Slovenski folk je bolan.

CAB DRIVER je napisal/-a:_MiShKa_ je napisal/-a:me prav zanima kakšen je tvoj avto, ko znaš tak dobro pljuvat po drugih!
pimped - kaj že je tu primitivno??
Saj pimped ni primitivno, ni pa izvirno. Če gre pri stylingu za izvirnost naj bo tudi takšen napis izviren. Namesto D daš na koncu K, pa bom pol jaz takoj glasoval za kuriđovega audija, ker bo izviren in ne bo primitiven. Pa preden me vprašaš kak avto vozim, klikni moj avatar dvakrat pa prideš v mojo galerijo.
Courage pa ne se jezit na mene, ampak že na VW audi forumu sem ti težil o tem napisu, zdej ti morem pa še tle. :P :P :P
LP Luka
Asterix je napisal/-a:ker si zadnji
ne bi blo bolj posteno, ce bi samo obiskovalci ocenjevali vse? na kaj vem, vstopnici bi oznacil, za koga glauje, in je reseno. kaj se zdaj ve, kaka korupcija se dela?
TOYOTA je napisal/-a:....sicer me ni bilo v Celju , ampak , glede na vaše komentarje je bilo dol že napol vojno stanje...hmmm
mislim , da ima vsak pravico izraziti svoje mnenje, če zraven doda kak argument in s tem podkrepi svojo izjavo......in ne zato, ker je pač kapljalo, pa babe so bile za en k...c, itd.,na šove hodimo predvsem zaradi LJUBEZNI do avtov in srečanj z isto mislečimi,vsaj jaz, to bi moral biti naš cilj , da vsi skupaj naredimo nekaj zato , da bodo šovi še boljši! , čeprav časi niso naklonjeni SHOW-om , oz. jih tako velika večina spljuva, mislim , da moramo počakati na šov v grosupljem in s tem dobiti celotno sliko TUNINGA v sloveniji, potem povlečemo črto in na podlagi tega spremenimo stvari ( v kolikor je to v naši moči ) na bolje za drugo leto...
100% pa je , da nikoli ne bo vsem vse všeč, zato smo pa najintelegentnejša bitja na obli...![]()
se vidimo v grosupljem
lp
subi92 je napisal/-a:CAB DRIVER je napisal/-a:_MiShKa_ je napisal/-a:me prav zanima kakšen je tvoj avto, ko znaš tak dobro pljuvat po drugih!
pimped - kaj že je tu primitivno??
Saj pimped ni primitivno, ni pa izvirno. Če gre pri stylingu za izvirnost naj bo tudi takšen napis izviren. Namesto D daš na koncu K, pa bom pol jaz takoj glasoval za kuriđovega audija, ker bo izviren in ne bo primitiven. Pa preden me vprašaš kak avto vozim, klikni moj avatar dvakrat pa prideš v mojo galerijo.
Courage pa ne se jezit na mene, ampak že na VW audi forumu sem ti težil o tem napisu, zdej ti morem pa še tle. :P :P :P
LP Luka
Čeb meu jest 19-ke na avtu b še glavo od x-zibita gor nalepu na havboLP
darkdog24 je napisal/-a:#Vuso# tuki si kixno do podna s sestrami. kot mogoče veš sam ziher ne veš, da so sestre v glasu občinstva popušile do podna.Zmagala je Verbotnova, sam namještaljka je bla v žiriji seveda pod vodstvom zlobnice Molkove, tako da je potem zmaga pripadla njim.
Če bi publika prevladovala bi sestre toilete pucale ne pa nastopale na evrovizji.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost