__PAJSAR__ je napisal/-a:Helou!
Najprej bi se rad zahvalil vsem, ki ste zbrali pogum in se kljub slabemu vremenu odločili in prišli na naš žur. Super ste bili.
Res je, da nam je vreme zagodlo in "pregnalo" skoraj vse udeležence in da smo takrat pomislili tudi na to, da bi prireditev prekinili. Toda kasneje je nehalo deževati in uspelo nam je speljati skoraj celoten program do konca. Pri tem bi posebej rad pohvalil Primoža, ki je nenačrtovano postal spiker (to bi moral biti ZW, ki te naloge ni zmogel iz že znanih razlogov). Torej zadevo smo speljali do konca kljub temu, da je bilo vsaj 50% premalo udeležencev tekmovanja ter skoraj nič gledalcev.
Rad bi se zahvalil tudi Fazerju, Procarju, Sinterju ter Carinventu, da so vztrajali z nami.
Rad pa bi povedal par stvari glede organizacije.
Res je, da je bila organizacija domena treh klubov: DRTK, Alfa klub ter klub Bencin Adrenalin.
@Alfisti: Od alfistov bi rad pohvalil edino: Primoža, Daveeja in Matevža. Ostali ste me popolnoma razočarali. Oni trije so edini trije alfisti, ki so prispevali k organizaciji te prireditve. Prisotni so bili ves čas organizacije (skoraj 1 mesec) ter tudi non stop na dan prireditve (od jutra ob 5.00 do 22.00). Pohvalil bi tudi Dareta, ki je pripeljal alfo za uničenje. Ostali so se ga lepo ulili čez dan ga fino žurali, zvečer, ko je bilo treba pa zadevo pospraviti, pa so lepo izmaglili domov. Res poraz, nimam druge besede.
BTW: Med vsem časom, ki je potekel za organizacijo prireditve (cca 1 mesec) nisem uspel niti spoznati predsednika alfistov, kar nazorno priča o zagretosti tega kluba za organizacijo GBŽja.
@bencinovci: Razen Tomasa in Čbelce nisem vidu nobenga (vsaj spomnim se ne), da bi karkol delal na prireditvi. Prišli zjutraj ob 9h, pripeljali par avtov in odšli zvečer ob 20h. Ko se je zadeve postavljalo (zjutraj) in ko se je vse skupaj pospavljalo (zvečer) ni bilo o nikomur ne duha ne sluha. Fino.
@DJ: Ne spoznam se ravno na muzko, ki naj bi jo rolal zato tega ne bom omenjal. Vem pa, da je bilo zmenjeno, da bo povedal tudi precej textov o sponzorjih in o poteku prireditve, vendar se ga ni dalo razumeti in folk ni vedu sploh zakaj se gre, dokler ni vzel v svoje roke mikrofon Primož in so stvari postale razumljivejše.
Na koncu bi rad omenil še naš klub. Naši od začetka niso kazali prav velike vneme za organizacijo GBŽja. Glede dogajanja pred 25.6 bi rad pohalil predvsem Ugrija, Kremo in Kolja, s katerimi smo pustili kar precej časa, kilometrov in telefona v tej organizaciji. Za moje pojme se je kar precej potrudil tudi Suš. Na dan prireditve pa so se izkazali prav vsi naši klubovci, bili dol cel dan, delali non stop in tudi zvečer potem pospravili in zvozili stran vse, kar je bilo potrebno. Res pohvale iz moje strani. Po besedah nekaterih, je bil najbolj opazen Alboreto, ki je cel dan letal dol v delovnem kombinezonu.![]()
Jaz osebno sem bil razočaran predvsem nad vremenom, vesel sem pa, da sem na dejanskem primeru lahko ugotovil, kateri fantje so res pravi dečki in kateri ne.
BTW: @Primož, Davee in Matevž: welcome to DRTK :P
__PAJSAR__ je napisal/-a:
Res je, da vas alfistov ne poznam prav dobro, tko da se tudi glede unega "Dareta" še enkrat opavičujem, ker se pač po besedah alfistov sklepal, da je tisti človek, ki sem jaz govoril z njim in ki je še pomagal potem alfo spraviti stran iz Supernove, da je to Dare.
daewoo_rugby je napisal/-a:ja se je treba zahvalt za hrano_VeNoM_ je napisal/-a:
sam ne mi reč da se moli bogu gospod dejvu ?????![]()
![]()
![]()
![]()
ne to mam kečap med rokami in ga stiskam na pico.
joke, u bistvu nimam pojma, kaj mi je dogajal.
![]()
Norden je napisal/-a:daewoo_rugby je napisal/-a:ja se je treba zahvalt za hrano![]()
ne to mam kečap med rokami in ga stiskam na pico.
joke, u bistvu nimam pojma, kaj mi je dogajal.
![]()
Ej stari, tole je ful u redu izpadl! Zgledaš tko totalno skulirano vzvišeno umirjeno ko kak zen master. :>
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov