Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Matjaz8
Nov uporabnik

Kraj: Cirkovce

Napisal/-a Matjaz8 To avg 30, 2005 8:11 am

Torti je napisal/-a:Sicer nimam bog ve kaj avta in niti nisem nobenemu "fauš" za to kar ima.Samo kar se pa gre na teh showih...pa je sramota!!! :bonk
Kalos da zmaga! :ue Sory lastniku, ampak nimam nič proti njemu ali komer koli, samo po mojem si ni zaslužil te nagrade on. Naj gre v Nemčijo s tem, če upa.Smejijo se mu! Na avtu j vse "fejk". Pa dajte no.....lepo vas prosim. Za mene je to INTESPAR tuning. Sory!
Nimam nič proti nobenemu, da ne bodo spet kake opazke letele! :)=(:

pa daj ne meni se o kalusu kaj je interšpar tuning! Kaj ti si med tistimi ki maš zatemnjene šipe pa felne druge, pa že misliš da zažigaš?!Pol polij avto z bencinom, pol boš zažigal!!

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm To avg 30, 2005 8:17 am

[quote="BMW 850i"]Mene samo zanima, kdo samo šimfa, ali ta sploh ima kakšen avto, pa če ima le kakšnega pa ima sam. Tu v SLO res drugega ne znamo kot šimfat en drugega? V tujini ni niti 10% tega kot pri nas.
Pač, tu je bilo ocenjevanje prek publike oz. glas ljudstva. Kaj so določili so pač določili. Kolko pa je kateri posameznik napisal listkov pa je spet druga pesem.

Jaz sem bil en dan prej na enem manjšem mešanem (znamk) srečanju v Avstriji, kjer je sodelovalo približni 150 avtov. Prijavnina 2 EURA - dobil za tisti dan vstopnico za disco, tuning katalog 2005. Zanimive klubske igre itd.
Ocenjevanje samo komplet styling: komisija imela narjeno listo ocenjevanja (zunanjost, notranjost, motorni prostor, prtljažni prostor,...) v vsaki rubriki od 0 do 10 točk. Vse sešteje in dobijo vrstni red. Enostavno kot ...
Podelitev: od 20 do 10 mesta diplome, od 10 do prvega mesta diplome + pokali.

tako ocenjevanje je bilo ko je priredil srečanje naš klub VRZ, če se kdo spomni.Tam ni bilo nobenega šimfanja, vsi so bili zadovoljni.Pa še to, ocenjevalo se je tako ,da so ocenjevali 4 ločeno iz komisije in so se rezultati na koncu skup primerjali in se je dobil pravi izbor.

Uporabniški avatar
drkkk
Novinec

Napisal/-a drkkk To avg 30, 2005 8:47 am

Matjaz8 je napisal/-a:
Torti je napisal/-a:Sicer nimam bog ve kaj avta in niti nisem nobenemu "fauš" za to kar ima.Samo kar se pa gre na teh showih...pa je sramota!!! :bonk
Kalos da zmaga! :ue Sory lastniku, ampak nimam nič proti njemu ali komer koli, samo po mojem si ni zaslužil te nagrade on. Naj gre v Nemčijo s tem, če upa.Smejijo se mu! Na avtu j vse "fejk". Pa dajte no.....lepo vas prosim. Za mene je to INTESPAR tuning. Sory!
Nimam nič proti nobenemu, da ne bodo spet kake opazke letele! :)=(:

pa daj ne meni se o kalusu kaj je interšpar tuning! Kaj ti si med tistimi ki maš zatemnjene šipe pa felne druge, pa že misliš da zažigaš?!Pol polij avto z bencinom, pol boš zažigal!!

in kaj ma njegov avto veze s kalosom??
kaj je sploh point tvojega posta?
tortek ma okus za avte in vozi tudi zelo lep avto..
kalos je pa tudi za mene spar styling ker to vec ni podobno avtu in vsi tisti stevci itd...
avto ni uporaben.. tak ko je ze gori nekje matjaz napisal, da naj vsaj malo pogledajo na funkcionalnost avta.. z njegovim audijem se nas je 5 peljalo pa se neke potovalke smo meli pa smo se cist komot pa fajn pelali.. kak bi pa to zgledalo v kalosu??
dajte se hecat no...
meni osebno je ta scena ze tak hudo dopeesdla, ker se gre samo za neko favsijo pa preseravanje...
avto mas kak mas, ce si na stylingu pokazi kaj mas in pol ti bojo tak zasimfali avto na avtomobilizmu...

Lp Nik

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To avg 30, 2005 8:59 am

morate vedeti, da ste VI, gledalci, izglasovali kalosa!
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To avg 30, 2005 9:05 am

yurchek je napisal/-a:Ti pa veš v kerem cenovnem razredu se jst vozm? Ne vem zakaj je treba takoj žalt. Sm jst tebe osebno žalu al kako?

Če bi se v cenovnem razredu corvette vozu pa se sigurn neb s tem avtom. Avti tega tipa so men pedrski! sorry vsem gayem.

Pa prosim ne joki tle, jst sm za 1000sit neki kupu in če sm kupu zanič stvar jo bom spluvu. Dejstvo pa je da si stvari nism mogu ogledat predn sm jo kupu. Jst hodm za 1000sit neki časa v službo. Ni važno kok časa, ampak hodm.

Kot prvo - kadett ni šel mimo kot keks, ampak te korvete NE prehiti (nobene od obeh)
Kot drugo, to ni navaden kadett, ampak je vloženo nešteto znanja in materjala vanj.
Kot tretje - zelo grdo govoriš o avtomobilu, ki ga nisi ne vozil in ne kaj drugega.

Nisem namigoval v katerem razredu voziš, ampak iz tvojega pisanja ti je zažiganje korvete v veselje zato ker bi imel raje fiat uno. Me zanima katerega bi kupil, če bi imel dovolj denarja.

Mene nisi žalil in tud js mislim da nism tebe, če pa sem, se pa opravičujem. Mi pa ni vseeno, da tako govoriš o teh strojih. Nimaš rešpekta.

Tole je letelo na tale post

yurchek je napisal/-a:Ma dej to je tud en j**c od avta....jst bi ga zažgal....avto žre 35 l na 100km, stane bohve kolk, pol gre pa opel kadet (ne govorim podcenjevalno za kadeta) mimo kot bi reku keks....sam še polijem corveto z bencinom in jo zažgem pa si raj kupm clio dci :P

Avto NE pije 35 litrov, ampak manj kot Kadet
Stane dovolj malo, da je zelo upravičen nakup!!
Ima še kup tuning potenciala, ki ga kadet več nima!
Najboljši clio dCi je iz našega kluba in ima najboljši čas 16,7.

V nos mi je šlo samo to, da o avtu o katerem veš malo govoriš zelo grdo. Si opazil, da bi kdo od dirkačev šimfal konkurenčen avto? Si videl mogoče Edota priti na forum in sšifati vse po vrsti (kar bi lahko naredil, upravičeno...)?

Mislim, da če ti nekaj ni všeč lahko napišeš na drguačen način.
Slika

Uporabniški avatar
nanni
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a nanni To avg 30, 2005 9:28 am

resno se opravičujemo vsem, ki so bili kakorkoli razočarani.
Če je bil zmagovalec všeč publiki ne moremo nič storiti.

Sebastjan

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To avg 30, 2005 9:31 am

nanni je napisal/-a:resno se opravičujemo vsem, ki so bili kakorkoli razočarani.
Če je bil zmagovalec všeč publiki ne moremo nič storiti.

Sebastjan

Ni se treba. Vsem ne moreš nikoli zadostiti ;)
Glas ljudstva še vedno ni tudi glas posameznika.

Vsa čast za dobro izpeljan DRAG! Imeli smo se zelo fajn!!
Slika

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek To avg 30, 2005 9:47 am

For pugi:

Ne vem a se midva poznava, da lahko ti kr napamet govoriš kaj sm jst vozu in kaj vozm? On je avto predstavu javnosti, se izpostavu javnosti in s tem je dal pravico javnosti da izrazi svoje mnenje. Kadeta nism žalu niti nism cliota, temveč sem mu dal kompliment, tko da ne vem kaj bi rad zdej povedu? In pa ja če bi mel tok denarja (ne vem mogoče ga tud mam, nism niti pogledu kok stane) kokr stane korveta si je sigurno nebi kupu. Pa me briga kok ima tuning potenciala.

Respect vozniku kadeta.

In pa še neki, men to ni noben drag in noben spektakel, da se avto pelje sam po progi. Ves čar tega je kdo od dveh avtov bo pripeljal hitreje v cilj. Tko da men je blo sux. Pugi ti pa jemlješ vse preveč osebno, sicer ne vem zakaj, ampak ok še 1x ti povem men so avti kot so ferarri, maserati, corvette pederski avti ki jih kupjo ljudje brez domišlije. In jst tazga avta nebi mel nikol. Bi si pa nabavu za tak denar kakšn druga avtomobil, ne bom govoril kerga, ampak priznam da lastnikom takšnih avtov sem pa fowš. Ti pa še neki povem, da ne rabš avta za 45 miljonov če hočeš privlačt poglede ljudi in zanimanje isto kot ferarri. Kokr jst vidm si le malokdo privošči ferarrija zato da izkoristi njegove vozne lastnosti in zato mi ima ta avto pederski imiđ. Ne rečem pa da je slab.

Over & out.

zgoraj je izraženo moje mnenje in tisti ki se z njim ne strinja nej ga ignorira, ker se v debato ne spuščam več.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To avg 30, 2005 10:03 am

kaj je sploh kdo od vas prečital kakšne so bile kritike stylinga ?

zdaj naenkrat če kdo bilo kaj skritizira pa se ga naj spluva češ mi pa itak nimamo pojma ?

in ne mi srat da je publika izvolila zmagovalca, ker so hodili tudi sodniki okoli in ocenjevali avte. Morda ste s publiko dobili vsaj okvirn izgled, ampak da se niste mogli organizirat in tistih 50 pokalov ki ste jih meli malo bolj rasporedit to pa je preveč...

Pa preden mi kdo začne jamrat o faušiji pa o tem da jaz nisem dobo pokala naj povem da nimam komu bit ničesar fauš in da sem vesel da če kdo dobi pokal.

Ne vem kolko od vas je opazlo tekmovalce ki niso dobili nič. Jaz sem, ker so stali blizu mene, in naj vam povem da je tak show velik korak nazaj. Konkreten primer, en fant je prišo na styling okoli 10 ure, sam. Vozil je rumenega punta, ki je bil diskretno a vendarle lepo porihtan, notranjost je bla oblečena v leder, muziko je mel pošlihtano, lepe felne. Jaz sem punteka vido prvič na kakem showu. In ta fant pride na show z nevem nekimi pričakovanji, potem pa vidi kak kalos in honda pobereta skupno 9 pokalov. in kaj zdaj njemu preostane ? idi domov pa pridi nazaj čez 3 leta ko boš mel kaj za pokazat.

Ne rečem da nista zasluženo prejela nagrad, ampak lahko bi vsaj malo drugič vzeli v obzir druge tekmovalce ki recimo nimajo tako ekstremnih predelav avtomobilov.

Drugače pa iz moje strani vse čestitke zmagovalcem in dobitnikom pokalov!
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 To avg 30, 2005 10:03 am

monster_d je napisal/-a:
darkdog24 je napisal/-a:Nevem če ste opazli ampak šp. zračni filter, ki ga ima zunaj pred odbijačem je imitacija intercoolerja in je zaprt s plexi steklom.Nezastopim kako je lahko filter zaprt spredaj, če pa mora luft dobivat da avto vleče.

moznosti sta dve da je zaprt cisto al pa delno :D
Ce tale kos sluzi res kot filter pol mora bit delno zaprt zaradi vode... zamisli si kak bi avto lepo papcal kapljice :lol:
Ce pa je za okras pa je lahko zaprt

Od kdaj voda potuje v hrib?
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
Matjaz8
Nov uporabnik

Kraj: Cirkovce

Napisal/-a Matjaz8 To avg 30, 2005 10:13 am

Courage™ je napisal/-a:kaj je sploh kdo od vas prečital kakšne so bile kritike stylinga ?

zdaj naenkrat če kdo bilo kaj skritizira pa se ga naj spluva češ mi pa itak nimamo pojma ?

in ne mi srat da je publika izvolila zmagovalca, ker so hodili tudi sodniki okoli in ocenjevali avte. Morda ste s publiko dobili vsaj okvirn izgled, ampak da se niste mogli organizirat in tistih 50 pokalov ki ste jih meli malo bolj rasporedit to pa je preveč...

Pa preden mi kdo začne jamrat o faušiji pa o tem da jaz nisem dobo pokala naj povem da nimam komu bit ničesar fauš in da sem vesel da če kdo dobi pokal.

Ne vem kolko od vas je opazlo tekmovalce ki niso dobili nič. Jaz sem, ker so stali blizu mene, in naj vam povem da je tak show velik korak nazaj. Konkreten primer, en fant je prišo na styling okoli 10 ure, sam. Vozil je rumenega punta, ki je bil diskretno a vendarle lepo porihtan, notranjost je bla oblečena v leder, muziko je mel pošlihtano, lepe felne. Jaz sem punteka vido prvič na kakem showu. In ta fant pride na show z nevem nekimi pričakovanji, potem pa vidi kak kalos in honda pobereta skupno 9 pokalov. in kaj zdaj njemu preostane ? idi domov pa pridi nazaj čez 3 leta ko boš mel kaj za pokazat.

Ne rečem da nista zasluženo prejela nagrad, ampak lahko bi vsaj malo drugič vzeli v obzir druge tekmovalce ki recimo nimajo tako ekstremnih predelav avtomobilov.

Drugače pa iz moje strani vse čestitke zmagovalcem in dobitnikom pokalov!

Pokale sta prejela zasluženo!!
To da pa oni punto ni dobo nobenega, pa ne samo punto, saj je še bilo več takih, pa je v kurco samo naša scena, da ne organizirajo po različnih kategorijah! Kaj moremo!! pol pa nekateri še od totih ki so dobili pokal, pa ne kalos in honda, ne bi dobili pokala, se ve kdo! Tak je pa učitno še tak bo! Ne vem pa kaj nekaj pluvajo po avtih!!

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 To avg 30, 2005 10:17 am

BMW 850i# dobr si to reku in pokazal si tudi primer kako nazadnjaški smo mi v Sloveniji, oziroma kak podn od podna mamo na showih.V Avstriji si dobil 4 mesto od 150 avtov, v Celju pa nič.Še omenli te niso.Kaj to pomeni?

Povedal bom tud za en primer mojega kolega z modrim Meganom coupe, ki je v Avstriji bil 2.najlepši Megan na enem showu, med tem pa pride na slo sceno, pa podn od podna :roll:
Mi smo kao v Evropi, sam na tem področju(stylin,tuning) smo 10 let nazaj.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To avg 30, 2005 10:21 am

yurchek, sj men se tud ni za kej zj pregovarjat, maš svoj mnenje in morm rečt da ni kej dost različen od mojga, pa tud osebno ne jemlem nič, a misliš da se bom pretegnil za koga drguega. BMK. Fora je sam to k si reku da zdj jo bi pa kr zažgal, kot da je res totaln podn, kar pa ni.
No sj, itak vsakemu svoje, nč zamere al pa kej.

Peace bro ;)
Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S To avg 30, 2005 10:35 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 To avg 30, 2005 10:49 am

Najlepši primer in najbolj fer so anrdili oziroma uvedli člani GAS tuning kluba.Lani v Mariboru in letos v Slovenj Gradcu so imeli komisijo od 4 članov in teh je bilo več, ter so hodili okrog avtov in ocenjevali.Glas publike ni bil biten, ampak jim je sam pomagal k zmagovalcu če bi jim recimo kej šlo navzkriž.Pokale in nagrade so razdelili tako, da se nebi zgodilo, da bi 1 tekmovalec pobral vse kar je tam bilo.Tako so se uzognili nezadovoljstvu drugih.
To je pravi način in prava smer v kateri bi bilo potrebno pluti.Vendar se tega nedržijo vsi in potem izpade tak kaos.

G-4S

Napisal/-a G-4S To avg 30, 2005 10:53 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To avg 30, 2005 11:04 am

Darkdog in G4S, se pridružujem vajinim mnenjem. G4S, ni letelo nate.

Do sedaj mi je blo tud v SG najbolje organiziran styling event. Tako da upam da se bodo v grosupljem zgledovali po tem.
Slika

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 To avg 30, 2005 11:06 am

S|icKeR je napisal/-a:po mojem mnenju vse kar je blo na pogled zanimivo je na naslednjih slikcah. in ja tut notranjost lanosa je bla po svoje zanimiva, ne pa tok za zmago:
Slika
Kej druzga pa me ni glih prepričalo.

A je to notranjost tega "GTI"-ja ? :? :? :? (Sportline)
Slika

Uporabniški avatar
mihajlo
Novinec

Napisal/-a mihajlo To avg 30, 2005 11:08 am

Vse skupaj ratuje podobno kmetijskemu sejmu v Gornji Radgoni.

Celje je bil bolj kot ne bedn, se ne more primerjat z Portorožem lani in sploh scena pada na slabše. Namesto da bi prireditev vlekla tudi ljudi ki imajo mal dražje avte in bi prišli malo naokoli, se na teh "sejmih" vedno bolj zbirajo novoletne jelke in otroci (ne)vešči poliestra in alu mrežic iz Merkurja ;) .

Jokcate kot proti argument vsem skupaj pa v glavnem (so)organizatoji in njihovi postreščki. Nekaj je uspešna organizacija nekaj je pa vsebina. Padli ste predvsem
pri drugem.

Kalos je fenomen - in skoz bolj ko mi gre na živce, ga mam v bistvu rajše, ker pokaže kako zgleda ta scena v glavah mazoljavih pubertetnikov oz. obiskovlacev .

pa še to: za kritiziranje, nam ni potrebno imet avta (kaj šele načičkanga) - tu si velja zapomnit, da "kritiku še nobenmu niso postavili spomenika" tud nam ga ne bodo. Pa zato ta "dejavnost" še zdaleč ne bo izumrla.

p.s. Golf je ql, mogoče tud zato ker je uporaben. Res boli glava od (fake) GTI nalepke - števci od kalosa so pa ql. Če to ne pove vsega...

p.s.s. bikini carwash z bejbo, ki ima oblečeno mikico :roll:

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK To avg 30, 2005 11:18 am

Glede ocenjevanja pri stajlingu povem tako, kot je rekel že prešern pred davnimi časi............"Le čevlje sodi naj kopitar"............ Mislim da tega manjka v slovenski tuning/styling sceni.....

Lp
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost