LoCo je napisal/-a:RejmiK je napisal/-a:...še dobr da sm prej spizdu :P ..mi usaj ni blo treba gledat atrakcije opic![]()
P.S.:@LoCo : ti mas pa tak "ror" k js disk na avtu..kje si nabavo to??
DeVito mi ga je sešvasu... Majkemi...![]()
![]()

RejmiK je napisal/-a:..edino kar me res matra je to da ne zastopim "tiščanja" po parkingu![]()
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
xsara je napisal/-a:aja še to, se spomnem neki let nazaj na enem dregu (legalnem), se je na malem parkingu nabijal en z malo japonsko makino, ej trokiralo je da je bilo veselje, pol po 15 minutah drkanja po gasu pa pristop do njega eden izmed organizatorjev drega in ga resno vpraša, a vi boste tudi nastopili na tekmovanju, u tistem momentu pa tip v mlinčku zardi ko kuhan rak in začne še sam trokirat, joj pa nebi, mi neki sklopka nagaja in ne raj hvala nebi nastopu in se je z repom med nogami takoj pobral z drega................hahahahaha kok sem se smeju bedaku, prvo navija, ko pa gre zares pa prpa.........
SAVINJCAN je napisal/-a:xsara je napisal/-a:aja še to, se spomnem neki let nazaj na enem dregu (legalnem), se je na malem parkingu nabijal en z malo japonsko makino, ej trokiralo je da je bilo veselje, pol po 15 minutah drkanja po gasu pa pristop do njega eden izmed organizatorjev drega in ga resno vpraša, a vi boste tudi nastopili na tekmovanju, u tistem momentu pa tip v mlinčku zardi ko kuhan rak in začne še sam trokirat, joj pa nebi, mi neki sklopka nagaja in ne raj hvala nebi nastopu in se je z repom med nogami takoj pobral z drega................hahahahaha kok sem se smeju bedaku, prvo navija, ko pa gre zares pa prpa.........
![]()
![]()
![]()
občasno grem v ljubljano ob popoldnevih na faks in grem samo ene 5 min peš do faksa in vidim te scene5 folka z rižem ko gas nabija, 5 folka z odprto šipo ko muziko nabija, ker ima zadaj dva ovalca, 5 folka z meglenkah pa gas do konca na semaforju, pa rečmo 1 normalnega, ko ma res super sportivo pa se čist lepo pelje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov