Hja, desci, uno blond muco z Hondo že več kot 2 leti gledamo po dragih

. Sam eni ne vejo, da je v živo velik boljša kot pa na slikah

. Zgleda da je anti-fotogenična

, kar ma pa tud nekatere prednosti, se že ve kere

... Jaz in Alex sva mela dost dela z njenimi pogledi

...Samo škoda , da nima boljšga avta, al pa vsaj močnejšega

( sej je pa zato ona boljša ). Bi se mogu vsaj zmenit z njo, da ji dam kako Turbinco na Hondico, al pa kej podobnga, kar znam

. Sam verjetn nima tolk dnarja, in bi se mogl kako drugače kompenzirat

...pa to itak ni pomembno

. No, lohk bi si že enga bogatega dedca(sponzorja) dobila, čeprov to ni več moderno

... ona že ve

... Škoda pa da sem pozabu kako ji je že ime

ops: in iz kod je že

ops: .... Mogla bi pa met najmanj kak kompresorček na avtu, da bi nesla 3/4 descev

za mal denarja. Kaj bi blo to enga buljenja !!!

Že una ta podaljšana z traktorjem lani, je bla hud strup za dedce, ker je kar neki naredila/pokazala z tistim karavan-hitlerjem.

Pa blondi je tud lan nesla unga v SG z RX-8, ker jo je zgleda tolk gledu, da je narobe šaltu in dal v rikverc pred štartom. Posledice so bile očitne, folk pa v smeh na fertik

! Se je zgleda mogu res fajn zagledat, da je narobe vdel (vtaknil) prestavo v R, namesto v 1..! Sam nepohvalno se mu je pa muca tud odzvala trenutek po štartu (

), zgleda da je mal pokvarjena ...

Ampak to nas samo še bolj razgreje ...

, uboge norce.

Pa kaj bi to, bo že kako ... In God we trust. Je pa vidt na slikcah, da ji je mal prevroče..

ops: . seveda, ker ma pa črno trugo

. Mogla bi si dat prebarvat avto na kaj svetlejšga, vsaj za poleti

. Svojega avta pa res nebi dal prat kakim nesposobnim ženskam na car-wash

. Ejga , majstri , a bo kej rezultatov objavljenih ( časi drag dirk ) ??? Je že boljš da me ni blo tam brez sklopke, da ne bi blo sramote , za Alexa pa isto pomoje . The only way is up !