bil glih spodi v klanček parkiran.

Dejan the Sherlock solves the mistery. :twisted:
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Dani
Uporabnik

Napisal/-a Dani To jun 29, 2004 7:33 pm

Res je bil u klancek parkiran, sam je se zmeraj spredaj dost nizek, zadaj pa ful visok :roll:

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon To jun 29, 2004 9:40 pm

Norden je napisal/-a:
daewoo_rugby je napisal/-a:ja se je treba zahvalt za hrano :D :wink: ne to mam kečap med rokami in ga stiskam na pico. :D joke, u bistvu nimam pojma, kaj mi je dogajal. :D :wink:

Ej stari, tole je ful u redu izpadl! Zgledaš tko totalno skulirano vzvišeno umirjeno ko kak zen master. :>

Ma pomoje si imel kečap v rokah. Saj sem tut jaz takrat stegoval prste za njim, če se ne motim. :P
Ampak je huda slika. :lol:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Napisal/-a ASenna To jun 29, 2004 9:46 pm

Al pa če je bil glih spodi v klanček parkiran.

Dejan the Sherlock solves the mistery.

Res je bil u klancek parkiran, sam je se zmeraj spredaj dost nizek, zadaj pa ful visok

spredi je tko nizek da ne komi das nogo spodi oz. je ne mores(preverjeno) :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Kap|ica°
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Kap|ica° To jun 29, 2004 9:51 pm

waa.. kdo ma tardeco alfico..res hudaa :shock: :oops:
vidla sm parkirano zadnic enkrat pred kolosejam, huda huda..
no pa ibiza tud dost zmaga an..grrr :roll: :oops:
Speed limit..

Uporabniški avatar
Festngar
Nov uporabnik

Napisal/-a Festngar To jun 29, 2004 10:27 pm

Jest :oops: :D :twisted:
Born to be wild
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov