Srečanja avtomobilskih navdušencev...

zlati82
Nov uporabnik

Napisal/-a zlati82 To avg 30, 2005 11:26 am

Vse skupaj me spominja na politično dogajanje v Sloveniji. Folk je vedno jokal, kako vlado imamo, da ni nobene koristi od nje, blablabla, ...., ampak ko so bile pa volitve, pa je bila vedno izvoljena ena in ista LDS. :rofl

Slovenski folk je bolan. :? Oprostite izražanju, ne ciljam na nobenega posameznika, ampak globalno gledano smo slovenčki bolani. Si bom uporabil Pille-tov izraz pussy country.

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon To avg 30, 2005 11:39 am

Še vedno pa oba živita tukaj pa mata sigurn možnost it drugam. :rofl Welcome to the club. :roll:
Slika

Uporabniški avatar
BMW 850i
Novinec

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a BMW 850i To avg 30, 2005 11:46 am

Prav tako smo imeli mi v MS komisijo, ki je ocenjevala po določenem našem pravilniku, ki sem ga sam sestavil. Ocenjevali smo kar 4 ure. Na koncu sešteli točke in dobili vrstni red. En avto je lahko dobil samo en pokal v zvezi stylinga, razen npr. če je tudi meril izpuh, ali predstavitev predelave ipd. Takšni sistem so imeli tudi v Ljutomeru. Pa ni bilo nikakršnih pripomb, kakor se to tukaj dogaja.
Ne vem, kdo je dobil nagrado za naj predstavitev tukaj v Celju. Kar je res problematična zadeva - jaz nisem videl noben avto, da bi imel kaj narjeno na to temo. In kdaj je šla okrog kakšna komisija - tudi ne vem - lahko bi to po zvočniku kaj naznanili in bi bil v tistem trenutku tudi sam pri vozilu, da bi lahko prikazal svojo predstavitev, ki jo lahko prikažem prek displaja - imam filmček cca. 3 min. Je pa res, če si na tekmovanju bodi tudi na njem.
Kdo je dobil nagrado za predstavitev in če je imel kaj predstavljeno vse čestitke in nisem mislil, da si je ne zasluži vendar nisem od nikokar nič videl, zato to pišem oz. zaradi obveščevanja kdaj gre okrog komisija - če je sploh bila??

Vsak avto show ima svoj sistem tekmovanja, zato se nič ne pritožujmo na končni izid rezultatov, edino bi rad, da organizator malo bolj obvešča.
Kdo se pritožuje na način ocenjevanja pa naj sam organizira show pa pridemo tudi tja in bomo videli, če ne bo dobil nobene kritike.

Nagrajencem čestitam.

In še nekaj slik na: http://www.opelklub-ms.si/yappa-ng/
Zadnjič spremenil BMW 850i, dne To avg 30, 2005 1:07 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
Predsednik AK Street race team MS

Uporabniški avatar
Boych
Novinec

Napisal/-a Boych To avg 30, 2005 12:37 pm

TomyBoy2 je napisal/-a:
S|icKeR je napisal/-a:po mojem mnenju vse kar je blo na pogled zanimivo je na naslednjih slikcah.
Kej druzga pa me ni glih prepričalo.

A je to notranjost tega "GTI"-ja ? :? :? :? (Sportline)

To je navaden TDI, z krom naveski, ni ravno blesteč. (vsaj na slikah ne)

LP Boych

Uporabniški avatar
uršolinko
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a uršolinko To avg 30, 2005 1:08 pm

Ej folk pa dejte se mal zamislt kaj pišete pa kva delate. Sej ste huj k otroc po pa hočte delat ne vem kakšne USPEŠNE šove. Pejte enkrat mal v tujino pogledat pa kej pametnga prneste nazaj pa se stroki primerno in profesionalno obnašajte. Če bo šlo tako naprej kmalu ne bo v SLO nič več stylinga, tuninga, draga itd., ker bo folk za manj denarja in več udobja in predvsem normalnih ljudi hodil v tujino.
Jest bi se mal zamislu!!! Kam to pelje????
Nism hotu nobenga podcenjevat al pa karkoli sam....... mislm, da je tole zelo žalostno. :twisted:
I was born to be 2-fast and 2-furious!!!!
Tajger

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix To avg 30, 2005 1:14 pm

ker si zadnji
ne bi blo bolj posteno, ce bi samo obiskovalci ocenjevali vse? na kaj vem, vstopnici bi oznacil, za koga glauje, in je reseno. kaj se zdaj ve, kaka korupcija se dela? :lol:
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
subi92
Poznavalec foruma

Napisal/-a subi92 To avg 30, 2005 1:20 pm

CAB DRIVER je napisal/-a:
_MiShKa_ je napisal/-a:me prav zanima kakšen je tvoj avto, ko znaš tak dobro pljuvat po drugih!

pimped - kaj že je tu primitivno??

Saj pimped ni primitivno, ni pa izvirno. Če gre pri stylingu za izvirnost naj bo tudi takšen napis izviren. Namesto D daš na koncu K, pa bom pol jaz takoj glasoval za kuriđovega audija, ker bo izviren in ne bo primitiven. Pa preden me vprašaš kak avto vozim, klikni moj avatar dvakrat pa prideš v mojo galerijo.

Courage pa ne se jezit na mene, ampak že na VW audi forumu sem ti težil o tem napisu, zdej ti morem pa še tle. :P :P :P
LP Luka

Čeb meu jest 19-ke na avtu b še glavo od x-zibita gor nalepu na havbo :rofl LP
Subaru Legacy 2.0 AWD 1998, Mazda Premacy 1.8 l.2000, Ford Fiesta MK1 1979

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To avg 30, 2005 1:54 pm

Asterix je napisal/-a:ker si zadnji
ne bi blo bolj posteno, ce bi samo obiskovalci ocenjevali vse? na kaj vem, vstopnici bi oznacil, za koga glauje, in je reseno. kaj se zdaj ve, kaka korupcija se dela? :lol:

in pol se glasuje tako ko se sedaj ko "publika"... sori sam nikakor (kakor koli obrneš) ne more biti 1 avto zmagovalec za naj extrem in naj zunanjost hkrati. to dvoje ne gre skup. ampak nikoli se to ne da v navodila da se tako ne glasuje (razen na gas šovu smo vsakič imeli navodila samo tudi z navodili je blo par glasovnic nepravilno izpolnjenih). in pol se glasuje tako kot se. zmaga tisti, ki je bolj domač,/ima več bab pri avtu/ki je iz večje grupe/... ne pa najboljši/lepši v svoji kategoriji... žalostna resničnost glasovanja publike ;)
SlikaSlika

G-4S

Napisal/-a G-4S To avg 30, 2005 2:04 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

puntoDriver
Novinec

Napisal/-a puntoDriver To avg 30, 2005 2:06 pm

No da še jst mal naložim.

KHM

Ja men je blo kr vredu sam vreme je biu bedn k je blo mokro sam ok naj mu bo.Za styling pa un Dajvu nevem no preveč vsega zame,A4 pa una hondica k je mela tak hud paintbrush ostalo pa tko tko.
Drag je biu pa tud bl tk tk edin hondica pa audi sta bla tko zanimiva ostalo je blo pa tko bl 2 razredno,sploh un najslabši razred.

Kar se pa ocenjevanja tiče nebom pa nč komentiru k preprost povedan SE MI NEDA :lol:

Upam da bo v Grosuplu bolš 8)

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To avg 30, 2005 2:11 pm

@BMW850i: še nikol nism reku.. RESPECT ;)
Slika

Uporabniški avatar
Boych
Novinec

Napisal/-a Boych To avg 30, 2005 2:31 pm

Pa kaj se toliko kregate in obremenjujete glede ocenjevanja?

Če se vam ni zdelo kaj pravično na samem showu, bi šli do organizatorja pa mu povedali, to pa to se mi ne zdi pravično...ne pa da jokate tukaj pred vsemi pa govorite kdo je kaj dobil pa ne bi smel ipd.
Naredite sami takšen show, pa boste lahko sami podeljevali pokale avtomobilom ki si to (po vaše) zaslužijo.

Dejstvo je da NIKOLI ne bo ocenjevanje za vse pravično, ker styling se ne da izmerit ampak se ocenjuje po okusu posameznikov!

Zdaj pa se že enkrat umirite... lep dan še naprej :P

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA To avg 30, 2005 2:32 pm

....sicer me ni bilo v Celju , ampak , glede na vaše komentarje je bilo dol že napol vojno stanje...hmmm
mislim , da ima vsak pravico izraziti svoje mnenje, če zraven doda kak argument in s tem podkrepi svojo izjavo......in ne zato, ker je pač kapljalo, pa babe so bile za en k...c, itd.,na šove hodimo predvsem zaradi LJUBEZNI do avtov in srečanj z isto mislečimi,vsaj jaz, to bi moral biti naš cilj , da vsi skupaj naredimo nekaj zato , da bodo šovi še boljši! , čeprav časi niso naklonjeni SHOW-om , oz. jih tako velika večina spljuva, mislim , da moramo počakati na šov v grosupljem in s tem dobiti celotno sliko TUNINGA v sloveniji, potem povlečemo črto in na podlagi tega spremenimo stvari ( v kolikor je to v naši moči ) na bolje za drugo leto...
100% pa je , da nikoli ne bo vsem vse všeč, zato smo pa najintelegentnejša bitja na obli... ;)
se vidimo v grosupljem
lp

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To avg 30, 2005 2:50 pm

TOYOTA je napisal/-a:....sicer me ni bilo v Celju , ampak , glede na vaše komentarje je bilo dol že napol vojno stanje...hmmm
mislim , da ima vsak pravico izraziti svoje mnenje, če zraven doda kak argument in s tem podkrepi svojo izjavo......in ne zato, ker je pač kapljalo, pa babe so bile za en k...c, itd.,na šove hodimo predvsem zaradi LJUBEZNI do avtov in srečanj z isto mislečimi,vsaj jaz, to bi moral biti naš cilj , da vsi skupaj naredimo nekaj zato , da bodo šovi še boljši! , čeprav časi niso naklonjeni SHOW-om , oz. jih tako velika večina spljuva, mislim , da moramo počakati na šov v grosupljem in s tem dobiti celotno sliko TUNINGA v sloveniji, potem povlečemo črto in na podlagi tega spremenimo stvari ( v kolikor je to v naši moči ) na bolje za drugo leto...
100% pa je , da nikoli ne bo vsem vse všeč, zato smo pa najintelegentnejša bitja na obli... ;)
se vidimo v grosupljem
lp

če se hodimo samo družit zakaj pa pol vstopnina 3500 sit za avto ? dajmo se parkirat na en parking in se bomo družli.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To avg 30, 2005 2:51 pm

subi92 je napisal/-a:
CAB DRIVER je napisal/-a:
_MiShKa_ je napisal/-a:me prav zanima kakšen je tvoj avto, ko znaš tak dobro pljuvat po drugih!

pimped - kaj že je tu primitivno??

Saj pimped ni primitivno, ni pa izvirno. Če gre pri stylingu za izvirnost naj bo tudi takšen napis izviren. Namesto D daš na koncu K, pa bom pol jaz takoj glasoval za kuriđovega audija, ker bo izviren in ne bo primitiven. Pa preden me vprašaš kak avto vozim, klikni moj avatar dvakrat pa prideš v mojo galerijo.

Courage pa ne se jezit na mene, ampak že na VW audi forumu sem ti težil o tem napisu, zdej ti morem pa še tle. :P :P :P
LP Luka

Čeb meu jest 19-ke na avtu b še glavo od x-zibita gor nalepu na havbo :rofl LP

yeah, še en "izviren" se je pojavo.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso To avg 30, 2005 3:34 pm

Hm no ja mene tudi ni bilo tako da ne morem kritizirat.nekateri pravite da se na napakah učijo.mimogrede sem spet opazil da so bile pripombe na voditeljico.lani je bila voditeljica draga katastrofa.št. 745 je premagala številko 3421.pa pejt u 3 P če e bilo letos isto.no ne bom kritiziral ostalega, ker me ni bilo.dodal bi samo en komentar pa styling zadeve.verjamem da vas je veliko "užaljenih" zaradi kalosa.ampak upam da veste, da ljudi privlačijo extremi.isto je bilo z zmagami SESTER na evroviziji.ekstremi zbujajo pozornost.in tist kalos definitivno je extrem nečesa.ne more vam bit mal všeč.ali vam je hud k Blitni Spils ali pa grda kot Roseanne.
lp in upam da se naslenje leto kej vidmo ;)

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 To avg 30, 2005 4:14 pm

#Vuso# tuki si kixno do podna s sestrami. kot mogoče veš sam ziher ne veš, da so sestre v glasu občinstva popušile do podna.Zmagala je Verbotnova, sam namještaljka je bla v žiriji seveda pod vodstvom zlobnice Molkove, tako da je potem zmaga pripadla njim.
Če bi publika prevladovala bi sestre toilete pucale ne pa nastopale na evrovizji.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

CAB DRIVER
Novinec

Kraj: CELJE

Napisal/-a CAB DRIVER To avg 30, 2005 4:21 pm

Najprej narod izbere najboljši avto, pol ga pa šimfa. No saj isto je v politiki. Najprej izberete LDS pa niste zadovoljni, pol izberete SDS pa niste zadovoljni, pa kaj bi sploh radi??
Zgodba se pa skos vrti okrog 2 ali 3 avtov, mislim da še niste sploh vseh ki so sodelovali omenili. Recimo Astra GSI z lambo doorsi je bla pa men recimo najbl všeč, sam tiste trikrake felge bi mogu dol dat pa ene lepe 17-ke pa bi bil avto špica, vi pa tega avta sploh niste omenili, pa svetlo modri Fiat Bravo, ki je stal zraven Kalosa je tudi prav simpatičen.
Me pa ena stvar zanima in upam da bom dobil odgovor. Ali vi avtostylerji rihtate avte zase al zato da ugaja publiki?? Če rihtate avto zase, pol vam mora biti popolnoma vseeno kaj si kdo misli o vašem jeklenem konjičku, važno je da boste vi zadovoljni z izgledom in ne publika. Jebeš pokale, ki so namenjeni zmagovalcu. To se dobi pri vsakemu najboljšemu sosedu.
Pa še nekaj. 3.500 SIT za vstopnino ni nič v primerjavi z količino poliesterskih dodatkov, ki jih imate na avtu. Če ste vložili v styling recimo 200.000 SIT pol je vstopnina en majhen pljunek v morje. Važno je da vam ostane za cheesburger pri Štuku (Mb) ali pa za kebab na Trubarjevi (Lj.) ali pa za horseburger v Tivoliju (Lj.).

CAB DRIVER
Novinec

Kraj: CELJE

Napisal/-a CAB DRIVER To avg 30, 2005 4:23 pm

darkdog24 je napisal/-a:#Vuso# tuki si kixno do podna s sestrami. kot mogoče veš sam ziher ne veš, da so sestre v glasu občinstva popušile do podna.Zmagala je Verbotnova, sam namještaljka je bla v žiriji seveda pod vodstvom zlobnice Molkove, tako da je potem zmaga pripadla njim.
Če bi publika prevladovala bi sestre toilete pucale ne pa nastopale na evrovizji.

Tuki si tut ti popušu. Zmagala je Karmen Stavec (publika).

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 To avg 30, 2005 4:27 pm

no eto vem da je bla ena ženska point je v tem da je bla korupcija oziroma vlkos ranje pri izboru.Isto se dogaja na showih.Kr neki.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost