Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Katrca Sr sep 08, 2004 5:21 am

avto je res carski POHVALE LASTNIKU

BOM PRILEPIU ŠE SLIKCE, DA BOSTE VIDELI ZA KATEREGA GRE
Zadnjič spremenil Katrca, dne Sr sep 08, 2004 5:34 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Napisal/-a Katrca Sr sep 08, 2004 5:29 am

Slika

Slika

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr sep 08, 2004 7:26 am

Katrca, je ta tvoja barva od Fiat Puntota, al samo kej podobnega? Ker čist ista se mi ne zdi, je bolj svetla. Lepa.
Slika

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Sr sep 08, 2004 7:54 am

PaGeR je napisal/-a:Uhh smo eni pametni ;)

Ta barva stane 370 Eur / kg !!!
Kroma-lužena? WTF? Kukr jst pomnim se tej barvi reče flip-flop...

Twingo je imel po mojem mnenju še malo lepšo barvo, ali pa je bil lepše poštrihan...

LP

:oops: V glavnem poznam unega z Twingecom in je barva koštela toliko (+30% ker je ličar)
Reče se ji flip-flop ampak uradno je baje tako kot sem napisal- tako je rekel un, ki jo je zdilal Twingecu. Nikakor pa ne perla, kot je nekdo druga napisal.
Twigo je bil poštrihan dva tedna nazaj. :P
Pa meni je pač lepa barva. Pa ud Katrce tut. :wink:

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a PaGeR Sr sep 08, 2004 8:51 am

W|zz je napisal/-a:kam ste pa pol zvecer zginli PaGeR in ostali k ste mel neonke spodi :evil: lih zarat tega sm vecer caku pa sm zapustu prvo vrsto k sm Piko gledu pa pridm vn pa nobenga :? pa un golf je biu tut hut sm ga hotu z neonkami vidt..tko je pa sam tale ostau...
Slika
8)

Sej jst sm bil tm še ene 15 min po PII, pa lih takrat je moj avto slikal ene 30 folka, ker je bil tm skoraj edini ;) Tko da eden ma zih night picture :P

Drugače pa jst nimam neonk ampak ledice :twisted:

LP
Ali obstaja rehabilitacijski center za prehitro vožnjo? :)
Opel Corsa 2.0 16V

MajstR
Nov uporabnik

Kraj: Dob pri Šentvidu

Napisal/-a MajstR Sr sep 08, 2004 9:27 am

Prvo en lep pozdrav.Ja men je blo u bistvu usec use skupej, res da je bla guzva ampak spelalo se je pa le do konca. No tisti crno zlat saxo je moj, pa ni panike ce ga skomentiras, ampak jst bi rade vole naredu kej posebnega ampak za tak avto se ne da dobit skoraj nic. Tud ce sm obesu CARZONOVE spoilercke gor, to se ne pomeni da sm skesiru majstru da mi ga je naredu pa skupej sestavu.Je blo pac veliko dela potrebno da se mi je to uresni
ilo, glede na to da ni biu ze prvotno kupljen kot VTS, kot so mi nekateri to govoril. Pac vsak svoje mala.

Lp Toni

lp ej res si mel lepo porihtanga saxoja js sm kr en cajta :shock: ker stroj se mim mene pele pol sm pa kmal pogruntu da je saxo
svaka ti čast maš res u 0 zrihtan avto

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Napisal/-a Katrca Sr sep 08, 2004 11:39 am

Nixxon je napisal/-a:Katrca, je ta tvoja barva od Fiat Puntota, al samo kej podobnega? Ker čist ista se mi ne zdi, je bolj svetla. Lepa.

ne moja barva res ni od punto-ta, je pa od enega motorja (nevem od kerega).

Barvo sem iskau v katalogu za motorje, tako de je nemogoče da bi to barvo videu na kakšnem drugem avtomobilu :wink:

Uporabniški avatar
cossy
Stalni uporabnik

Kraj: Tržič

Napisal/-a cossy Sr sep 08, 2004 12:03 pm

stroj starejši je un k prodaja moderga coswortha pa je kupu focusa
da nav pomote to sta brata starejsi in mlajsi stroj da nav kdo mislu da gre za fotra in sina

drugac ma pa ta moder cosworth 350KM :shock: :shock: ampak je bil že cev štrihan k so mu ga menda že enkrat iz fovšarije že razbil :twisted: :twisted:

lp cosworth look

G-4S

Napisal/-a G-4S Sr sep 08, 2004 1:23 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Clio_16V
Novinec

Kraj: No Adress

Napisal/-a Clio_16V Sr sep 08, 2004 1:39 pm

kje se da dobit komad ko se en dere kot da bi naviju avto ? Nekdo ga je mel v enem avtu in nazigu ko so drugi res nazigali svoje avte. Dere se nekaj biiiiiiii bi bi bi bmmmm itd. :wink:

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Sr sep 08, 2004 1:40 pm

Clio_16V je napisal/-a:kje se da dobit komad ko se en dere kot da bi naviju avto ? Nekdo ga je mel v enem avtu in nazigu ko so drugi res nazigali svoje avte. Dere se nekaj biiiiiiii bi bi bi bmmmm itd. :wink:

a to misliš trabant power :roll:
Slika

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Sr sep 08, 2004 2:12 pm

xandrej je napisal/-a:Mislim, da si je tonijev saxo, ona calibra (flip flop) pa sinje moder golf cabrio najbolj zaslužili nagrad in pokalov, samo kaj češ... 100 ludi 200 oči...

ČE bi jaz to star rec. speljal bi moralo bit na vhodu 3 pubeci, ki bi bili komisija ali je avto za to, da se postavi na prostor za rastavo ali ne ker je bil o ogromno avtomobilov, ki so imeli gor lite felne pa 3 neonke in so tam stali... Noter bi se spustilo avtomobile ki so zreli za taki šov. Pa brez zamere. Dugače pa se mi zdi, da je toliko teh prireditev, da smo že malo naveličani vsega tega... Ne vem no... Je pa res vrjamem, da taki šov speljati do konca in koliko tolko uspešno žr umetnost. Se vidimo drugo leto...

maky je napisal/-a:jah nekateri pač nimajo želje tekmovati oz. jim je škoda dati 2000k da so "notri" parkirani. to je njihov problem. vsak tekmovalec se sam odloči ali bo plačal ali ne. neglede na to kakšen avto ima! zato se mi zdi skrajno nefer da se obsoja take tekmovalce.

Jah, ampak tam zravn vas (gasovcev) so bli pa parkirani eni 3 avti, k so bli res čist stock. :?
Tuki se spomnem na enga pobča s cliotom lan, ko je šou na tekmovanje v avtoakustiki, pa se je še prej zuni - dol pr parkirišču pogovarju, kva je naredu (v kufru pa zih vile pa slamnik :P , ker je bil res tak, k da bi iz štale direkt v grosuplje pršou):
"Ejga, sm zamenu original radio s SONIJEVIM. Pa 4×45 je!!!! Lej to, kva mi špila..." Pol je pa s serijskimi papirčki gor pršou, pa obnemel pr avtih, k so bli pred njim za dBDrag prpravljeni. :roll:
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
Clio_16V
Novinec

Kraj: No Adress

Napisal/-a Clio_16V Sr sep 08, 2004 2:31 pm

ja trabanta misllim ja :wink:

Dani
Uporabnik

Napisal/-a Dani Sr sep 08, 2004 7:39 pm

A kdo ve kdaj bo grosuplje na extra? :roll:

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Napisal/-a dejan84 Sr sep 08, 2004 7:46 pm

Dani je napisal/-a:A kdo ve kdaj bo grosuplje na extra? :roll:

Prav kmalu pomojem ne. More bit še prej reportaža, ki so jo posneli v centru sveta (kamniku :P ) nekje v koncu julija ali začetku septembra...

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Napisal/-a Katrca Sr sep 08, 2004 8:38 pm

tale rjava je bila zihr ceu teden v solariju :P

Uporabniški avatar
Vičo
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a Vičo Sr sep 08, 2004 8:40 pm

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:har :mrgreen:
Slika

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Sr sep 08, 2004 8:42 pm

dejan84 je napisal/-a:
Dani je napisal/-a:A kdo ve kdaj bo grosuplje na extra? :roll:

Prav kmalu pomojem ne. More bit še prej reportaža, ki so jo posneli v centru sveta (kamniku :P ) nekje v koncu julija ali začetku septembra...

nekje v koncu julija ali začetku septembra? nasledn let? ce racunamo da je blo grosuple po koncu julija in v zacetku septembra...?

al pa ne razumm pa mam vrocino :oops: :D
lp

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Sr sep 08, 2004 8:47 pm

Katrca je napisal/-a:tale rjava je bila zihr ceu teden v solariju :P

:cry :lol: :lol:
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Napisal/-a dejan84 Sr sep 08, 2004 8:53 pm

Sori, mislu sm začetku avgusta (mal me matrajo teli meseci - še dons sm na povratnce pisu osmi julij 2004)
Neki sm raztresen zadnje cajte.

Mislu sm, da bo sam verjetn še prej pršla na vrsto ta reportaža in kamnika.
Drgač pa tud jst upam, da bo čimprej. Sm nevedoč glih za pred kamero stal (mi je en kolega pol reku ko so snemal, pa sm pomahu - retarded style)
Tko, da če kdo vid, kerga k maha k da bi bil mal zaostal, sm to jst. :P
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost