lp
lily_C3 je napisal/-a:Naj vam še jaz podam pripombo in pritožbo na ocenjevalce in sodnike.
Res je. da je bil naš avto že drugo leto razstavljen na awtoshowu...prvič lani v Ložu kjer smo prvič poskusno tekmovali kot začetnik extreme in pristali na zadnjem mestu ker je bil avto premalo predelan ter nismo imeli predstavitve in nismo vedeli kaj vse potrebujemo.
Letos smo avto malo dodelali in po mnenju sodnika Igorja avtomatsko pristali v kategoriji amater extreme. Sodniki nam niso niso pustili da se prijavimo kot začetnik extreme ker se jim je avto zdel preveč predelan in je bil viden že lani.
Ko pa so ocenjevali avto so nam dejali zakaj tekmujemo kot amater ker avto sodi v kategoriju začetnik.
Ker je Igor dejal da v kategoriju začetnik spadajo tisti, ki imajo manjše predelave in s tem da tekmujejo prvič, nevem zakaj so bili avti videni že kar nekajkrat in še vedno tekmujejo kot začetnik (npr. Fiat Punto). Kako naj človek še naprej predeluje in dodeluje avto ko v trenutku zgubi vso voljo zaradi sodnikov. Sedaj se odločamo če je sploh smiselno vozit avto na avtoshowe, ali naj ga predelujemo samo v svoje veselje.
seicento 2 je napisal/-a:clio (proton_freak) je napisal/-a:[list=]seicento 2 je napisal/-a:fantje kje bo sestanek
Hipodrom Stožice če boš pa preglasn pa boš šel par krogov![/list]
vrsto se postavi pa da neš ki prehiteval za vajo pa danes po elektrarni haha
Pollo je napisal/-a:bom vzel pa vseeno me spomni jutri ker me celi dan ne bo doma da si ga dam v avto
lily_C3 je napisal/-a:ne morem da ne bi nazaj komentirala... daleč od tega, da bi se mi šlo za pokal ( narobe mislite), gre se samo zato, da bi bli sodniki pravični pri ocenjevanju...
tudi moj avto nima predelane notranjosti le zunanjost in zakaj potem ne morem tekmovati kot začetnik??? naj vam še enkrat razložim, da se mi NE gre za pokal, kot mislite vsi ostali, da sploh karkoli uložim v avto, je to zaradi sebe, to je moje veselje, moj hoby,.... verjemte mi, pa da bo na takih prireditvah vedno manj avtomobilov, če se ne bo spremenil pravilnik ocenjevanja....
tudi sama ne vem, ali se bom še udeležila kakšnega šowa (mogoče kot obiskovalka ali kot rastavljalka in ne kot tekmovalka), saj je avto narejen za moj okus in ne okus drugih, ...
Pollo je napisal/-a:meni sta rekla kontra...lahko pa mi predlagas spremembe za pravilnik...slikaj nam armaturo in prtlazni prostor prosim
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost