Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
valle-leon
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a valle-leon Po maj 18, 2009 6:33 pm

Slika

lp

Uporabniški avatar
seicento 2
Novinec

Kraj: maribor

Napisal/-a seicento 2 Po maj 18, 2009 6:47 pm

fantje kje bo sestanek

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a clio (proton_freak) Po maj 18, 2009 6:49 pm

seicento 2 je napisal/-a:fantje kje bo sestanek
[list=]

Hipodrom Stožice če boš pa preglasn pa boš šel par krogov! :D [/list]
Dokler se kadi je dobro!Ko se pa neha pa je sranje!

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Po maj 18, 2009 7:17 pm

Pozdravljeni!

V SREDO 20.5.2009 ob 19.00 bo sestanek zaradi tekme v Ajdovscini.

NA LOKACIJI: Picerija ETNA v Podutiku

Najhitreje boste tja prišli s katerekoli smeri iz obvoznice, izvoz Podutik. Potem zavijete proti Podutiku seveda (ne proti centru oziroma Kosezam).
Peljete se 3 al 4 semaforje ... MIMO ene čudne cerkve ki je za križiščem na desni, in cca 100 metrov od te cerkve naprej v križišču LEVO in nato takoj desno.
Na glavni cesti je tudi tabla, in ko zavijete z glavne ceste levo je lokacija tudi že vidna.

Zemljevid
http://zemljevid.najdi.si/search_maps.j ... &zoom=2343

In pa njihova stran http://www.picerija-etna.si

Imajo dobro kavo, in tudi kakšno pico si boste lahko v miru naročili po želji!

DNEVNI RED:
- Prva tekma Ajdovščina
- Predlogi za izbolšanje Emma sojenja
- Razno

Se vidimo.

Lp Jure
Slika

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Po maj 18, 2009 7:49 pm

lily_C3 je napisal/-a:Naj vam še jaz podam pripombo in pritožbo na ocenjevalce in sodnike.
Res je. da je bil naš avto že drugo leto razstavljen na awtoshowu...prvič lani v Ložu kjer smo prvič poskusno tekmovali kot začetnik extreme in pristali na zadnjem mestu ker je bil avto premalo predelan ter nismo imeli predstavitve in nismo vedeli kaj vse potrebujemo.

Letos smo avto malo dodelali in po mnenju sodnika Igorja avtomatsko pristali v kategoriji amater extreme. Sodniki nam niso niso pustili da se prijavimo kot začetnik extreme ker se jim je avto zdel preveč predelan in je bil viden že lani.
Ko pa so ocenjevali avto so nam dejali zakaj tekmujemo kot amater ker avto sodi v kategoriju začetnik.

Ker je Igor dejal da v kategoriju začetnik spadajo tisti, ki imajo manjše predelave in s tem da tekmujejo prvič, nevem zakaj so bili avti videni že kar nekajkrat in še vedno tekmujejo kot začetnik (npr. Fiat Punto). Kako naj človek še naprej predeluje in dodeluje avto ko v trenutku zgubi vso voljo zaradi sodnikov. Sedaj se odločamo če je sploh smiselno vozit avto na avtoshowe, ali naj ga predelujemo samo v svoje veselje.

Poglej...ti bom še 6-tič povedal. V začetnike spadajo avtomobili, ki imajo malo predelav. Tvoj avto je nekje na mejo med zacetnikom in amaterjem.2x sem vprašal tvojega fanta, če silita v začetnike samo zarad pokala in 2x mi je potrdil. Glede puntota se strinjam da bi moral v amater, samo vedi da ne morem vedt za vseh 30+ avtov kam bi se morali prijavit.Ker je vhod v "Vertigota" direktno iz glavne ceste nisem mogel postaviti prijavnega mesta poleg cest, kjer bi lahko tam razvrstil avto, ampak so lastniki sami hodili se prijavlat in v 70% je bil stavek "prijavu bi se za tuning" ko pa sem ga prašal kam pa niso vedeli. Se bomo na naslednjem showu skupaj sodniki pogovorili pa ti sporočili kam se prijavi.ok?

Uporabniški avatar
seicento 2
Novinec

Napisal/-a seicento 2 Po maj 18, 2009 7:57 pm

clio (proton_freak) je napisal/-a:
[list=]

vrsto se postavi pa da neš ki prehiteval za vajo pa danes po elektrarni haha

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Napisal/-a clio (proton_freak) Po maj 18, 2009 8:07 pm

seicento 2 je napisal/-a:
clio (proton_freak) je napisal/-a:
[list=]

vrsto se postavi pa da neš ki prehiteval za vajo pa danes po elektrarni haha

Greš polek to je tam pri moji seki!
Dokler se kadi je dobro!Ko se pa neha pa je sranje!

Uporabniški avatar
seicento 2
Novinec

Napisal/-a seicento 2 Po maj 18, 2009 8:12 pm

sem na montaži dvigala

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Po maj 18, 2009 9:08 pm

Še vedno na moja vprašanja nisem dobil odgovorov, pa vseeno...

@Pollo - boš prinesel s seboj svoj ocenjevalni list na sestanek? Rad bi si ga malo ogledal :P

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Po maj 18, 2009 9:14 pm

bom vzel pa vseeno me spomni jutri ker me celi dan ne bo doma da si ga dam v avto ;)

Uporabniški avatar
Yogi
Nov uporabnik

Napisal/-a Yogi Po maj 18, 2009 10:03 pm

Pollo je napisal/-a:bom vzel pa vseeno me spomni jutri ker me celi dan ne bo doma da si ga dam v avto ;)

tudi jaz bi resnicno rad vido svoj oz dobil ocenjevalni list ker ga namrec nisem dobil na podelitvi pa vseeno upam da bom ga dobil

lp gogi
2. MESTO STR EXTREME ZAČETNIK-Ajdovščina 16.5.2009
3. MSTO STR EXTREME ZAČETNIK- Maribor 22.08.2009
6.MESTO STR EXTREME ZAČETNIK-Ljubljana 05.09.2009

SCORPION TUNING CLUB

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Po maj 18, 2009 10:05 pm

dj mi na PM pis ime pa priimk

Uporabniški avatar
stailing
Novinec

Napisal/-a stailing Po maj 18, 2009 11:17 pm

No pa da še jaz dodam nekaj stvari.
Glede celo dnevne prireditve nimam pripomb,razen napovedovalca,ki je šel mislim,da vsem na k....
Pa da rečem še glede avta (Fiat Punto),sem še zato v začetniku,ker nimam predelane notranjosti in še mogoče marsičesa drugega,ker pač finančno ne vlagam masovno v avtomobil,ampak toliko koliko mislim,da sem sposoben in,da je avto meni všeč,ne pa DRUGIM!!!!!Ampak se gre spet enim očitno samo za pokale in ne zaradi drugega oziroma druženja zabave,....kar pa je pač tak......že kr neke let na tej sceni.Jaz sem pač takšen tip,da sem tiho in samo berem,ampak ko pa nekdo izajvi takše.....me pa dvigne!!Pridi si drugič malo avto ogledati,pa boš videla ZAKAJ sem še vedno v začetniku!!!In tudi nevem zakaj bi moral zaradi nekih brezveznih pritožb tekmovati v amateru,kjer pa nimam niti podrazno sploh kaj za iskati,ker se nemoram kostai z njimi!!
Scorpion tuning club

Uporabniški avatar
stailing
Novinec

Napisal/-a stailing Po maj 18, 2009 11:34 pm

Evo pa še fotke iz moje strani
Priponke
PICT0091.JPG
PICT0048.JPG
DSC01139.JPG
4238_1150088438249_1408740213_393694_4123999_n.jpg
4238_1150088398248_1408740213_393693_3676161_n.jpg
4238_1150088358247_1408740213_393692_3661788_n.jpg
Scorpion tuning club

Uporabniški avatar
stailing
Novinec

Napisal/-a stailing Po maj 18, 2009 11:38 pm

pa še nekaj fotk
Priponke
PICT0086.JPG
DSC01193.JPG
DSC01191.JPG
DSC01179.JPG
DSC01145.JPG
Scorpion tuning club

Uporabniški avatar
lily_C3
Nov uporabnik

Napisal/-a lily_C3 To maj 19, 2009 12:50 am

ne morem da ne bi nazaj komentirala... daleč od tega, da bi se mi šlo za pokal ( narobe mislite), gre se samo zato, da bi bli sodniki pravični pri ocenjevanju...
tudi moj avto nima predelane notranjosti le zunanjost in zakaj potem ne morem tekmovati kot začetnik??? naj vam še enkrat razložim, da se mi NE gre za pokal, kot mislite vsi ostali, da sploh karkoli uložim v avto, je to zaradi sebe, to je moje veselje, moj hoby,.... verjemte mi, pa da bo na takih prireditvah vedno manj avtomobilov, če se ne bo spremenil pravilnik ocenjevanja....
tudi sama ne vem, ali se bom še udeležila kakšnega šowa (mogoče kot obiskovalka ali kot rastavljalka in ne kot tekmovalka), saj je avto narejen za moj okus in ne okus drugih, ...

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo To maj 19, 2009 1:00 am

lily_C3 je napisal/-a:ne morem da ne bi nazaj komentirala... daleč od tega, da bi se mi šlo za pokal ( narobe mislite), gre se samo zato, da bi bli sodniki pravični pri ocenjevanju...
tudi moj avto nima predelane notranjosti le zunanjost in zakaj potem ne morem tekmovati kot začetnik??? naj vam še enkrat razložim, da se mi NE gre za pokal, kot mislite vsi ostali, da sploh karkoli uložim v avto, je to zaradi sebe, to je moje veselje, moj hoby,.... verjemte mi, pa da bo na takih prireditvah vedno manj avtomobilov, če se ne bo spremenil pravilnik ocenjevanja....
tudi sama ne vem, ali se bom še udeležila kakšnega šowa (mogoče kot obiskovalka ali kot rastavljalka in ne kot tekmovalka), saj je avto narejen za moj okus in ne okus drugih, ...

meni sta rekla kontra...lahko pa mi predlagas spremembe za pravilnik...slikaj nam armaturo in prtlazni prostor prosim

Uporabniški avatar
lily_C3
Nov uporabnik

Napisal/-a lily_C3 To maj 19, 2009 11:29 am

Pollo je napisal/-a:meni sta rekla kontra...lahko pa mi predlagas spremembe za pravilnik...slikaj nam armaturo in prtlazni prostor prosim

Slike mojega pritlažnega prostora se nahajaju tu na netu čeprav so tudi ostali trije, ki so bili kot začetnik amater imeli še bolj predelan prtljažni prostor kot mi. Tekmovali smo tako rekoč prvič, ker v Ložu smo samo probali, kako je s tem in smo po našem menju še vedno začetniki.

Da ponovim še jaz tvoj citat na prizorišču: ˝začetniki so tisti, ki imajo malo predelan avto, se pravi prvi in zadnji odbijač, pragove, ter platišča, da imajo v nadaljevanju motivacijo nadaljne predelave vozila˝.

Če smo pa mi kot začetnik vložili malo več truda v avto, pa avtomatsko pademo kot amater se s tem ne strinjamo. Ne moremo se primerjati z ostalimi, ki so tekmovali kot amater (npr. Clio Camelon), ker je naš avto v primerjavi z njimi še premalo predelan.

Poglej si zmagovalni avto začetnik extreme, ki trdi da je premalo predelan za kategorijo amater:
http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... r_id=11330

Vglavnem lahko obračaš svoje stavke kolikor hočeš, zgodila se je krivica.

4tuning_team
Novinec

Kraj: Podčetrtek

Napisal/-a 4tuning_team To maj 19, 2009 1:03 pm

...nisem hotel nič napisat...vendar moram.
Ene pač človek nemore razumeti. Moti me samo to, da "sodniki" trenutno večina sploh ne ve, kaj je njegovo delo oz. da se lepše izrazim, niso podkovani za te stvari. Sta trenutno dva ali trije, ko vsaj malo vedo kako in kaj je na stvari. Sem bil na sestankih, sem rekel, da bom sodil, vendar, ko sem izvedel, da bodo sodniki pretežno iz enega kluba, sem odstopil. In zgodilo se je ravno to, kar sem predvidel...točke so si nekateri kr podelili, in če nebi bilo DVEH, ki sta to rešla, bi bil še večji kaos in nezadovoljstvo.
Fantje, pa ne gre to tak...halooo? :!: če boš dal ti meni 10 točk ti jih jaz tudi dam. Kje ste to vidli?
Tako, kot je že en predmenoj malo povedal, da boste morali malo pogledati, kako je stvar narejena, kako je polakirano, linije, itd. in potem vzeti kuli in list pa pisati. Ne pa mi vozilo cenit na skor en meter razdalje.
Mi je vseen za te točke in pokale...ni mi pa vseen, da se bodo norca delali iz vozila, pa mi pamet solili, kaj imam in kaj ne! Vsake oči drugače vidijo, Vi sodniki pa boste morali mal drugače zadevo videt. Pri ocenjevanju ni kolegov, ni prijateljstva in tega se boste morali zavedati. Ali pa najdet xxx ljudi, ki bodo to počeli.
p.s. pa to je moje mnenje in se vidimo v sredo in v KK.
Boštjan

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan To maj 19, 2009 1:07 pm

Še par mojih slikc:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika