yurchek je napisal/-a:Ti pa veš v kerem cenovnem razredu se jst vozm? Ne vem zakaj je treba takoj žalt. Sm jst tebe osebno žalu al kako?
Če bi se v cenovnem razredu corvette vozu pa se sigurn neb s tem avtom. Avti tega tipa so men pedrski! sorry vsem gayem.
Pa prosim ne joki tle, jst sm za 1000sit neki kupu in če sm kupu zanič stvar jo bom spluvu. Dejstvo pa je da si stvari nism mogu ogledat predn sm jo kupu. Jst hodm za 1000sit neki časa v službo. Ni važno kok časa, ampak hodm.
Kot prvo - kadett ni šel mimo kot keks, ampak te korvete NE prehiti (nobene od obeh)
Kot drugo, to ni navaden kadett, ampak je vloženo nešteto znanja in materjala vanj.
Kot tretje - zelo grdo govoriš o avtomobilu, ki ga nisi ne vozil in ne kaj drugega.
Nisem namigoval v katerem razredu voziš, ampak iz tvojega pisanja ti je zažiganje korvete v veselje zato ker bi imel raje fiat uno. Me zanima katerega bi kupil, če bi imel dovolj denarja.
Mene nisi žalil in tud js mislim da nism tebe, če pa sem, se pa opravičujem. Mi pa ni vseeno, da tako govoriš o teh strojih. Nimaš rešpekta.
Tole je letelo na tale post
yurchek je napisal/-a:Ma dej to je tud en j**c od avta....jst bi ga zažgal....avto žre 35 l na 100km, stane bohve kolk, pol gre pa opel kadet (ne govorim podcenjevalno za kadeta) mimo kot bi reku keks....sam še polijem corveto z bencinom in jo zažgem pa si raj kupm clio dci :P
Avto NE pije 35 litrov, ampak manj kot Kadet
Stane dovolj malo, da je zelo upravičen nakup!!
Ima še kup tuning potenciala, ki ga kadet več nima!
Najboljši clio dCi je iz našega kluba in ima najboljši čas 16,7.
V nos mi je šlo samo to, da o avtu o katerem veš malo govoriš zelo grdo. Si opazil, da bi kdo od dirkačev šimfal konkurenčen avto? Si videl mogoče Edota priti na forum in sšifati vse po vrsti (kar bi lahko naredil, upravičeno...)?
Mislim, da če ti nekaj ni všeč lahko napišeš na drguačen način.