Srečanja avtomobilskih navdušencev...

malena_18
Nov uporabnik

Napisal/-a malena_18 Če sep 14, 2006 10:36 am

Miki tak ti povem, jaz ne poznam nobenega od tu in z nobenim nena skup vlečem, sploh pa te ne napadam! Zdi se mi nefer da iz tega delaš taki kaos!
Sodniki na prireditvi so prvič ocenjevali, tako kot bi se moralo že zdavnaj!!!
Glej npr. v Ptuju letos, sploh ni blo fer! Spomni se kaj je blo pri sms glasovanju....!!!

Dobro pozabi na vse! Sam razmisli o tem, ker si mogoče sam kriv, da te nekateri ne morejo.

Uporabniški avatar
vwmiki
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a vwmiki Če sep 14, 2006 10:45 am

malena_18 je napisal/-a:Miki tak ti povem, jaz ne poznam nobenega od tu in z nobenim nena skup vlečem, sploh pa te ne napadam! Zdi se mi nefer da iz tega delaš taki kaos!
Sodniki na prireditvi so prvič ocenjevali, tako kot bi se moralo že zdavnaj!!!
Glej npr. v Ptuju letos, sploh ni blo fer! Spomni se kaj je blo pri sms glasovanju....!!!

Dobro pozabi na vse! Sam razmisli o tem, ker si mogoče sam kriv, da te nekateri ne morejo.

Jaz nič ne delam kaos moja pritožba na odnos sodnika je sprožila "kaos", če nisi opazla so se vsi name spravili, kot da bi ne vem kaj napisal, tudi nimam nič proti sodnikom edino svoje mnenje sem napisal, je pa res da sem vsakemu odgovoril, ki se je spravil name.

Še vedno pa ne vem kak si prišla do tega da znam samo šimfat in hantle delat in da se nosim.

Še vedno sem na podelitvi marsikomu iz srca čestital za pokal.

malena_18
Nov uporabnik

Napisal/-a malena_18 Če sep 14, 2006 10:56 am

Glej pozabi! Povedala sm pač to kar sm čula! Osebno te ne poznam! Poznam te iz tuning showov, kr jih že skorajda leto stalno spremljam! Oprosti če sem se zmotla!
Razjezlo me je to da ste se spravli na sodnike, ki so prvič res PRVIČ, dobro ocenjevali!
Lp

Uporabniški avatar
vwmiki
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a vwmiki Če sep 14, 2006 11:07 am

malena_18 je napisal/-a:Glej pozabi! Povedala sm pač to kar sm čula! Osebno te ne poznam! Poznam te iz tuning showov, kr jih že skorajda leto stalno spremljam! Oprosti če sem se zmotla!
Razjezlo me je to da ste se spravli na sodnike, ki so prvič res PRVIČ, dobro ocenjevali!
Lp

Po tem pravilniku se je ocenjevalo tudi v ajdovščini in se mi dopade ta pravilnik ocenjevanja seveda po zaslugi Jaka :clapclap , na sodnike se nisem spravil, samo svoje mnenje sem povedal. Jaz cenim sodniško delo in vem, da ni sojenje enostavno delo, je pa res, da se mora sodnik primerno obnašat.

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Thor Če sep 14, 2006 11:33 am

gago je napisal/-a:ja pol se lahk cel dan sam cifre dere po mikrofonu,tist da bi pa dal zaporedne cifre bi bilo vredi sam problem nastane ker bi morali potem sodniki po celmu placu iskat naslednjo cifro ker so avti pomesani :? tako da kvecjemu da bi razdelili prostor po conah in se napove katera se ocenjuje.

...nisi dojel bistva...sodniki bi začeli pri enemu avtu, oni bi pogledali številko sosednjega avta in to najavili po mikrofonu, brez nobenega skakanja, v stilu: Na ocenjevanje naj se pripravi lastnik belega golfa št. 25 itd...tako bi tudi obiskovalci vedeli kje poteka ocenjevanje in prišli zraven ko lastnik predstavlja svoj avto, pa še sami kaj povprašali... obstoječe stanje zgleda pa nekako tako... lastniki avtomobilov se cverejo na soncu čakajoč na sodnike, sodniki samevajo pri drugem avtomobilu in se ogledujejo naokoli v upanju, da vidijo kje lastnika dotičnega avtomobila, obiskovalci showa pa gledajo joške od Pie...

b6
Nov uporabnik

Napisal/-a b6 Če sep 14, 2006 12:30 pm

Imam vtis, da je bilo manj avtov kot prejšne leto - plac pa je bil super glede na njive lansko leto, ko sem pa zagledu Pio.... (povsod je fantovščine ,rojstni dnevi ,razni showi)tako da na striptiz nisem čakal - evo še nekej fotk
http://avto-grosuplje05.moj-album.com/album/4905853/
Zadnjič spremenil b6, dne Če sep 14, 2006 8:43 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Če sep 14, 2006 12:34 pm

to pio pa morjo res vsepousod rint :roll: na usakm fakin šovu more bit,tko da itq ni pričakovat druzga kakor da boš na stiptizu vide spet pijino pičko pa joške...lahko bi kdaj kej novga prpelal,ker drgač če je stripitiz al pa če ga ni

b6 ... poprav link,ker ne dela :)
Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Če sep 14, 2006 12:52 pm

VWmiki in ostali, povedali ste svoje, ne tukaj teme pacat in se menite od zdaj naprej preko PM

Vse nadaljne podobne izjave zgornjim bom brez besed brisal. Če pa to ne bo pomagalo bomo posegli po višjih sankcijah.

Hvala za razumevanje.
Slika

fuks
Nov uporabnik

Napisal/-a fuks Če sep 14, 2006 1:16 pm

@killah bee

Bravo tako se govori :D

G-4S

Napisal/-a G-4S Če sep 14, 2006 1:20 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Drey #24
Uporabnik

Kraj: Mars, The City Of Vipers

Napisal/-a Drey #24 Če sep 14, 2006 2:16 pm

zgleda ena neumesna u tej debati:
še neki slikc iz showa :P :
http://e-fotoportal.com/gallery.asp?ID=678
8)

Uporabniški avatar
vw
Novinec

Kraj: kranj

Napisal/-a vw Če sep 14, 2006 3:10 pm

zaniama me če kdo ve kolk je stala alessio feltna?tazadna

http://e-fotoportal.com/gallery.asp?ID=678
Slika

sory za kšn nesporazum se zgodi

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Če sep 14, 2006 4:44 pm

Ja odvisno kok ". Drgač pa 17" so nekje nad 60k/kos

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Če sep 14, 2006 5:18 pm

vwmiki je napisal/-a:S tabo se strinjam v celoti in sem tud jaz to imel v mislih, ker je res tečno nonstop čakat pri avtu sodnike....

A je res tolk težko napisat na en listek svojo cifro pa jo vržt na armaturko??? :roll: Jst sm biu letos na vseh showih pomojem, pa sem vedno ves čas okol letu. In še vedno so bli sudje tolko fer, da so poklical, ko so pršl do avta, če me slučajno takrat ni blo zraven. Pa tud drugače smo bli vedno s kolegi tam blizu, da so me tud uni takoj poklical, da tud unemu ni blo treba največkrat. Sam ti pa zgleda čisto sam okol hodš, al pa te noben ne mara al kaj??? :roll: :roll: :roll: :roll:
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
Drey #24
Uporabnik

Kraj: Mars, The City Of Vipers

Napisal/-a Drey #24 Če sep 14, 2006 5:51 pm

LOL no.. tolk krut pa spet nemorš bit :P

ma gdo še kšne slikce mogoče? :roll:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Če sep 14, 2006 7:40 pm

Mislim sam eni pa ste primeri in pol.
Torej na showu nisem bil in tudi kot tekmovalec najbrž ne bom nikoli.
Vendar pa ko prebiram temo si ne morem ne da bi pokomentiral dogajanja.
Iz besed kolegov,ki so bili na showu in po ogledih slik in galerij sklepam,da je show uspel.Glede ocenjevanja ne dvomim,da ni bilo korektno pa se te teme ne bom več dotikal.
Ampak moti pa me nekaj:vsi,ki ste na show prišli kot tekmovalec ali tekmovalka ste vedeli,da ocenjevanje ne bo končano v eni uri ob tem,da je tudi avtov bilo precej.
In pa kot eni pravite,da bi za vetrobranskem steklu pustli številko mobilca,da bi vas lahk ocenjevalci ocenili,mislim mal se zamislite,če tekmujete bodite pri avtu ne pa da vas bi morali organizatorji ali kar sodniki klicati na GSM.Mislim eni ste preveč razvajeni in bi vas vsi morali nositi po rokah.
Verjetno je tut na showu bilo vmes kaj časa,da ste se lahko odšli okrepčat in malo okol pogledat.
Najbolje bi bilo,da tekmovalci pijete pivce pa gledate Pijini pičko sodniki pa bi vas morali prositi,da pridete do svojega avta.Mislim flegmatiki na višku
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

B3NZ0
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a B3NZ0 Če sep 14, 2006 7:59 pm

Ja najbolš da si pred avtom šotor postavš pa tm not sediš :roll: Na takih showih se stalno kaj kje dogaja in valda da boš mal lutu okol pa si stvari ogledu, podebatiral z ljudmi, ki jih mogoče vidiš enkrat na leto. Tko da če nisi pri avtu in da obstaja možnost da bi te ravno tisti čas je še vseeno bolje, da pustiš tam svojo telefonsko, da te sodnik lahko pokliče, kakor pa potem 3 dni po showu jokati na forumu da so te pozabli ocenit. Seveda pa je najbolje, da si večino časa pri avtu, kar pa mislim da tudi večina je, glede na to da so tekmovalci tam tudi po 12 ur in več...

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Če sep 14, 2006 9:51 pm

seat je napisal/-a:Mislim sam eni pa ste primeri in pol.
Torej na showu nisem bil in tudi kot tekmovalec najbrž ne bom nikoli.
Vendar pa ko prebiram temo si ne morem ne da bi pokomentiral dogajanja.
Iz besed kolegov,ki so bili na showu in po ogledih slik in galerij sklepam,da je show uspel.Glede ocenjevanja ne dvomim,da ni bilo korektno pa se te teme ne bom več dotikal.
Ampak moti pa me nekaj:vsi,ki ste na show prišli kot tekmovalec ali tekmovalka ste vedeli,da ocenjevanje ne bo končano v eni uri ob tem,da je tudi avtov bilo precej.
In pa kot eni pravite,da bi za vetrobranskem steklu pustli številko mobilca,da bi vas lahk ocenjevalci ocenili,mislim mal se zamislite,če tekmujete bodite pri avtu ne pa da vas bi morali organizatorji ali kar sodniki klicati na GSM.Mislim eni ste preveč razvajeni in bi vas vsi morali nositi po rokah.
Verjetno je tut na showu bilo vmes kaj časa,da ste se lahko odšli okrepčat in malo okol pogledat.
Najbolje bi bilo,da tekmovalci pijete pivce pa gledate Pijini pičko sodniki pa bi vas morali prositi,da pridete do svojega avta.Mislim flegmatiki na višku

BTW una z mobitelom je čist kul.. Drgač bi te pa rad vidu 5-6 ur viset na soncu pr svojem avtu :roll: :roll: Glede na to da nikol ne hodiš z avtom na showe je težko na pamet neki govorit..

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 Če sep 14, 2006 10:59 pm

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
da se nebote sm kregal mal slikce poglejte :D
Zadnjič spremenil rover416, dne Če sep 14, 2006 11:05 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Če sep 14, 2006 11:05 pm

CupraR je napisal/-a:BTW una z mobitelom je čist kul.. Drgač bi te pa rad vidu 5-6 ur viset na soncu pr svojem avtu :roll: :roll: Glede na to da nikol ne hodiš z avtom na showe je težko na pamet neki govorit..

ka se pa ti pritužuješ?!?Sj si meu avto zrawn šanka... :lol: :lol: :lol: :P :P
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov