Srečanja avtomobilskih navdušencev...

G-4S

Napisal/-a G-4S Sr sep 13, 2006 1:42 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Sr sep 13, 2006 1:56 pm

Jaka, bravo - razen par stvari (ki jih bomo bolj na 4 oči) je bil show super izpeljan. Miki - prodaj avto, ker si preveč ženeš k srcu in predvsem dober nasvet za življenje - ne strinjaj se z nečim, če ne veš za kaj gre. Če nisi slišal, naj te ne bo sram vprašat. Neumnih vprašanj ni, so samo neumni odgovori. Vsaka šola nekaj stane; tale se mi zdi, da je bila relativno poceni. Pleh si pa tako ali tako nesel domov.

Nasvet - treba je zakupit celega gospodarca za naslednji show, ne samo pol.

jurč
Nov uporabnik

Napisal/-a jurč Sr sep 13, 2006 2:35 pm

G-4S je napisal/-a:@Alesi, rezultate si lahko tukaj ogledaš: http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=46549

Golf 2, ki je zmagal je pa tale Hrvaški. Čista hudobija 8)

Slika

zakaj hudobija :?:

Uporabniški avatar
FRANCIVW
Stalni uporabnik

Kraj: KAMNIK

Napisal/-a FRANCIVW Sr sep 13, 2006 2:53 pm

zakaj hudobija :?:[/quote]
:roll: Zato ker je hudo dober zrihtan
Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Sr sep 13, 2006 2:56 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
vwmiki
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a vwmiki Sr sep 13, 2006 4:03 pm

Rjuhar je napisal/-a:Jaka, bravo - razen par stvari (ki jih bomo bolj na 4 oči) je bil show super izpeljan. Miki - prodaj avto, ker si preveč ženeš k srcu in predvsem dober nasvet za življenje - ne strinjaj se z nečim, če ne veš za kaj gre. Če nisi slišal, naj te ne bo sram vprašat. Neumnih vprašanj ni, so samo neumni odgovori. Vsaka šola nekaj stane; tale se mi zdi, da je bila relativno poceni. Pleh si pa tako ali tako nesel domov.

Nasvet - treba je zakupit celega gospodarca za naslednji show, ne samo pol.

Nic si ne zenem k srcu, me pa razkuri tak odnos.

Saj bom za golfa prodal pa si pejeka kupo :) joke

jurč
Nov uporabnik

Napisal/-a jurč Sr sep 13, 2006 4:06 pm

ja ja , najprej sem mislo da "hudobija" kao da ni dober, avto je v nulo, sem ga že videl na začetku sezone v zagrebu na avtoshowu pa za vsaki krog ko sem šel okoli sem našo kak novi detajl,takrat je mel še mašino ful zrihtano zaj pa je zgleda zamenjal

Uporabniški avatar
simke
Stalni uporabnik

Kraj: Prevalje (Brazil)

Napisal/-a simke Sr sep 13, 2006 5:20 pm

a mi lahko prosim kdo pove kdaj bo izhajala revija TUNING SCENA?

Hvala in LP
NEVER GO TO WAR WITH A COUNTRY WHOSE NATIONAL HOLIDAY CELEBRATES A DEFEAT IN 1389

s12345
Stalni uporabnik

Napisal/-a s12345 Sr sep 13, 2006 6:28 pm

Men je bilo čisto ok.
Drugič še večji prostor.
Organizacija ok.
Edino kavo sem iskal pol ure.
Golf 2 8)
Skratka čestitam organizatorjem in seveda zmagovalcem.

lp
kako ste pametni. blagor vašim mamicam.

Uporabniški avatar
JonyBravo
Nov uporabnik

Napisal/-a JonyBravo Sr sep 13, 2006 6:32 pm

Evo, da dodam še par svojih fotk....da ne bom tolk sebičen ;)

Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika
No pain no gain!!!!
Slika

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Thor Sr sep 13, 2006 6:57 pm

Še jaz bi nekaj dodal, pa brez kreganja...ko sem se prijavil na vhodu me nihče ni vprašu v kateri kategoriji želim tekmovat, tako da sploh ne vem kje sem tekmoval... ocenjen nisem bil ker me nikol ni blo pr avtu, ker sem si želel show ogledat (to mislim da velja za vse), ter sem že ob 6 popoldne odšel domov (druge obveznosti pač), za to pa nobenega ne krivim.
Na kratko bi predlagal sledeče za tekmovanje v stylingu...dejte napravit šest različnih kartončkov za številke (kjer piše gor kategorija...Cup street, cup extreme itd. nekje spodaj ) tako, da sodnik takoj ve kam spada tekmovalec. Pri vhodu se vpraša tekmovalca v kateri kategoriji želi tekmovati in se izpolni s številko ustrezen kartonček...ker nima smisla čakat cel dan na soncu, da prideš na vrsto in je prav tako brez veze, da sodniki iščejo tekmovalce po celem prizoirišču se reši zadevo takole...primer v vrsti so avtomobili 25, 64 in 12...pet minut pred začetkom ocenjevanja se po mikrofonu najavi začetek ocenjevanja pri avtomobilu 25, pripravi naj se pa tekmovalec s številko 64, sledi številka 12, ter se to sproti objavlja...upam da je razumljivo.

Za konec bi še dodal, da je bilo vse skupaj za slovenske razmere zelo dobro izvedeno, pohvale vsim zaslužnim.
lp

Uporabniški avatar
johnny21
Nov uporabnik

Kraj: Slovenia

Napisal/-a johnny21 Sr sep 13, 2006 7:06 pm

Ola

Tisti golf 2 je pa noro dober ja. Bil sem zraven ko je lastnik nekomu govoril, da je notri mašina od golfa 4 in da ga je do sedaj stalo približno 25.000 EUR

Lp
Johnny

Uporabniški avatar
vwmiki
Nov uporabnik

Napisal/-a vwmiki Sr sep 13, 2006 7:07 pm

Thor:

S tabo se strinjam v celoti in sem tud jaz to imel v mislih, ker je res tečno nonstop čakat pri avtu sodnike, če pa bi pri vhodu bili kartončki (za vsako kategorijo eden) in na njih napisan vrstnio red ocenjevanja ter bi se npr. zaporedno označevale kljukice kateri avto je že bil ocenjen, bi bilo za vse lažje, saj bi približno vedel koliko avtov je pred tabe še za ocenit in si zračunaš kdaj boš približno na vrsti. Seveda tud objava po mikrofonu nebi bila odveč, če bi napovedal kateri avti se naj pripravijo za ocenjevanje. Takšen je tud moj predlog in mislim, da bi sodniki imeli manj dela z isaknjem tekmovalcev (ker jih pač trenutno ni pri svojem vozilu).

LP

jintropin
Nov uporabnik

slike

Napisal/-a jintropin Sr sep 13, 2006 9:11 pm

Uporabniški avatar
gago
Novinec

Kraj: Krajn

Napisal/-a gago Sr sep 13, 2006 10:10 pm

ja pol se lahk cel dan sam cifre dere po mikrofonu,tist da bi pa dal zaporedne cifre bi bilo vredi sam problem nastane ker bi morali potem sodniki po celmu placu iskat naslednjo cifro ker so avti pomesani :? tako da kvecjemu da bi razdelili prostor po conah in se napove katera se ocenjuje.
The greatest trick devil ever pulled was to convince people that he doesn't exsist.

Uporabniški avatar
vwmiki
Nov uporabnik

Napisal/-a vwmiki Sr sep 13, 2006 10:21 pm

Saj pa bi zraven cifre imeli napisan tud za kateri avto gre (znamka, model, barva). Po mikrofonu pa bi vsake tolko časa napovedal 5 avtov, mislim da bi ta napoved bila vsake pol ure, ali pa tud brez napovedi po mikrofonu, stvar dogovora.

malena_18
Nov uporabnik

tuning show Ljubljana

Napisal/-a malena_18 Če sep 14, 2006 10:01 am

Jaka Seles vse pohvale za zelo dobro organizacijo! Tuning show je bil zelo dobro izpeljan!
Glede ocenjevanja pa naslednje:
Jaka vsaka ti čast, da je ocenjevanje prvič potekalo tako kot bi moralo že zdavnaj!
Ocenjevalci so se res potrudili in pravično ocenjevali. Končno so bili taki ocenjevalci, ki se spoznajo na avte in vedo koliko truda je vloženega v posamezen avto. Dobro ocenjevanje Pero!!!

Le tako naprej!

Lep pozdrav

malena_18
Nov uporabnik

Ojoj

Napisal/-a malena_18 Če sep 14, 2006 10:08 am

Miki glede tebe pa - brez komentarja! Samo šinfat pa hantle delat znaš! Pero je dobro ocenjeval. Povedal pa je tudi resnico! Preveč se nosiš! Sploh pa spomni se kaj je blo na tuning showu v Ptuju - zakaj si zmago na sms glasovanju! Alo avto res maš, sam nevem kaj pa tvoj avto tudi ni! Je še dosti boljših od tvojega!

LP

jurč
Nov uporabnik

Napisal/-a jurč Če sep 14, 2006 10:14 am

vwmiki je napisal/-a:Saj pa bi zraven cifre imeli napisan tud za kateri avto gre (znamka, model, barva). Po mikrofonu pa bi vsake tolko časa napovedal 5 avtov, mislim da bi ta napoved bila vsake pol ure, ali pa tud brez napovedi po mikrofonu, stvar dogovora.

al pa če bi tekmovalci zraven tekmovalne zaporedne št. pustili še gsm številko, namreč tako je rekel tudi sodnik ki je ocenjeval moj avto ;)

Uporabniški avatar
vwmiki
Nov uporabnik

Re: Ojoj

Napisal/-a vwmiki Če sep 14, 2006 10:15 am

malena_18 je napisal/-a:Miki glede tebe pa - brez komentarja! Samo šinfat pa hantle delat znaš! Pero je dobro ocenjeval. Povedal pa je tudi resnico! Preveč se nosiš! Sploh pa spomni se kaj je blo na tuning showu v Ptuju - zakaj si zmago na sms glasovanju! Alo avto res maš, sam nevem kaj pa tvoj avto tudi ni! Je še dosti boljših od tvojega!

LP

Očitno vsi ki se poznate skup vlečete in mene napadate, to je najlažje.
S čim sem koga šinfal in hantle delal, če sem povedal da me je motil sodnikov freh odnos? In kje je zadaj tu kakšno šinfanje in delanje hantlov? Jaz nikoli nisem bil za take stvari, sem že povedal da me je motil samo Perotov odnos in nič drugega.
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost