p.s: hvala za znak

alfista_zore je napisal/-a:p.s: hvala za znak
_furby_ je napisal/-a:alfista_zore je napisal/-a:p.s: hvala za znak
mas sreco, ki si jo odnesu samo z manjsimi groznjami![]()
kegl .... upam da si me videl, ko si se vozil v nedeljo proti Turjaku (al kaj je ze). zdej vsaj vem kje je to
Kegl je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:alfista_zore je napisal/-a:p.s: hvala za znak
kegl .... upam da si me videl, ko si se vozil v nedeljo proti Turjaku (al kaj je ze). zdej vsaj vem kje je to
ne nažalost te nism porajtua je blo tm okol pol 12h a ne? no zdej poznaš še en konc SLO
_furby_ je napisal/-a:
okoli 11.30 sem sel proti lj. eee ja, lepe zavite ceste imate tam okoli
mihaing je napisal/-a:@alfista_zore: ni blem. Itak boš kmalu dojel kaj je avto. Sem samo pospešil zadevo![]()
@mafica: nedaj se![]()
![]()
@lisko,acid: upam da sta imela srečno vožnjo domov. Škoda ker nista ostala. Smo bili pokonci do 04.00 razen mojega mehanika ko se je vrmil iz diska ob 08.00![]()
![]()
Pa naj še kdo reče, da moj mehanik mi car![]()
, peče pa bolje kot sam g. Dubočica
Pili ste pa bolj slabo, ker mi je ostalo še cca 90l pijače :DDD
in 15kg mesa
mihaing je napisal/-a:Pili ste pa bolj slabo, ker mi je ostalo še cca 90l pijače
![]()
in 15kg mesa
Kegl je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:@alfista_zore: ni blem. Itak boš kmalu dojel kaj je avto. Sem samo pospešil zadevo![]()
@mafica: nedaj se![]()
![]()
@lisko,acid: upam da sta imela srečno vožnjo domov. Škoda ker nista ostala. Smo bili pokonci do 04.00 razen mojega mehanika ko se je vrmil iz diska ob 08.00![]()
![]()
Pa naj še kdo reče, da moj mehanik mi car![]()
, peče pa bolje kot sam g. Dubočica
Pili ste pa bolj slabo, ker mi je ostalo še cca 90l pijače :DDD
in 15kg mesa
od kolkih litrov?
_furby_ je napisal/-a:alfista_zore je napisal/-a:p.s: hvala za znak
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov