malena_18 je napisal/-a:Miki tak ti povem, jaz ne poznam nobenega od tu in z nobenim nena skup vlečem, sploh pa te ne napadam! Zdi se mi nefer da iz tega delaš taki kaos!
Sodniki na prireditvi so prvič ocenjevali, tako kot bi se moralo že zdavnaj!!!
Glej npr. v Ptuju letos, sploh ni blo fer! Spomni se kaj je blo pri sms glasovanju....!!!
Dobro pozabi na vse! Sam razmisli o tem, ker si mogoče sam kriv, da te nekateri ne morejo.
malena_18 je napisal/-a:Glej pozabi! Povedala sm pač to kar sm čula! Osebno te ne poznam! Poznam te iz tuning showov, kr jih že skorajda leto stalno spremljam! Oprosti če sem se zmotla!
Razjezlo me je to da ste se spravli na sodnike, ki so prvič res PRVIČ, dobro ocenjevali!
Lp
gago je napisal/-a:ja pol se lahk cel dan sam cifre dere po mikrofonu,tist da bi pa dal zaporedne cifre bi bilo vredi sam problem nastane ker bi morali potem sodniki po celmu placu iskat naslednjo cifro ker so avti pomesanitako da kvecjemu da bi razdelili prostor po conah in se napove katera se ocenjuje.
vwmiki je napisal/-a:S tabo se strinjam v celoti in sem tud jaz to imel v mislih, ker je res tečno nonstop čakat pri avtu sodnike....
seat je napisal/-a:Mislim sam eni pa ste primeri in pol.
Torej na showu nisem bil in tudi kot tekmovalec najbrž ne bom nikoli.
Vendar pa ko prebiram temo si ne morem ne da bi pokomentiral dogajanja.
Iz besed kolegov,ki so bili na showu in po ogledih slik in galerij sklepam,da je show uspel.Glede ocenjevanja ne dvomim,da ni bilo korektno pa se te teme ne bom več dotikal.
Ampak moti pa me nekaj:vsi,ki ste na show prišli kot tekmovalec ali tekmovalka ste vedeli,da ocenjevanje ne bo končano v eni uri ob tem,da je tudi avtov bilo precej.
In pa kot eni pravite,da bi za vetrobranskem steklu pustli številko mobilca,da bi vas lahk ocenjevalci ocenili,mislim mal se zamislite,če tekmujete bodite pri avtu ne pa da vas bi morali organizatorji ali kar sodniki klicati na GSM.Mislim eni ste preveč razvajeni in bi vas vsi morali nositi po rokah.
Verjetno je tut na showu bilo vmes kaj časa,da ste se lahko odšli okrepčat in malo okol pogledat.
Najbolje bi bilo,da tekmovalci pijete pivce pa gledate Pijini pičko sodniki pa bi vas morali prositi,da pridete do svojega avta.Mislim flegmatiki na višku
CupraR je napisal/-a:BTW una z mobitelom je čist kul.. Drgač bi te pa rad vidu 5-6 ur viset na soncu pr svojem avtu![]()
Glede na to da nikol ne hodiš z avtom na showe je težko na pamet neki govorit..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov