PaGeR je napisal/-a:Uhh smo eni pametni
Ta barva stane 370 Eur / kg !!!
Kroma-lužena? WTF? Kukr jst pomnim se tej barvi reče flip-flop...
Twingo je imel po mojem mnenju še malo lepšo barvo, ali pa je bil lepše poštrihan...
LP
W|zz je napisal/-a:kam ste pa pol zvecer zginli PaGeR in ostali k ste mel neonke spodilih zarat tega sm vecer caku pa sm zapustu prvo vrsto k sm Piko gledu pa pridm vn pa nobenga
pa un golf je biu tut hut sm ga hotu z neonkami vidt..tko je pa sam tale ostau...
Prvo en lep pozdrav.Ja men je blo u bistvu usec use skupej, res da je bla guzva ampak spelalo se je pa le do konca. No tisti crno zlat saxo je moj, pa ni panike ce ga skomentiras, ampak jst bi rade vole naredu kej posebnega ampak za tak avto se ne da dobit skoraj nic. Tud ce sm obesu CARZONOVE spoilercke gor, to se ne pomeni da sm skesiru majstru da mi ga je naredu pa skupej sestavu.Je blo pac veliko dela potrebno da se mi je to uresni
ilo, glede na to da ni biu ze prvotno kupljen kot VTS, kot so mi nekateri to govoril. Pac vsak svoje mala.
Lp Toni
Nixxon je napisal/-a:Katrca, je ta tvoja barva od Fiat Puntota, al samo kej podobnega? Ker čist ista se mi ne zdi, je bolj svetla. Lepa.
xandrej je napisal/-a:Mislim, da si je tonijev saxo, ona calibra (flip flop) pa sinje moder golf cabrio najbolj zaslužili nagrad in pokalov, samo kaj češ... 100 ludi 200 oči...
ČE bi jaz to star rec. speljal bi moralo bit na vhodu 3 pubeci, ki bi bili komisija ali je avto za to, da se postavi na prostor za rastavo ali ne ker je bil o ogromno avtomobilov, ki so imeli gor lite felne pa 3 neonke in so tam stali... Noter bi se spustilo avtomobile ki so zreli za taki šov. Pa brez zamere. Dugače pa se mi zdi, da je toliko teh prireditev, da smo že malo naveličani vsega tega... Ne vem no... Je pa res vrjamem, da taki šov speljati do konca in koliko tolko uspešno žr umetnost. Se vidimo drugo leto...
maky je napisal/-a:jah nekateri pač nimajo želje tekmovati oz. jim je škoda dati 2000k da so "notri" parkirani. to je njihov problem. vsak tekmovalec se sam odloči ali bo plačal ali ne. neglede na to kakšen avto ima! zato se mi zdi skrajno nefer da se obsoja take tekmovalce.
dejan84 je napisal/-a:Dani je napisal/-a:A kdo ve kdaj bo grosuplje na extra?
Prav kmalu pomojem ne. More bit še prej reportaža, ki so jo posneli v centru sveta (kamniku :P ) nekje v koncu julija ali začetku septembra...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost