Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne sep 07, 2003 11:08 pm

Stari je napisal/-a:Čuj monster_d ! Ko si ti prišel merit zvok, neki ni štimal. Jest sem stal kakšne par vrst zadaj(na gledalce mislim) in sem bil presenečen da sta avtomobila pred in za tabo bila po rezulatatu glasnejša. Kajti moje mnenje in mnenje 3 prijateljev (sej si nas videl, težko kategorniki v rdečih majcah) je bilo da je tvoj bil dosti glasnejši.
Aja pa zakaj ste bili štirje v Yugecu ? Za suport. :)

Ja em namerili so mi 119,6 dB!
Aja stirje smo bili zato da je bolj na podu bil :) aja pa se zato ker so se malo drli da sem vec namerli!
Samo mi je res mal cudn bil je kr glasn ja, tak kot ti pravis bi mogl vec nameriti!
Ma se kdo taksno mnenje da je premalo zadeva pokazala???
LP

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Ne sep 07, 2003 11:43 pm

Ja vse pohvale organizatorjem tudi z moje strani.Res je blo kaj za videt...
Drugo leto pridem zopet!

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne sep 07, 2003 11:56 pm

Stari je napisal/-a:
freak je napisal/-a:maky: aja, sm pa čist mislu da maš kej popedenan! Pol morm pa res starija srečat! Sej mi je že enkrat govoru kako je s tem... No pol se pa vidmo naslednjič.... :D

Ja zdej pa res nekaj čisto drugega, z dodatnimi 35 konji avto res bolj skoči(čip,remus,filter). Sedaj se brez problema zavrti do rdečaga polja. Zvok postaja iz vožnje v vožnjo globlji Končna hitrost se je povečala, iz prejšnih 195 na 210 km/h.
Upam da se bomo kmalu kaj srečali, samo forumci avtomobilizma.

he he men gre z serijskimi 130km 220... :twisted: :twisted: :twisted: i win!! :twisted: btw:kakšn filter maš not?
SlikaSlika

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Po sep 08, 2003 12:19 am

Monster_d ni kaj.Sam žal nismo mogl nč porihtat :? Ma sej ql no sam da ti ni ribnilo na AC.Drač men je blo prav ql.Upam da bo drug let še hujš in itak pridem:)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Po sep 08, 2003 1:21 am

Bom še jest svoje senf dodal.

Skor cel čas v kafani presedel
Dost starih znancev srečal. Dost novega folka spoznal. Dost zanimivih stvari slišal.

Malo avtov videl. Nič kurjenja gum in nič slačipunc.

Zvečer se je pa v LJ dogajalo spat šel ob 3:30!
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
tom2
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a tom2 Po sep 08, 2003 8:06 am

Letos sem bil prvič na tej prireditvi in sem bil recimo zadovoljen. Nisem pričakoval, da bo toliko ljudi, posebno na relativno majhnem prostoru. Organizator bi lahko začel razmišljati o spremenbi lokacije, ki se mi ne zdi prav posebno dober izbor. Bilo pa je videti kar nekaj všečnih avtov. Zanimivo, koliko keša so nekateri pripravljeni odšteti za svojega konjička, in vse kar sodi zraven. Je pa bilo tam kar nekaj samovšečnih tipov, za katere bi mirne duše rekel, da imajo avto samo zaradi izkazovanja svojega ega in da pokažejo, kaki frajerji so....Npr.tisti tip v rdeči Opel Astri, ki je tam nažigal gas, kadar sem bil v njegovi bližini. Ob tem pa delal take grimase na obrazu, kot da so vsi prišli samo njega "poslušat"...Nič bolje ni izpadla tista deklca, v modrem 206 CC, ki je najbrž prišla v Grosuplje samo gas navijat. Njen frajer pa je zadaj padal v delirij, ker se mu je tako fajn zdelo kaki avto je nabavil...Jao, jao kako malo je potrebno, da so nekateri zadovoljni. Da ne govorim, o "blagodejnih" šok terapijah za mašino in tistega tepca, ki bo tak avto potem kupil...
Tudi na avtoakustiki je bilo kaj videti in slišati. Pričakoval sem drugačne pogoje tekmovanja. V tistem zaprtem prostoru, je bilo nevzdržno zaradi hrupa in vibracij. Ne vem, kako so nekateri zdržali cel dan tam notri...
Celoten vtis je bil dober, drugo leto pa je lahko še boljši...Pričakujem, da bo kmalu mogoče videti kaj slikc!

LP
tom2

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Napisal/-a Sarcy Po sep 08, 2003 9:29 am

monster_d je napisal/-a:
Stari je napisal/-a:Čuj monster_d ! Ko si ti prišel merit zvok, neki ni štimal. Jest sem stal kakšne par vrst zadaj(na gledalce mislim) in sem bil presenečen da sta avtomobila pred in za tabo bila po rezulatatu glasnejša. Kajti moje mnenje in mnenje 3 prijateljev (sej si nas videl, težko kategorniki v rdečih majcah) je bilo da je tvoj bil dosti glasnejši.
Aja pa zakaj ste bili štirje v Yugecu ? Za suport. :)

Ja em namerili so mi 119,6 dB!
Aja stirje smo bili zato da je bolj na podu bil :) aja pa se zato ker so se malo drli da sem vec namerli!
Samo mi je res mal cudn bil je kr glasn ja, tak kot ti pravis bi mogl vec nameriti!
Ma se kdo taksno mnenje da je premalo zadeva pokazala???
LP

S kakšni mikrofonom so merili, z unim za mert dB v muski?
Sarcy :8

frza
Novinec

Napisal/-a frza Po sep 08, 2003 9:38 am

[quote="Stari"Obstaja samo 100 in 130. In tudi letnik 2002 je imel 100 in 130. Tako da ne more imeti 110 PS. Poglej v prometno če piše 74 KW(100PS)[/quote]

Ne sej on ma kr mal močnejši strojček :D .... to sm čist tko reku, ker se mi je zdelo da sm vidu 110KM :D !! No sej zdej pa vem, vse krom(1,9TDI) je 100KM!! :D :D

Uporabniški avatar
monster_d

Napisal/-a monster_d Po sep 08, 2003 11:34 am

SArcy niam pojma s cem so to merili!
Ena napravica v torbici pa mikrofon ven spelan!

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Po sep 08, 2003 11:35 am

monster_D kako si poj prsu dam s svojim al kaj
V8 POWER

Uporabniški avatar
monster_d

Napisal/-a monster_d Po sep 08, 2003 11:40 am

TechnoBoY je napisal/-a:monster_D kako si poj prsu dam s svojim al kaj

Ne moj se je v grosuplju, bo jutr popravljen!

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din Po sep 08, 2003 11:45 am

monster_d: sem gledal celo pot nazaj, če te bom vido kak te lisko šlepa :P , pol pa tu gor čitam da ste kar tam ostali, zgleda da ste delali generalko tudi na svoji mašini ne samo na Yugecu :D . Na ležaje pa smo tudi pomislili, upam samo da je glavna gred še ok.

Drugače pa je blo super, ampak sem bil večji del v hali in se nažiral praha in tišal avto skoz šivankino uho. Pa se oproščam vsem poznanim, če nisem stopo do njega in ga pocukal za rokav - ste itak meli preveč dela. Pa Bravura oprosti da se te nisem spomno :oops: , si mi bil ful znan pa nisem vedo kam naj te dam (sej če bi te zravn avta vido bi vedo :P )

LP vsem
Slika

Uporabniški avatar
DiDo
Novinec

Kraj: Činžat

Napisal/-a DiDo Po sep 08, 2003 12:07 pm

Lep pozdrav vsem.

Lepo je videt, da se v tej smeri premika tudi v naši deželi. Avtoshow se tudi razvija (glede na lansko leto) in če bo tako šlo v tej smeri, se bomo lahko tudi mi primerjali počasi z tujino.

Program se mi je zdel zanimiv... škoda edino, da sem zamudil tisto najboljše (striptease). :twisted: Skratka veliko je bilo porihtanega plehovja, ferštekarije,... Škoda je bilo samo to, da si nekateri lastniki niso upali parkirat svojih avtomobilov na prizorišču ampak samo na parkirišču.

Lokacija bi res da bila lahko malo boljša, ampak verjamem, da je težko najti bolj primernejšo (finančno, prostorsko).

Plehovja, tetk, pijače in jedače je bilo dovolj. Klubi so se tudi predstavili odlično.
Tiste kritike ki so letela na Sale-a se mi zdijo odvečne. Sam sem tudi mislil stopit do njega, pa raje nisem in mu pustil tistih 5min, da je vsaj človek pojedel sendvič v miru ko ga folk ni oblegal.

V glavnem prireditev je bila vsaj po mojem mnenju uspešna in upam, da bo v bodoče več takšnih show-ov.

Uporabniški avatar
babyM
Novinec

Napisal/-a babyM Po sep 08, 2003 1:14 pm

Men je blo tut ful dobr. In za moje pojme je blo marsikaj videt. Tak kot je blo že ne vem kolkrat napisano: vsak opremi avto po svojih željah in finančnih zmožnostih. Največja bedarija je da eni prčakujejo da bojo vidl oh in sploh. :noro VSAK MA SVOJ OKUS!!! Eni pač niso nkol zadovoljni in meja med tem, da je gor premalo in naslednjo stopnjo, da je avto kičast je zanje verjetno čist mejhna. :ne

Jst tut najprej nisem misnla mojga noter postavit ker je pač še vedno razbit zadnji odbijač gor :oops: , pa sem ga vseeno. So mi pol gasovci posodl napis car under construction :P (hvala Sale). Pa še to: sem brala kritike na unga puntota k je mel isti napis. :roll: Tipa sem prašala zakaj ma to sploh gor k se je men avtoček zdel čist ok. Tak da so ble tiste kritike čist neumesne!!!!

Pač moje mnenje. Se pa definitivno še vidimo!
Ko ne moreš pomagat pa nagajaj, važno je sodelovati ;)

Uporabniški avatar
Haderach
Nov uporabnik

Napisal/-a Haderach Po sep 08, 2003 2:58 pm

Ja fajn je blo...

Še en dobronameren predlog: drugo leto bi lahko malo bolj uredili prizorisce za powerslide. Glede na to, da veliko folka showa ni moglo videti, ker si bolj od zadaj lahko gledal le glave spredaj stojecih, bi bilo smotrno postaviti tribune. Pa tudi uvoz/izvoz za nastopajoča vozila bi bilo fajn ogradit. En od avtov mi je npr. zapeljal cez supergo. Nic takega, ampak lahko bi se pa komu kaj resnega zgodilo... guzva je bila namrec prevelika.

Vse pohvale razstavljalcem, ki so postavili svoje jeklene konjicke na ogled. Zal pa so nekateri lepotci stali kar na parkiriscu. A je lastnikom nerodno al jim je 1500sit prevec?

Uporabniški avatar
rPoint77
Nov uporabnik

Kraj: Obala

Napisal/-a rPoint77 Po sep 08, 2003 4:33 pm

Evo, nekaj slik iz Grosuplja si lahko ogledate na naši strani, ob gledanju pa vam seveda želim veliko užitkov :wink:
http://www.clubspecial.org/slike/svgros ... plje03.htm
rPoint77-Slovenian Design
Slika

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Po sep 08, 2003 4:51 pm

maky je napisal/-a:he he men gre z serijskimi 130km 220... :twisted: :twisted: :twisted: i win!! :twisted: btw:kakšn filter maš not?

Filter malo bolj špotrn nič extremnega, ker žal pri TDI se ne smeš špilat. Če nočeš turbine uničit.
Ja tkole je. Razlika je že zaradi oblike avant in tudi teže. Je 50 kg težji.
Po podatki imaš ti končno 210 km/h pa nič več. Se pravi še nekaj odstopanja in mal klanca pa prideš pol na 220 km/h. Moj je prej imel po podatkih 191 km/h. Po števcu mi je kazal največ nekje 195. (Po ravnem ne po hribu navzdol).
Sedaj mi kaže po števcu 210 km/h se pravi da se je končna spremenila za cirka 15 km/h. Pri tej predelavi je to že itak zelo zelo dobro, takšna pridobitev pri hitrosti.
Ampak razlika je pa sigurno pri pospeških, kjer mislim da se bolj odziva od original 130 PS. Posebaj z ostalo predelavo.
Ti bi ga lahko pokno pol vse skupaj, na nekje 157 PS. Sam to pa je že kar kriza, zaradi menjalnika, sklopke in posebaj turbine. Boš moral po pameti vozit in izkoristit moč samo v pravih trenutkih. Baj še v tretji kople takšna predelava.
Še vedno pa je vse skupaj daleč od prejšnega stroja 260 km/h. :cry:
Samo za traktor bo ker dober. :)

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po sep 08, 2003 5:44 pm

Stari je napisal/-a:
maky je napisal/-a:he he men gre z serijskimi 130km 220... :twisted: :twisted: :twisted: i win!! :twisted: btw:kakšn filter maš not?

Filter malo bolj špotrn nič extremnega, ker žal pri TDI se ne smeš špilat. Če nočeš turbine uničit.
Ja tkole je. Razlika je že zaradi oblike avant in tudi teže. Je 50 kg težji.
Po podatki imaš ti končno 210 km/h pa nič več. Se pravi še nekaj odstopanja in mal klanca pa prideš pol na 220 km/h. Moj je prej imel po podatkih 191 km/h. Po števcu mi je kazal največ nekje 195. (Po ravnem ne po hribu navzdol).
Sedaj mi kaže po števcu 210 km/h se pravi da se je končna spremenila za cirka 15 km/h. Pri tej predelavi je to že itak zelo zelo dobro, takšna pridobitev pri hitrosti.
Ampak razlika je pa sigurno pri pospeških, kjer mislim da se bolj odziva od original 130 PS. Posebaj z ostalo predelavo.
Ti bi ga lahko pokno pol vse skupaj, na nekje 157 PS. Sam to pa je že kar kriza, zaradi menjalnika, sklopke in posebaj turbine. Boš moral po pameti vozit in izkoristit moč samo v pravih trenutkih. Baj še v tretji kople takšna predelava.
Še vedno pa je vse skupaj daleč od prejšnega stroja 260 km/h. :cry:
Samo za traktor bo ker dober. :)

220 po števcu 2 avtov(moj in clio 2.0) :wink: :wink: tako da jaz kr vrjamem mojemu števcu (s tem da je bilo to voženo z serijskimi pneumatikami)... po klancu dol že tud čez 235...
aja pa meni že sedaj včasih v 3 koplje tako da...

me je samo zanimalo če imaš panelni ali konični filter...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Po sep 08, 2003 6:19 pm

Konični bohvari v TDI. Se ne boš dolgo vozil. !!!! To ti bodo vse povsod svetoval.
Jest sem ga samo enkrat sedaj probal na avtocesti, tako da bo še šlo. :) Samo ni se za zavajat. Če je tovarniška toliko, potem brez posega ne more biti po števcu toliko več. Jest sem prej imel tudi po števcu 260 km/h, samo tovarniška je bila 236 km/h. Z modifikacijami, ki sem jih imel gor sem pridobil recimo nekje 9 km/h. Se pravi realna hitrost 245 km/h. Se pravi je števec lagal za debelih 15km/h. Ker ne verjamem da bi lahko realno z nekje 210 PS, šel preko 250 km/h. Pa še po testih, ki sem jih gledal 1999-ga, naj bi bil passat v vrhu natančnosti kar se tiče merilnika hitrosti.
Itak kaj se midva tuki neki šopirma z traktorjema, kar se tiče končne :lol: :lol:
Zadnjič spremenil TomyBoy2, dne Po sep 08, 2003 6:27 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po sep 08, 2003 6:25 pm

Stari je napisal/-a:konični bohvari v TDI. Se ne boš dolgo vozil. To ti bodo vse povsod svetoval.

hja sej zato sm uprašu... mi je en zanč reku da je konični za tdi tko k bulerji za baletko :lol: :lol: :lol: ...
btw:kaj maš k&n noter?
SlikaSlika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost