Srečanja avtomobilskih navdušencev...

URŠA
Novinec

Kraj: ljutomer

Napisal/-a URŠA Ne maj 07, 2006 6:39 pm

Mojster nevem odkje tebi vstopnina 500sit.Večina nas je plačala 3.000sit,da so se lahko pol ocenjevalci norca delali.Nevem na kakem šowu v sloveniji je še bil gdaj taki ignorandski odnos ocenjevalcev do tekmovalcev.Za ta denar bi te lahko bar vprašali kaj maš prelano ne pa da se norca delajo.Upam da bojo drugo leto ocenjevali ljudje ki so bar pnevmatiko menjali gdaj na avtu ne pa ljudje ki pri avtu ki ima vsaj 30%,predelani avto,lastniku v obraz zabrišejo da je to serijski avto.Hvala lepa za tak odnos.

Uporabniški avatar
droš
Nov uporabnik

Napisal/-a droš Ne maj 07, 2006 6:44 pm

pa še res je ocenjevanje je blo za en velik k...... plus tega pa še vse ostalo dobro da si znamo vrz jevci naredit fešto.
droš farer

Uporabniški avatar
Enthusiast
Novinec

Kraj: all araund

Napisal/-a Enthusiast Ne maj 07, 2006 6:59 pm

URŠA je napisal/-a:Mojster nevem odkje tebi vstopnina 500sit.Večina nas je plačala 3.000sit,da so se lahko pol ocenjevalci norca delali.Nevem na kakem šowu v sloveniji je še bil gdaj taki ignorandski odnos ocenjevalcev do tekmovalcev.Za ta denar bi te lahko bar vprašali kaj maš prelano ne pa da se norca delajo.Upam da bojo drugo leto ocenjevali ljudje ki so bar pnevmatiko menjali gdaj na avtu ne pa ljudje ki pri avtu ki ima vsaj 30%,predelani avto,lastniku v obraz zabrišejo da je to serijski avto.Hvala lepa za tak odnos.

za vas še tolk huje ja če ste mel takšne sodnike,moj komentar je bil namenjen pijanim obiskovalcem ;) sej mogoč so si sodniku tut dal duška :pij:
- ASOT -

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar Ne maj 07, 2006 7:05 pm

Dajte, dajte Ljutomerčani, sedaj pa se že ponavljate. Ni treba na vsaki strani 3x napisat in najedat, da je bilo ocenjevanje zanič. :roll: Ste že povedali ...

Naj raje kdo kakšne nove slike ali še boljše - video posnetke - gor vrže ...

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek Ne maj 07, 2006 7:06 pm

to pa res...imel je lepo urejen avto,vse delal sam, pa mu pribije da je to serijski avto :evil:

je blo nekaj pijanih ja :) nekak si treba popestrit dogajanje...
Slika

Uporabniški avatar
TigraFr3ak
Nov uporabnik

Kraj: okolica Ptuja

Napisal/-a TigraFr3ak Ne maj 07, 2006 7:09 pm

blindek je napisal/-a:to pa res...imel je lepo urejen avto,vse delal sam, pa mu pribije da je to serijski avto :evil:

je blo nekaj pijanih ja :) nekak si treba popestrit dogajanje...

misliš enega z narisanim srčekom na licu :lol: :lol: :twisted:
@urša: vstopnine za obiskovalce in gledalce ni blo, 3000 pa je bla prijavnina za tekmovalce

URŠA
Novinec

Kraj: ljutomer

Napisal/-a URŠA Ne maj 07, 2006 7:15 pm

Vsaj to je to mi smo prišli kod kljub plačali pol pa smo ispali kot obiskovalci.

blu racer
Nov uporabnik

!

Napisal/-a blu racer Ne maj 07, 2006 7:42 pm

Halo. Včera bi res malo bojše vse skup bilo, neven kak to, pa ja ki so znone klub. Neven, meni se je vse zdelo neko fanci. Kaj čemo, mogoče pa so tak hteli. Samo zelo upam da bo zej v radgoni bojše, vače bv ka gremo!!!
Tuning and styling rulz!!!!!

blu racer
Nov uporabnik

slika

Napisal/-a blu racer Ne maj 07, 2006 7:50 pm

slika
Priponke
Picture2 025.jpg

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Ne maj 07, 2006 7:57 pm

Jaka čestitke!

PS: I told you so ;)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

GSIpower
Nov uporabnik

Napisal/-a GSIpower Ne maj 07, 2006 7:59 pm

srečanje je bilo vredi ja..ocenjevanje dol za K++++!Sodniki so si dali mozno da celo več duška ko mi,ker če ne vidijo predelave na avtu je to res zalostno.Poskrbeli bi lahko vsaj za koše kamor bi odlagali smeti(saj sem jih meto na en kup na tla ker drugam ni blo za dat) 8) :? podelitev je bla tud smešna..tisti z nekim srčkom pa je res bil taprav(od kje se je pobral pa pitaj boga) :lol: :lol: :lol: srečnaje pa kot so napisali kolegi..smo mogli z pijčo uredit saj bi drugače bilo tečno v nulo.
OPEL je AVTO

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Ne maj 07, 2006 8:09 pm

ha..vi ste lahko srečni ste bili vsaj ocenjeni..do mene ni nihče prišel...noben sodnik...

blu racer
Nov uporabnik

!

Napisal/-a blu racer Ne maj 07, 2006 8:17 pm

A tak celo, jao to pa kruto, sožalje, ocenjevanje je blo tak bole, 2 min pri vsaken avte, pa je to to!

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek Ne maj 07, 2006 8:23 pm

pri enih še očitno to ne...
Slika

GSIpower
Nov uporabnik

Napisal/-a GSIpower Ne maj 07, 2006 8:29 pm

moreš met avto predelan da se vse bliska in pokromano da vse dol iz njega visi..pol pa pridejo pa te vprasajo vsaj to (kaj imaš predelano?).rumena ibiza raje neocenjen ko pa ocnjen z tako oceno da vidiš kak mu nekaj gre v nos..Recimo ocenjevalec bi lahko bil lastnik beetla ki vsaj ve kaj je predelat avta..po mojem mnenju so bili ocenjevalci kar vozniki navadnih avtomobilov in zato tako ocenjevanje.
OPEL je AVTO

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Ne maj 07, 2006 8:39 pm

OFF:peeeezda, dejte nekateri osebki začet uporablat knjižno slovenščino al pa vsaj približek tej, če jo le poznate.

ON: kdo sploh postavlja sodnike za te tekme?

Uporabniški avatar
PuBBeC
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a PuBBeC Ne maj 07, 2006 9:14 pm

nejko307 je napisal/-a:
no sej najlažje je to govoriti..najlažje je druge kritizirat.
pa naj kdo drug organizira show oz. naj on/a predela avtomobil, da bojo lahko pol njega kritiziral....
žal nimajo( nimamo) vsi ful denarja da bi lahko naredil hud stayling......

MISLIM DA SI VSAK KI SE UDELEŽI TUNING SHOWA ZASLUŽI POHVALE( takšne ali drugačne)

ČESTITKE VSEM UDELEŽENCEM OZ. ORGANIZATORJEM

se popolnoma strinjam in še enkrat čestitke zmagovalcem in organizatorju ter pohvala za velik obisk :)

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Ne maj 07, 2006 9:36 pm

hyundaijevci smo se tudi imeli fajn, malo je bla gužva, ampak je blo fino, čeprav nas je potem malo zasipalo nekaj kapljic :D

se zahvaljujemo tuning freaksom za povabilo, saj je bil to naš prvi show in še nimamo vse potrebne opreme za to :)

moram pa povedat, da razen nekatere izjeme, nimamo predelanih avtomobilov, ker smo klub, ki zastopa znamko in bomo to tudi promovirali še dalje - kar pa NE POMENI, da ne vzpodbujamo naših članov in ostalih udeležencev showov, da si predelujejo avomobile.

še enkrat, hvala za povabilo, fino je bilo ;)
Slika

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Ne maj 07, 2006 9:42 pm

rumena ibiza je napisal/-a:ha..vi ste lahko srečni ste bili vsaj ocenjeni..do mene ni nihče prišel...noben sodnik...

rumena ibiza, do mene prav tako ni prišel noben sodnik, mogoče pa so tak rekli da je moj avto navaden, saj ima samo temna stekla, spredaj masko brez značke, lita platišča pa krom ogledalca :roll: se vidi da sva mela skup avte skoraj parkirane, zgleda da tisti konc jih ni zanimal :? al pa moreš res met 10kil plastike gor nametane pa še kak tatoo pa tisoč neuporabnih stvari kot jih ma kalos da ga pogledajo, to je res sramotno pa 3k dat da še sodnik ne pride do tebe...
Zadnjič spremenil acid, dne Ne maj 07, 2006 9:47 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Ne maj 07, 2006 9:46 pm

Pa še moj prispevek včerajšnega dogajanja http://acid.moj-album.com/uredi/acid/3155931/
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost