domzalcan21 je napisal/-a:darkdog24 je napisal/-a:
Naživce mi je šel samo un z unim audijem, Ford Probu in hondo civic ko so mašine turirali, me je glava začela bolet, to bi morali organizatorji preprečit.So šli čez mejo okusa.
A je to tale uporabnik table...k ma 19col platisca na audiju....hehehe, sj bo hitr turbina dobila noge...
djstane je napisal/-a:Tekmovajne je bilo res carskodoseški tudi
Upam da bo se veliko takih tekmovanj in seveda tudi pohvale vsem ki so uspesno speljali avtoakusticni del profesjonalno pa se pravila so res zakon!!!!
![]()
maky je napisal/-a:domzalcan21 je napisal/-a:darkdog24 je napisal/-a:
Naživce mi je šel samo un z unim audijem, Ford Probu in hondo civic ko so mašine turirali, me je glava začela bolet, to bi morali organizatorji preprečit.So šli čez mejo okusa.
A je to tale uporabnik table...k ma 19col platisca na audiju....hehehe, sj bo hitr turbina dobila noge...
lane ga je lepo turiral... ni takoj ugašal oz. turiral mrzlega. in sploh ni šlo do blokade... je razlika če nardi pssssssssstttttttttttttt al pa če 10 minut poslušaš ANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNANANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
domzalcan21 je napisal/-a:darkdog24 je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:domzalcan21 je napisal/-a:darkdog24 je napisal/-a:
ne ni tale uporabnik table.
gre se za srebrnega audija 80 z auspuhom ob strani...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov