NejcZ je napisal/-a:Vreme bo porazno vidim.. še Ajdovščino so prestavl...
King1 je napisal/-a:NejcZ je napisal/-a:Vreme bo porazno vidim.. še Ajdovščino so prestavl...
Sej kot je @acid napisal bomo v gostilni tako, da ga ne srat no. Pa sej niste iz cukra lepo vas prosim. Pač ne boste v majčkah ampak v puloverjih.
Z malo dobre volje pa se vse da.![]()
![]()
![]()
No upam, da se jutri vidimo v čimvečjem številu in sabo prneste veliko dobre volje.![]()
p.s. palačink pa vseeno ne bo.![]()
![]()
lp
NejcZ je napisal/-a:King1 je napisal/-a:NejcZ je napisal/-a:Vreme bo porazno vidim.. še Ajdovščino so prestavl...
Sej kot je @acid napisal bomo v gostilni tako, da ga ne srat no. Pa sej niste iz cukra lepo vas prosim. Pač ne boste v majčkah ampak v puloverjih.
Z malo dobre volje pa se vse da.![]()
![]()
![]()
No upam, da se jutri vidimo v čimvečjem številu in sabo prneste veliko dobre volje.![]()
p.s. palačink pa vseeno ne bo.![]()
![]()
lp
Js bom vseeno v majčkiSam za prkolco pa nisem ziher da bo hotla po slabem zravn.. no sej vseeno, manj bab, manj problemov
acid je napisal/-a:Black_Racer® je napisal/-a:Če nbo neko hudo slabo vreme pridm tudi js
Black daj no le prid, če jaz pridem ko mam bolj dauč kot ti boš pa že prišo pokazat hondico
ps: jaz čez dobro uro štartam, *ebeš vreme, pa še prat ni treba
speedfreak je napisal/-a:acid je napisal/-a:Black_Racer® je napisal/-a:Če nbo neko hudo slabo vreme pridm tudi js
Black daj no le prid, če jaz pridem ko mam bolj dauč kot ti boš pa že prišo pokazat hondico
Še enkrat..ŠTAJERCI IN OSTALA KOMPANIJA...zbor za skupno pot proti domžalam je pri Tušu v Žalcu od 14 30 do 15h. Moja telefonska je 040 524 724 ...tam bom z astro H neke cudne beige barve...se vidimo
NejcZ je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:acid je napisal/-a:Black_Racer® je napisal/-a:Če nbo neko hudo slabo vreme pridm tudi js
Še enkrat..ŠTAJERCI IN OSTALA KOMPANIJA...zbor za skupno pot proti domžalam je pri Tušu v Žalcu od 14 30 do 15h. Moja telefonska je 040 524 724 ...tam bom z astro H neke cudne beige barve...se vidimo
Jaz bom verjetno šel po stari cesti
speedfreak je napisal/-a:NejcZ je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:acid je napisal/-a:Black_Racer® je napisal/-a:Če nbo neko hudo slabo vreme pridm tudi js
Jaz bom verjetno šel po stari cesti
Mi tudi planiramo it po stari cesti kokr vem...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov