Vidim MacT. post v tej temi, pa sem že mislil da bo napisal da on tudi pride

MacTron je napisal/-a:off: Lahko prosim zacnete z normalno debato in ne vozit komentarjev naokoli kjer je le mogoce. Da ne bi slucajno se kdaj slisal od koga, da se kvaliteta postov slabsa, sami jo. Ocitno vas mora nekdo resnicno venomer opozarjati, da je kaksen "ucinek" ...ne bi rad ponavljal: http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?p=1414016#p1414016 za vse to velja in upam, da se stvari vrnejo tja kjer so bile pred leti.
Hvala.
lizard je napisal/-a:Načeloma imaš prav, ampak ko debata preide v pisanje v stilu spletne klepetalnice (oz. v stilu pogovara po msn-u, FB chatu-u,...), se izgublja tako smisel kot kvaliteta foruma, in na to vas je hotel Mactron opozoriti. Forumi prvenstveno niso namenjeni temu, da vsako stvar ki ti pade na pamet napišeš, za to so klepetalnice.
speedfreak je napisal/-a:lizard je napisal/-a:Načeloma imaš prav, ampak ko debata preide v pisanje v stilu spletne klepetalnice (oz. v stilu pogovara po msn-u, FB chatu-u,...), se izgublja tako smisel kot kvaliteta foruma, in na to vas je hotel Mactron opozoriti. Forumi prvenstveno niso namenjeni temu, da vsako stvar ki ti pade na pamet napišeš, za to so klepetalnice.
Razumem kaj je hotel povedati, razumem tudi tebe, ampak kot sem napisal bi takšne teme morale biti malo bolj" " free", ker sem mnenja, da kvaliteta foruma nič ne pade, če se uporabniki na njemu poznajo osebno in se malo pohecajo seveda v temah, kjer strokovnost ni pogoj. Takšni čveki vsekakor niso zaželjeni v strokovnih temah, tam jih pa moderatorji strogo sankcionirajte.
Kvaliteta foruma je po mojem mnenju padla predvsem zaradi odhoda velikega števila uporabnikov na specializirane znamkarske forume, splošne krize vrednot med ljudmi in preveč površnih tem. Ravno srečanja dvigujejo kvaliteto foruma in vračajo forum tam, kjer je bil v nekoč, ko se je večji del uporabnikov poznal med seboj, to pa mactron sam zelo dobro ve, strejši uporabniki pa prav tako.
Lp
MacTron je napisal/-a:off: Bom odgovoril. To, da sem sedaj opozoril na taksno normalno debato je ze v nekem stavku povedal moderator lizard. Dodal pa bi se tole, nemrec, ce se debata normalno odvija - tu se je zal prevec razpasel nek fenomen TSI, ki ga ze celoten forum obravnava le kot osmeseno varianto in to je ocitno plod iz taksnih tem. Pa ce navidezno to opustim se še vedno besedici povsem izven prosta debata. Omenjanje, da bi bile t.i. "proste" debate izven tega spektra, se zal ne strinjam in tudi ne vem zakaj bi govorili v temi vse ostalo. Se morda na tak nacin gradi kvalitetne odnose? Lahko, ampak ne za vse osebe in tudi ne v taksnem. Mislim, da je ravno zaradi taksnega odnosa tudi uporabnik Mdriver zacel taksno "pot". Speedfreak, v kolikor mi mislis sedaj z nekimi besedami prepricevati "ne podpiras bistva foruma in o izkazovanju superiornosti" kljub tvojim napakam se mocno motis. Ja, bil sem vabljen in sem se, vendar glede na ta tvoj sedajsen odgovor bom moral premislit. To o zgodovinski srecanjih zelo dobro vem in tudi kako so se pricela in kako je sploh prislo do tega ter na kaksen nacin z l.1998 se na drugem forum.
Ne mislim izpostavljat samega srecanja pac pa zal ne morem dopustit, da se tukajsnje "ideje" sirijo tudi po drugih temah. Ravno zato sem napisal v prejsnjem postu zakaj. Zanimivo pa je tudi, da je ta stran sedaj popolnoma v drugi luci kot ostale. Po eni strani me veseli, da se stvari diskutirajo, ne veseli pa me, da kljub preprostemu opozorilu pride do branja napacni informacij (predvsem oddajnih). Dobersen del strokovnosti zagotavlja tudi ta del foruma.
airmike je napisal/-a:TSI bognedaj pošimfat če pa kdo renault omeni pa se takoj napiše da so DCI sekret pa tud če je debata o bencinarjih
airmike je napisal/-a:TSI bognedaj pošimfat če pa kdo renault omeni pa se takoj napiše da so DCI sekret pa tud če je debata o bencinarjih
jack86 je napisal/-a:King1 in ostala družba, to ne pomeni da se ne vidimo na srečanju!
lp, Jaka
King1 je napisal/-a:jack86 je napisal/-a:King1 in ostala družba, to ne pomeni da se ne vidimo na srečanju!
lp, Jaka
Tako se govori.![]()
![]()
![]()
![]()
lp
alfista_zore je napisal/-a:No pa pridemo tudi novinci malo pogleat
speedfreak je napisal/-a:alfista_zore je napisal/-a:No pa pridemo tudi novinci malo pogleat
bienvenuti raggazi
speedfreak je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:off: Lahko prosim zacnete z normalno debato in ne vozit komentarjev naokoli kjer je le mogoce. Da ne bi slucajno se kdaj slisal od koga, da se kvaliteta postov slabsa, sami jo. Ocitno vas mora nekdo resnicno venomer opozarjati, da je kaksen "ucinek" ...ne bi rad ponavljal: http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?p=1414016#p1414016 za vse to velja in upam, da se stvari vrnejo tja kjer so bile pred leti.
Hvala.
Prosim![]()
![]()
btw, mislim, da bi teme o srečanjih morale biti malo bolj " proste " in ne toliko diktatorsko kontrolirane, konec koncev se zametki srečanj in spoznavanj uporabnikov začnejo v takih temah, kot sam vidiš se je "srečanje v Domžalah" razvilo v več kot samo razkazovanje pleha ampak v prava druženja uporabnikov, kjer se ne odvija vse samo okoli pleha, torej tako kot v " starih časih", kot se jih spomniva iz Kranja in tudi drugje vsaj tisti, ki smo na forumu že več kot 5 let. Tudi sam si bil večkrat vabljen na naša srečanja ampak se iz takih ali drugačnih razlogov nisi udeležil9 s tem pa ne podpiraš ravno bistva foruma, torej druženje in izmenjavo mnenj.
Zato prosim če svojo superiornost izkazuješ drugje kot v tej temi, ker mislim da je ravno srečanje v Domžalah in podobna srečanje najlepše kar lahko nudi forum,torej spoznavanje in bolj kvalitetne odnose ljudi, v tej temi ni kregarije ampak samo in izključno hec in v tej temi so vsi enakovredni ne glede na staž nma forumu, avto, leta ali karkoli, tako bi moralo biti povsod.
hvala in lep pozdrav. Speedfreak
MacTron je napisal/-a:off: Bom odgovoril. To, da sem sedaj opozoril na taksno normalno debato je ze v nekem stavku povedal moderator lizard. Dodal pa bi se tole, nemrec, ce se debata normalno odvija - tu se je zal prevec razpasel nek fenomen TSI, ki ga ze celoten forum obravnava le kot osmeseno varianto in to je ocitno plod iz taksnih tem. Pa ce navidezno to opustim se še vedno besedici povsem izven prosta debata. Omenjanje, da bi bile t.i. "proste" debate izven tega spektra, se zal ne strinjam in tudi ne vem zakaj bi govorili v temi vse ostalo. Se morda na tak nacin gradi kvalitetne odnose? Lahko, ampak ne za vse osebe in tudi ne v taksnem. Mislim, da je ravno zaradi taksnega odnosa tudi uporabnik Mdriver zacel taksno "pot". Speedfreak, v kolikor mi mislis sedaj z nekimi besedami prepricevati "ne podpiras bistva foruma in o izkazovanju superiornosti" kljub tvojim napakam se mocno motis. Ja, bil sem vabljen in sem se, vendar glede na ta tvoj sedajsen odgovor bom moral premislit. To o zgodovinski srecanjih zelo dobro vem in tudi kako so se pricela in kako je sploh prislo do tega ter na kaksen nacin z l.1998 se na drugem forum.
Ne mislim izpostavljat samega srecanja pac pa zal ne morem dopustit, da se tukajsnje "ideje" sirijo tudi po drugih temah. Ravno zato sem napisal v prejsnjem postu zakaj. Zanimivo pa je tudi, da je ta stran sedaj popolnoma v drugi luci kot ostale. Po eni strani me veseli, da se stvari diskutirajo, ne veseli pa me, da kljub preprostemu opozorilu pride do branja napacni informacij (predvsem oddajnih). Dobersen del strokovnosti zagotavlja tudi ta del foruma.
adis je napisal/-a:kakorkoli se ta zgodba odvije eden od modov bom jaz gor, da vas pozdravim saj nekatere že poznam od prejšnjega meetinga.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost