če komu to ne paše naj pove pa jih skinim dol...
LP, zlabo
jrk0 je napisal/-a:saj drugace je blo kar kul ja, ceprav osebno nimam prevec rad kica:) couragev in makyjev sta bila najlepsa avta meni:) sam se muziko od crome bi not dal, pa bi to blo to
drugace, meni se cudno zdi da ma nekdo tolko dnara za kalosa zrihtat, pol pa nima dnara za ene postene kable za napajanje ojacevalcev?
clio (proton_freak) je napisal/-a:jrk0 je napisal/-a:saj drugace je blo kar kul ja, ceprav osebno nimam prevec rad kica:) couragev in makyjev sta bila najlepsa avta meni:) sam se muziko od crome bi not dal, pa bi to blo to
drugace, meni se cudno zdi da ma nekdo tolko dnara za kalosa zrihtat, pol pa nima dnara za ene postene kable za napajanje ojacevalcev?
Ti zdaj pa bodi tiho že enkrat glede teh kablov ker nimaš pojma!!!Če te zanima je predelava tega avta stala 2 miljona in on ni avta delal za takmovanje v muziki ampak v stylingu! JASNO?
woolff je napisal/-a:clio (proton_freak) je napisal/-a:jrk0 je napisal/-a:saj drugace je blo kar kul ja, ceprav osebno nimam prevec rad kica:) couragev in makyjev sta bila najlepsa avta meni:) sam se muziko od crome bi not dal, pa bi to blo to
Ti zdaj pa bodi tiho že enkrat glede teh kablov ker nimaš pojma!!!Če te zanima je predelava tega avta stala 2 miljona in on ni avta delal za takmovanje v muziki ampak v stylingu! JASNO?
Ne se kregat no. Če mene vprašaš bi se pri določenih stvareh lahko še vsaj malo bolj potrudil. Pa ta predelava ni nikoli vredna 2 milijona, če pa je že tolko dal pa bi bil na njegovem mestu tiho, ker je smešno. Nočem s tem nikogar užalit,vendar tako je![]()
Nisem si mogel pomagat, da nebi. Nazaj na temo
Asterix je napisal/-a:woolff je napisal/-a:clio (proton_freak) je napisal/-a:jrk0 je napisal/-a:saj drugace je blo kar kul ja, ceprav osebno nimam prevec rad kica:) couragev in makyjev sta bila najlepsa avta meni:) sam se muziko od crome bi not dal, pa bi to blo to
Ne se kregat no. Če mene vprašaš bi se pri določenih stvareh lahko še vsaj malo bolj potrudil. Pa ta predelava ni nikoli vredna 2 milijona, če pa je že tolko dal pa bi bil na njegovem mestu tiho, ker je smešno. Nočem s tem nikogar užalit,vendar tako je![]()
Nisem si mogel pomagat, da nebi. Nazaj na temo
boljše da ne veš, koliko je vse skup stalo, komplet...
robertos_664 je napisal/-a:škoda vsakega tolarja ki ga je dal na kalosa, ker če bi meni dal 2mil za avto zrihtat bi avto bil zmagovalec ne pa novoletna jelka.
zdaj bom sicer rekel bedarijo tak da mi ne zamerit: audija od couragea in makyja sta lepa avta samo zato, ker je že standardni audi lep ne pa zato, ker bi se onadva ne vem kako potrudila. večje felne in pri makyju malo srebrnega kiča (ki mu sploh ne paše) gor pa se kreativnost že neha.
zanima me koliko je krojsl dal za barvanje Honde, ker je poštrihana katastrofano.
drugače pa sam koncept super, še posebej se mi dopadejo sedeži . od katerega avtomobila pa so?
drugače bi pa morali že na vhodu selekcijo delat kdo gre lahko not in kdo ne, ker eni avti niso za šov spljoh.
drugače pa super šov.
lp robi
za 2 milijona robe, kolk bi jo pa pol blo, če še tebe štejemo zravenmaky je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:škoda vsakega tolarja ki ga je dal na kalosa, ker če bi meni dal 2mil za avto zrihtat bi avto bil zmagovalec ne pa novoletna jelka.
zdaj bom sicer rekel bedarijo tak da mi ne zamerit: audija od couragea in makyja sta lepa avta samo zato, ker je že standardni audi lep ne pa zato, ker bi se onadva ne vem kako potrudila. večje felne in pri makyju malo srebrnega kiča (ki mu sploh ne paše) gor pa se kreativnost že neha.
zanima me koliko je krojsl dal za barvanje Honde, ker je poštrihana katastrofano.
drugače pa sam koncept super, še posebej se mi dopadejo sedeži . od katerega avtomobila pa so?
drugače bi pa morali že na vhodu selekcijo delat kdo gre lahko not in kdo ne, ker eni avti niso za šov spljoh.
drugače pa super šov.
lp robi
j*** ga... tebi se zdi da so samo feltne, jaz ti pa povem da je na mojem avtu že za več kot 2mio robe. tudi odbijači niso glih serijski če si opazil
maky je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:škoda vsakega tolarja ki ga je dal na kalosa, ker če bi meni dal 2mil za avto zrihtat bi avto bil zmagovalec ne pa novoletna jelka.
drugače pa super šov.
lp robi
j*** ga... tebi se zdi da so samo feltne, jaz ti pa povem da je na mojem avtu že za več kot 2mio robe. tudi odbijači niso glih serijski če si opazil
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov