Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 Po maj 18, 2009 12:38 pm

Pollo je napisal/-a:ne da semi vse citirat

gremo naprej
2) Dejan;za platišča si dobil vse točke in nobene dodatne zakaj;poglej kaj piše pod platišča za 6 točk(niz glave; extremnega izgleda, potrebne razširitve...)dodatne pike bi dubu;če bi sam npr kej dodal, pobarval...take feltne lahko kupi vsak, samo razmerje more dobit oz adaptor.

v končni fazi mi dol visi kaj si misite o šovu v ajdovščini... take debate so samo dokaz, kako so nekateri obremenjeni z velikostjo svojega lulčka in dolžino kiklce svoje lubice...
zmotilo me je nekaj drugegea... to da pišeš take o custom feltnah in si zraveni glavni sodnik, aktivno tekmuješ v stylingu, je pa žal podn... 20 col na stilotu očitno ni več ekstrem, prav tako ne po naročilu narejene luknje in ET... sam se ne bi spotikal ob to, ampak 3 leta nazaj sem sam imel platišča iz istih rok in mi je sodnik rekel da pač niso nič posebenega... :roll: .... predlagam da očitno vržeš iz roke katalog iz A3M -a in začneš iskati kakšen ekstrem... ker ta platišča so... verjetno ne v višino ali širino, ampak kje drugje... in dodajat ni potrebno nič, ker ... mah kaj bi ti govoril...

vsem udeležencem čestitam.... še posebej pa tistim kateri se ob teh zdrahah samo smejimo... ker naslednje leto bo spet isto...

:oops:

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Po maj 18, 2009 12:58 pm

Ti sam tih bot....! Poglej kako si ti mene odsodu... Sramota!

:lol:

Ajde.. ;)

Pero
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Po maj 18, 2009 1:05 pm

to sredo bo sestanek in resnično predlagam da se ga udelezimo v cimvecjem stevilu in popravimo nastalo situacijo

lp jaka
Slika

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Napisal/-a mito155 Po maj 18, 2009 1:32 pm

dgrejtest je napisal/-a:Ti sam tih bot....! Poglej kako si ti mene odsodu... Sramota!

Ajde.. ;)

Pero

:P

Boš mogu kdaj kaj več kot pa 100€ dat za sprednji sistem... :twisted: :lol:

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Po maj 18, 2009 1:33 pm

20 col na stilotu očitno ni več ekstrem

lepo sem napisal,da je dobil vse točke za platišča, za dodatne točke pa ni dobil,ker so po videzu "serijske"...to pomeni da lahko nek punto oz katerokoli drugo vozilo, montira gor 15 col z drugačnim Et-jem in širino(kupi za drug avto)...za najine pojme (Uroš&jaz) je cutom platišče kateri je že po izgledu drugačen od "seriskega"...dizajn, oblika....
drugače pa mitja si imel šanso da bi postal sodnik, a se raje umakšen od tega in šimfaš čez ocenjevanje. Noben ti ne ovira da postaneš sodnik oz. sodeluješ pri spreminjanju pravilnika. Ne trdim,da imam jaz prav, samo to je moje razmišljanje in te prosim,da naslednjic sodeluješ kot sodnik

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Po maj 18, 2009 1:38 pm

Pollo je napisal/-a:in te prosim,da naslednjic sodeluješ kot sodnik

ne si želet tega, še posebaj ne od Mitota :lol: :lol: :lol:
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Po maj 18, 2009 1:40 pm

croma_man je napisal/-a:
Pollo je napisal/-a:in te prosim,da naslednjic sodeluješ kot sodnik

ne si želet tega, še posebaj ne od Mitota :lol: :lol: :lol:

jaz hočem samo nehat s to kregarijo pa mogoče bo to pristop da tisti ki imajo največ za povedat čez sodnike to tudi postanejo. Že letos sem probal s "selekcijo" sodnikov "omejiti" kregarijo...

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Po maj 18, 2009 1:44 pm

mito155 je napisal/-a:
dgrejtest je napisal/-a:Ti sam tih bot....! Poglej kako si ti mene odsodu... Sramota!

Ajde.. ;)

Pero

Hehe... če pogledam rezultat glede na vloženo, sem itak zmagovalec.. :D
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Po maj 18, 2009 1:51 pm

bom danes zvecer dal na forum termin za sestanek to sredo ob 19 za Str poleg Emme,ker sem zdele na faxu in nimam casa,zal
lahko me tud poklicete na 041 579163

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Po maj 18, 2009 1:54 pm

Da nebo v tej temi samo kreganja, dodajam nekaj fotografij šova z moje strani. Bikini carwasha pa nimam poslikanega, ker sem takrat raje izkoristil trenutek in slikal avtomobile, ki so bili drugače preveč oblegani za fotografiranje :)

Najprej nekaj večjih za ogled, ostale pa so tumbnaili, da se nebo forum nalagal 2 uri :D

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika Slika Slika Slika Slika

Slika Slika Slika SlikaSlika

Slika

Lp, Zian
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Po maj 18, 2009 1:55 pm

Pollo je napisal/-a:bom danes zvecer dal na forum termin za sestanek to sredo ob 19 za Str poleg Emme,ker sem zdele na faxu in nimam casa,zal
lahko me tud poklicete na 041 579163

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=69729
Hvala Jure

Uporabniški avatar
Teycha
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Teycha Po maj 18, 2009 3:22 pm

solidx je napisal/-a:
Teycha je napisal/-a:Courage, še ne pomeni, da ti ki hodijo, da imajo avtomobile narete na nižjem nivoju. Vsak posameznik dela po svojih finančnih zmožnostih. Eni več, drugi manj. Folk pa ne bo hodo več sam zaradi nekih glupih kreganj in favšije in tega sranja in kiksov organizatorjev in sodnikov.

malo si ti to narobe razumela draga, preberi boljše in boš vedla zakaj je to napisal...

Hvala za opozorilo
Scorpion Tuning Club

Uporabniški avatar
lily_C3
Nov uporabnik

Napisal/-a lily_C3 Po maj 18, 2009 3:51 pm

Naj vam še jaz podam pripombo in pritožbo na ocenjevalce in sodnike.
Res je. da je bil naš avto že drugo leto razstavljen na awtoshowu...prvič lani v Ložu kjer smo prvič poskusno tekmovali kot začetnik extreme in pristali na zadnjem mestu ker je bil avto premalo predelan ter nismo imeli predstavitve in nismo vedeli kaj vse potrebujemo.

Letos smo avto malo dodelali in po mnenju sodnika Igorja avtomatsko pristali v kategoriji amater extreme. Sodniki nam niso niso pustili da se prijavimo kot začetnik extreme ker se jim je avto zdel preveč predelan in je bil viden že lani.
Ko pa so ocenjevali avto so nam dejali zakaj tekmujemo kot amater ker avto sodi v kategoriju začetnik.

Ker je Igor dejal da v kategoriju začetnik spadajo tisti, ki imajo manjše predelave in s tem da tekmujejo prvič, nevem zakaj so bili avti videni že kar nekajkrat in še vedno tekmujejo kot začetnik (npr. Fiat Punto). Kako naj človek še naprej predeluje in dodeluje avto ko v trenutku zgubi vso voljo zaradi sodnikov. Sedaj se odločamo če je sploh smiselno vozit avto na avtoshowe, ali naj ga predelujemo samo v svoje veselje.

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Po maj 18, 2009 4:01 pm

predlagam alko tester za naslednjo tekmo 8)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
colecutter
Nov uporabnik

Napisal/-a colecutter Po maj 18, 2009 4:01 pm

[quote="=ZiAn="]Da nebo v tej temi samo kreganja, dodajam nekaj fotografij šova z moje strani. Bikini carwasha pa nimam poslikanega, ker sem takrat raje izkoristil trenutek in slikal avtomobile, ki so bili drugače preveč oblegani za fotografiranje :)

Hvala za fotke.

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Napisal/-a mito155 Po maj 18, 2009 4:26 pm

dgrejtest je napisal/-a:
mito155 je napisal/-a:

Ajde.. ;)

Pero

Hehe... če pogledam rezultat glede na vloženo, sem itak zmagovalec.. :D

če svojga zmeriš med puncami, je sigurno najdaljši... :lol:

Uporabniški avatar
Teycha
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Teycha Po maj 18, 2009 5:49 pm

lily_C3 je napisal/-a:Naj vam še jaz podam pripombo in pritožbo na ocenjevalce in sodnike.
Res je. da je bil naš avto že drugo leto razstavljen na awtoshowu...prvič lani v Ložu kjer smo prvič poskusno tekmovali kot začetnik extreme in pristali na zadnjem mestu ker je bil avto premalo predelan ter nismo imeli predstavitve in nismo vedeli kaj vse potrebujemo.

Letos smo avto malo dodelali in po mnenju sodnika Igorja avtomatsko pristali v kategoriji amater extreme. Sodniki nam niso niso pustili da se prijavimo kot začetnik extreme ker se jim je avto zdel preveč predelan in je bil viden že lani.
Ko pa so ocenjevali avto so nam dejali zakaj tekmujemo kot amater ker avto sodi v kategoriju začetnik.

Ker je Igor dejal da v kategoriju začetnik spadajo tisti, ki imajo manjše predelave in s tem da tekmujejo prvič, nevem zakaj so bili avti videni že kar nekajkrat in še vedno tekmujejo kot začetnik (npr. Fiat Punto). Kako naj človek še naprej predeluje in dodeluje avto ko v trenutku zgubi vso voljo zaradi sodnikov. Sedaj se odločamo če je sploh smiselno vozit avto na avtoshowe, ali naj ga predelujemo samo v svoje veselje.

Fiat punto nima dovolj predelano za amatera in avtomatsko pade v začetnika. A sploh kdo ve kak je pravilnik?
Scorpion Tuning Club

Uporabniški avatar
_IceMan_
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a _IceMan_ Po maj 18, 2009 5:57 pm

Je kdo slučajno slikal belega c-ja amg-ja od spredaj? Ker so same slike od zadaj kaj sem jih do zdaj videl. Tnx.

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Po maj 18, 2009 6:13 pm

_IceMan_ je napisal/-a:Je kdo slučajno slikal belega c-ja amg-ja od spredaj? Ker so same slike od zadaj kaj sem jih do zdaj videl. Tnx.

Nočeš videti :x :? :evil:
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
_IceMan_
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a _IceMan_ Po maj 18, 2009 6:21 pm

=ZiAn= je napisal/-a:
_IceMan_ je napisal/-a:Je kdo slučajno slikal belega c-ja amg-ja od spredaj? Ker so same slike od zadaj kaj sem jih do zdaj videl. Tnx.

Nočeš videti :x :? :evil:

Hehe. Ker...? Če maš kako slučajno jo uploadaj plis. Lp
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov