error 90 je napisal/-a:A tisto si bil ti opel corsa OPC?
Ja, punca je hotla it jest, zato nisem nič ustavil
error 90 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:error 90 je napisal/-a:A tisto si bil ti opel corsa OPC?
Mah škoda.No ja... lepo je zgledala
pskoda je napisal/-a:error 90 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:error 90 je napisal/-a:A tisto si bil ti opel corsa OPC?
Hvala. Kolk konjskega dci-ja pa imaš ti, ker smo pred dvema tednima kupili kangooja z 1.5dci 80km in je full živahen, po avtocest gre tudi malenkost čez 180km/h
error 90 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:error 90 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:error 90 je napisal/-a:A tisto si bil ti opel corsa OPC?
Hvala. Kolk konjskega dci-ja pa imaš ti, ker smo pred dvema tednima kupili kangooja z 1.5dci 80km in je full živahen, po avtocest gre tudi malenkost čez 180km/h
Jaz imam 65KM oz. 43 kW verzijo. Moj je še največ 168 po GPS-su
B|ind je napisal/-a:nevermind, s katerim avtom si bil ti ?
Sicer pa lepo blo spet videt stare face od lani, smo malo podebatirali in si podelili kakšne nasvete in mnenja med seboj![]()
Se pa strinjam da scirocco meni osebno še vedno eden lepših avtomobilov ki vozijo po dolenjski
pskoda, hvala. Je nekaj posebnega, to sem iskal![]()
Lahko bi se za par minut ustavil da bi kako rekli, punco pa v merkator po sendvič![]()
(šala)
Seveda nebi bilo to to če se nebi bilo nobene Honde de de de deeee
error 90 je napisal/-a:No tako. Bil sem prvič na srečanju in se mi je kar dopalo. Nisem pričakoval takšne udeležbe in sem bil prijetno presenečen saj sem prišel pov ure kasneje in sem mislil " ah taboljši zmeraj na koncu pridejo" ampak so bili že vse zbraniProti koncu je prišel za kratek čas audi s5 črne barve in 20" feltne samo je bil prehiter da bi ga slikal.
damjan je napisal/-a:error 90 je napisal/-a:No tako. Bil sem prvič na srečanju in se mi je kar dopalo. Nisem pričakoval takšne udeležbe in sem bil prijetno presenečen saj sem prišel pov ure kasneje in sem mislil " ah taboljši zmeraj na koncu pridejo" ampak so bili že vse zbraniProti koncu je prišel za kratek čas audi s5 črne barve in 20" feltne samo je bil prehiter da bi ga slikal.
kolikor se spoznam na audije je bil 3.0 tdi,in je imel 19" feltne....
ker s5 ima po dva izpuha na vsaki strani in nikjer ne piše,da je s-line,samo s5 emblem zadaj levo in spredaj desno v maski.
error 90 je napisal/-a:damjan je napisal/-a:error 90 je napisal/-a:No tako. Bil sem prvič na srečanju in se mi je kar dopalo. Nisem pričakoval takšne udeležbe in sem bil prijetno presenečen saj sem prišel pov ure kasneje in sem mislil " ah taboljši zmeraj na koncu pridejo" ampak so bili že vse zbraniProti koncu je prišel za kratek čas audi s5 črne barve in 20" feltne samo je bil prehiter da bi ga slikal.
kolikor se spoznam na audije je bil 3.0 tdi,in je imel 19" feltne....
ker s5 ima po dva izpuha na vsaki strani in nikjer ne piše,da je s-line,samo s5 emblem zadaj levo in spredaj desno v maski.
Ne vem kva je mel za en motor not ker sem zamudil debato okoli motorja. Je pa imel belo notranjost in 5 krake srebrne feltne 20" širina 255 višina pa nisem siguren ampak mislim da je imel 255|40|R20. Vozil ga je pa en mlad poba.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov