Napisal/-a ici Sr jun 30, 2004 2:26 pm
Opažam, da med vami ni ravno veliko ljudi, ki bi cenili dBdrag ali SPL Competition, ker pač tu ni pomembno kako izgledajo avti... Recimo jaz delam dosti iz poliestra in marsikomu tukaj sem že šprical odbijače pa podalške, pa nevemkaj še... Pa vam povem da za dober dBdrag ali SPL Competition avto je potrebno vložit veliko več truda, kot pa za neki povprečen styling, to vam bojo potrdil tudi ljudje, ki so kdaj probali oboje(ne da so samo tekmovali, ampak so poskusili biti najboljši), tudi finančno je dosti bolj obremenjujoče, če se ukvarjaš z avtoakustiko. Sej ne mislim, da bom karkoli spremenil, samo rad bi vam da nekateri prebijemo 24 ur na dan z mislimi na avtoakustiko, od tega vsaj 12 ur na dan v delavnici, porabljamo vsak možen tolar za to, potem mi pa nekdo reče jao kako zgleda tvoj avto-a je res težko razumet da se tle za fiziko in da vse kar želimo narest je čim višja glasnost? Jz gledam grafe nekaj ur na dan pa študiram, potem pa delam pa potem merim, pa spet pa spet... Tukaj zadi je tolko teorije da bi z njo lahko napolnil ta forum, men recimo dolgo ni bilo jasno, v čem je fora da prideš na tekmo pa pokažeš svoj avto-rečeš:"Lej ga mater je hud!" Pol pa pride nek "sodnik" pa reče:" Mater tale je pa res hud!" Pa dobiš nek pokal... Tukaj se pa zmeri in koliko je, je, nima pardona! Torej prideš na tekmo in rečeš:"Lej, mam nartabulši ojačevalc, pa tak hud sub da gate trga!" PA dokler to ne bo na mikrofon pokazalo nimaš kej iskat tam, pa je lahko avto najlepši, najgrši ali kakršenkoli! Glasnost je ena čist posebna droga in ko te zagrabi pozabiš na vse drugo-dejte to vsaj malo cenit, PROSIM?
Potem pa še na nekaj komentarjev, glede tega da je za avtoakustiko dodatno za plačat-SEVEDA! Vedno bo tako! Povprašajte pobe koliko stanejo mikrofoni(ali novi TP senzorji), potem boste pa vidli, koliko MALO je za plačat. Mi sicer nimamo nič z organizacijo dBdraga, vendar pa vemo koliko stanejo njihovi senzorji in koliko časa jim je bilo potrebno da so jih nabavili, tako da so sploh omogočili tekme v SLO-SVAKA JIM ČAST! Potem je pa tu še organizacija in vse ostalo... Morate vedet da organizator avtoakustičnega tekmovanja zelo malo ali nič ne ZASLUŽI na TEKMI, oziroma lahko samo upa da se mu bo v eni ali dveh sezonah povrnil denar za nabavo merilne opreme!
Moram pa še povedat, da je meni tuning in styling zelo všeč, samo ponavadi dam preveč za avtoakustiko, tako da do tega težko pride... Men je večina teh vaših predelanih avtov zelo lepih, pa vem, da mi v glasnosti večina ne pride zraven(niti od daleč), tako kot jaz vam ne v stylingu-to so dve različne tekme! Upam da razumete!

Team Audiox...165,2 dB
Moj avtek...samo 149,42 dB