No ker je danes že torek sem malo pobrskal po temi in bom napisal kdo pride in kdo mogoče.
Pridejo: @acid, @speedfreak, @king1,@team, @patrik a3, @nejcZ +prikolica

,@lisko z @lisco,@ piksna007, @suljo20,@mr. ramo, @manius28, @xsara, @notrh789, .......
Mislim, da so tile 100% in upam, da koga nisem pozabil.
Verjetno pa še pridejo: @peterbalazic, @mire ( če zrihta voz), @pskoda, @ivan36 (

),@monster d, @adis,@blind, @mihaing ( z šajtrgo)

, @IcEm4n,@SamoK, @scirocco12, @beastmaster, @mlacar.
Če pa sem koga pozabil oz. sem ga napisal v naroben stolpec pa naj ne zameri in napiše ali pride ali ne. Kot sem gledal nam vreme ne bo naklonjeno razen, če se kaj spremeni. Ampak na vreme se ne ozirat pridite zaradi družbe in nas vseh.
Zaželjeno bi bilo, če vsi pridete do pol petih, da se ne bomo tam lovili kje in kaj.
Kar se tiče skritega gosta naj povem, da je imel @slicker prav in da res sva povabila MacTrona. Če bo seveda lahko pa nas bo presenetil z prihodom. Nič pa se še ne ve.
@slicker brez zamere ampak imel si prav a v danem trenutku nisem še imel česa povedati, zato sem modro molčal.

Pa brez zamere.
No še to naj obvestim, da ravno zunaj nam ne bo treba biti preden gremo v lokal saj jest pridem z mojim delovnim strojem, ker sem ostal brez astre. ( moja draga in moja hčerkica gresta k tašči in sestri na obisk.)
Se pravi, da se lahko v kason mojega stroja stlačmo vsi brez problema

, pa še suhi bomo.
Lahko kdo od vas tudi prinese kakšen fotič, da kakšno skupno naredimo in poslikamo še vozila kdo je z čim prišel, da bomo lahko objavili v temi potem.
S seboj prinesite veliko dobre volje in optimizma ( beri: dež). in se ga vidimo.
Če pa še kdo želi karkoli vprašat pa sva na voljo : King1 (Luka) : 041/ 744-450
: Speedfreak (Igor) : 040 /524-724
Lp Luka
P.s. patrik a3: ti bom jest že dal palačinke in podobno.

Zdej boš pa še izsiljeval?
lp