Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
zlabon
Novinec

Napisal/-a zlabon Ne maj 08, 2005 3:50 pm

zdej sem "ukradel" ene par slik :D :D
če komu to ne paše naj pove pa jih skinim dol...

LP, zlabo

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a clio (proton_freak) Ne maj 08, 2005 5:43 pm

jrk0 je napisal/-a:saj drugace je blo kar kul ja, ceprav osebno nimam prevec rad kica:) couragev in makyjev sta bila najlepsa avta meni:) sam se muziko od crome bi not dal, pa bi to blo to :D

drugace, meni se cudno zdi da ma nekdo tolko dnara za kalosa zrihtat, pol pa nima dnara za ene postene kable za napajanje ojacevalcev?

Ti zdaj pa bodi tiho že enkrat glede teh kablov ker nimaš pojma!!!Če te zanima je predelava tega avta stala 2 miljona in on ni avta delal za takmovanje v muziki ampak v stylingu! JASNO?
Dokler se kadi je dobro!Ko se pa neha pa je sranje!

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Ne maj 08, 2005 6:07 pm

proton freak, tebe sem pa pri andreju videl...
je kaka slikica od kalosovih vrat? oz. mehanizem?
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
VaLe
Poznavalec foruma

Napisal/-a VaLe Ne maj 08, 2005 6:11 pm

maky je napisal/-a:vale: tamala ti sporoča da si car glede muzke (sploh ker si dal 2pac-a ;) ) upam da ti je icecream pasal :D

Hehe... hvala in hvala... je bil dober :mrgreen:
My Love... Nissan 350 z
Slika

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Napisal/-a clio (proton_freak) Ne maj 08, 2005 6:25 pm

Asterix je napisal/-a:proton freak, tebe sem pa pri andreju videl...
je kaka slikica od kalosovih vrat? oz. mehanizem?

Ti to bi pa moral poiskat je pa čist enostavno nardit to!Jaz mam tudi tak narejeno!
Dokler se kadi je dobro!Ko se pa neha pa je sranje!

Uporabniški avatar
Roky
Novinec

Kraj: duplek

Napisal/-a Roky Ne maj 08, 2005 6:29 pm

Toto naturavanje mate v mislih :D
http://www.mobisux.com/album/data/500/35908MOV03880.MPG

od tega izpuha

Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne maj 08, 2005 6:47 pm

HEHe jao... Spet tale kalos... :twisted:
Ja majke meni tudi ni usec. kaj zdaj cemo. Enim pac je.
Gledas ali pa ne.

Glede turiranja...
Kaj cemo, se najdejo tudi ucas kaki divjaki, mogoce malo popestrijo zadevo.

Brata malek... za uho jih bota dobla oba :lol:

Glede obiskovalcev pa smo nekako pricakovali skoro tolko folka, glede na to da je bil prvi avtoshow za sezono 2005.
Se je vidlo da je kar nekaj folka pridno delalo cez zimo.
Vreme je kr dobro zdrzalo, komaj po koncu dogajanja je zacelo pikat.
Zadovoljni s stevilom gledalcev kot tekmovalcev. :tomidelej:

Darkdog... jao spet sem ti pozabo na koncu avtoshowa dat uni imbus :twisted:

lp

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Ne maj 08, 2005 6:54 pm

clio (proton_freak) je napisal/-a:
jrk0 je napisal/-a:saj drugace je blo kar kul ja, ceprav osebno nimam prevec rad kica:) couragev in makyjev sta bila najlepsa avta meni:) sam se muziko od crome bi not dal, pa bi to blo to :D

drugace, meni se cudno zdi da ma nekdo tolko dnara za kalosa zrihtat, pol pa nima dnara za ene postene kable za napajanje ojacevalcev?

Ti zdaj pa bodi tiho že enkrat glede teh kablov ker nimaš pojma!!!Če te zanima je predelava tega avta stala 2 miljona in on ni avta delal za takmovanje v muziki ampak v stylingu! JASNO?

Ne se kregat no. Če mene vprašaš bi se pri določenih stvareh lahko še vsaj malo bolj potrudil. Pa ta predelava ni nikoli vredna 2 milijona, če pa je že tolko dal pa bi bil na njegovem mestu tiho, ker je smešno. Nočem s tem nikogar užalit,vendar tako je ;)

Nisem si mogel pomagat, da nebi. Nazaj na temo ;)
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Ne maj 08, 2005 7:09 pm

woolff je napisal/-a:

Ne se kregat no. Če mene vprašaš bi se pri določenih stvareh lahko še vsaj malo bolj potrudil. Pa ta predelava ni nikoli vredna 2 milijona, če pa je že tolko dal pa bi bil na njegovem mestu tiho, ker je smešno. Nočem s tem nikogar užalit,vendar tako je ;)

boljše da ne veš, koliko je vse skup stalo, komplet... :lol:
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
pernat_b
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a pernat_b Ne maj 08, 2005 7:10 pm

Asterix je napisal/-a:
woolff je napisal/-a:

boljše da ne veš, koliko je vse skup stalo, komplet... :lol:

Daj povej no kolk je bla cena celote tak ko je!?!
lp
pernat_b
Timmy drift: http://www.youtube.com/watch?v=NXzNhBMdP5U
STREET RACING OR DRIFT IS NOT A CRIME!!!
www.slo-drift.com

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Ne maj 08, 2005 7:27 pm

škoda vsakega tolarja ki ga je dal na kalosa, ker če bi meni dal 2mil za avto zrihtat bi avto bil zmagovalec ne pa novoletna jelka.
zdaj bom sicer rekel bedarijo tak da mi ne zamerit: audija od couragea in makyja sta lepa avta samo zato, ker je že standardni audi lep ne pa zato, ker bi se onadva ne vem kako potrudila. večje felne in pri makyju malo srebrnega kiča (ki mu sploh ne paše) gor pa se kreativnost že neha.
zanima me koliko je krojsl dal za barvanje Honde, ker je poštrihana katastrofano.
drugače pa sam koncept super, še posebej se mi dopadejo sedeži . od katerega avtomobila pa so?
drugače bi pa morali že na vhodu selekcijo delat kdo gre lahko not in kdo ne, ker eni avti niso za šov spljoh.
drugače pa super šov.

lp robi

Uporabniški avatar
J3rn3j
Nov uporabnik

Beybe

Napisal/-a J3rn3j Ne maj 08, 2005 7:37 pm

Ajmo fantje....kje so fotke beyb...hočem MARINKO....tisto v zeleni oblekci..
Carpe Diem

Uporabniški avatar
zlabon
Novinec

Napisal/-a zlabon Ne maj 08, 2005 7:56 pm

pa da še jaz mal pokomentiram :D
na splošno organizacija ok, mogoče malo premajhen plac, ampak bolš k v grosuplju že, kjer je vse rapotegnen.
Ok, mogoče mankal mal večernega programa, po podelitvi je namreč folk kar izpuhtel. samo okoli sem se obrnil pa vse prazno :D noh, sicer pa bi itak dež zvečer vse pokvaru,pa vseen bi lohk še kšne dve urci potegnil...

glede avtov, res se vid da je nova sezona in je ful novga...
makyev audi je bil res bomba...ta in pa couragev sta bla pač razred zase, tak eleganten styling..
tud ostali so mi bli všeč (kšne crx, tudi un tastar polo je bil bomba, pa tud vsi ostali okusno zrihtani)
kalos...ok, men je kul k se je en spravu tud eno tako znamko (daewoo ubistvu) spravu stylat, ker niso tko slabi avtomobili to. sam bil bi ok če nebi blo tistga filtra spredaj daleč pred odbijačem in pa tiste flaše (feršetkra) zadaj so me tudi motile. Te dve stvari sta ga nardile že mal rižarskega. drugač je še kr ok...

Še enkrat pohvala tuning freaks-om za organizacijo ;)
se je splačal iz lj pridt :D

LP, zlabo

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne maj 08, 2005 7:57 pm

robertos_664 je napisal/-a:škoda vsakega tolarja ki ga je dal na kalosa, ker če bi meni dal 2mil za avto zrihtat bi avto bil zmagovalec ne pa novoletna jelka.
zdaj bom sicer rekel bedarijo tak da mi ne zamerit: audija od couragea in makyja sta lepa avta samo zato, ker je že standardni audi lep ne pa zato, ker bi se onadva ne vem kako potrudila. večje felne in pri makyju malo srebrnega kiča (ki mu sploh ne paše) gor pa se kreativnost že neha.
zanima me koliko je krojsl dal za barvanje Honde, ker je poštrihana katastrofano.
drugače pa sam koncept super, še posebej se mi dopadejo sedeži . od katerega avtomobila pa so?
drugače bi pa morali že na vhodu selekcijo delat kdo gre lahko not in kdo ne, ker eni avti niso za šov spljoh.
drugače pa super šov.

lp robi

j*** ga... tebi se zdi da so samo feltne, jaz ti pa povem da je na mojem avtu že za več kot 2mio robe. tudi odbijači niso glih serijski če si opazil ;)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
TinchyESi
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TinchyESi Ne maj 08, 2005 8:00 pm

maky je napisal/-a:
robertos_664 je napisal/-a:škoda vsakega tolarja ki ga je dal na kalosa, ker če bi meni dal 2mil za avto zrihtat bi avto bil zmagovalec ne pa novoletna jelka.
drugače pa super šov.

lp robi

j*** ga... tebi se zdi da so samo feltne, jaz ti pa povem da je na mojem avtu že za več kot 2mio robe. tudi odbijači niso glih serijski če si opazil ;)
za 2 milijona robe, kolk bi jo pa pol blo, če še tebe štejemo zraven :?: :P :-P :P :-P
----->STREET LEGAL HONDA TEAM 4 EVER!!!<-----

Uporabniški avatar
zlabon
Novinec

Napisal/-a zlabon Ne maj 08, 2005 8:01 pm

@J3rn3j: v moji galeriji jo maš :P :P

aja pa v prejšnem postui sem pozabu napisat, tista zelena vektra ki je tud na forumu me je tud ful presenetla, še velik bolš zgleda k na slikah, pa že tam je bomba ;)

@maky:ne se sekirat, men je všeč, pa verjetn tud večini tuki :D :D

LP, zlabo

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Ne maj 08, 2005 8:08 pm

maky je napisal/-a:
drugače pa super šov.

lp robi

bom še jaz nekaj dodal, sicer me ne boli da nekdo skritizira avto...

moremo razlikovat styling recimo ene honde pa styling audija. v makyjevem je za 2 mio robe, v mojem pa se cifra prav tako približa njegovi, pa čeprav ni airrida not. folk ne vidi vseh malenkosti ki so vložene v avto, dvomim da je kdo opazo da je makyjev odbijač pokitan.

maky da ti še tukaj čestitam za 2. mesto čeprav si si po mojem mnenju zaslužil prvo mesto! Res čestitke, škoda samo da nisi smel tekmovati za najnižji voz, ker to tak veš da ti zmaga ne uide :) Sladoled je tudi bil dober, na naslednjem showu kjer se vidimo dobiš back :)

no pa nazaj k avtom. Vsem itak niso nobeni avti všeč, tak ko meni ni oni kalos, tak nekomu ni audi. Je!batga, jaz znam cenit tudi najmajnšo stvar ki se jo na avtomobil, pa naj bo to nalepka na tanku al pa aluwing na kuferamu.

Morem pa pokomenirat eno zadevo. ne zdi se mi fer da Makyju niste pustili tekmovati za najnižje vozilo, potem pa ste dovolili in celo izbrali Kalosa da zmaga v najbol predelanem avtu ? Res se najbol približa space shuttlu, ampak ste se prepričali koliko stvari na avtu je bilo fejk ? Kvazi intercooler (zračni filter), merilci pritiska turbine ( ????), fejk "nos", playstationa sploh ni v avtu al kaj, tisti gumbki na armaturi so brezpomena, števce ma noter ko da lahjo nadzira iz kabine vsak šraug na avtu. Ne vem, recimo marsikdo bi lahko pometal ne vem kolko lcdjev v avto, đojstikov od PSjev... pa še to vedno ni to. Maky pa podvozje ma, pa čeprav ga nihče drug nima.

Ajde folk :)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Ne maj 08, 2005 8:18 pm

sam se strinjam s courageom in njegovim mnenjem o kalosu......
veliko stvari je fejk in tako praktično ni bilo pravično in res nefer do maky-a glede najnižjega avta.......
tiste tube alias NOS so malo mim zgrešene pa vidu sm da ima naprej na sesalnem kolektorju tud neke cevke ki so pritrjene z objemkami in vodijo do neke prebrne škatlce od tam naprej pa cevke .........naj bi bil NOS sam kaj ko ni......res je vse v detajlih sam če greš že čez mejo dobrega okusa pol nastane en kontejner riža....

COURAGE: lep avto maš.......kaj naj rečem.....veseli me da sm te spoznal....pa glede LCD-jev se slišiva........pa hvala za pohvale za vectro

ZLABON;tudi tebi hvala za pohvale za vectro.......

mcoupe
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a mcoupe Ne maj 08, 2005 8:20 pm

Da se jest dodam to malo kritiko,ni mi blo jasn zakaj ste prireditelji "diskvalificirali" makyja za najnizje vozilo!tuki res nisem razumel te fore kr neki!

drgac mi pa ni blo nc zal da sem se prpelu iz kranja na ptuj pocekirat ta srecanje ker je blo kr dost folka pa tut lepo izorganizirano!pohvalno! sam bi ga tut notr zapelu sam sem bil prepozn k mi je cajta zmankal zjutri!

drugac za kalosa je tut moje mnenje da je ze tak k da bi ga delal v NASI!ampak nimas kej sto ljudi sto cudi,vazn da je lastniku vsec kar ima to je pa tut najbolj pomemben!

lp,Mcoupe

Uporabniški avatar
zlabon
Novinec

Napisal/-a zlabon Ne maj 08, 2005 8:20 pm

damjan, sam ti si pa ful kmal zginu ane? k sem šel enkrat mem vidm prazn plac :shock: sem reku, ah je verjetn koga na testno pelju :D pol te pa ni blo nč nazaj... nevem, se mi zdi da če bi ostal, bi sigurno kako nagrado pokasiru...

aja, pa še glede makyevega airryda, res je neki special, po eni strani je bilo neupoštevanje nepravično, po drugi strani pa če malo pogledaš...maky, kolikokrat se voziš z avtom spuščenim v nulo? ubistvu je prov da se meri tistai še vozna višina (kar pomeni precej višje zaradi naših "odličnih" cest...). Tko da bi ga lohk majčken dvignu pa vseen zmagu :P
Zadnjič spremenil zlabon, dne Ne maj 08, 2005 8:24 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov