_furby_ je napisal/-a:sem bil prisiljen![]()
mi je z skafom vode nad Corso grozil, pa sej ves kako je to
peroRS je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:pskoda, ravno temu smo tudi na srecanju posvecali veliko besed. pravi da je v 6em mescu
No fino, potem ga bomo lahko šli čez približno 3 mesce obiskat v porodnišnico
A zato je omenjal, da bi bil naslednji meet v Postojni![]()
![]()
Eazy-O je napisal/-a:Kdaj ste pa leteli gor na Črnivec? Sem bil isti dan, ampak precej zgodaj, super je blo.Sicer smo ga mi potem na SAAB meet pičili naprej, vi pa verjetno dol nazaj v Domžale? Mislim da sem videl od Perota rumeno Fabio potem na poti nazaj okoli petih ali šestih... Naslednjič se vam morda pridružim.
Kegl je napisal/-a:ja najbolj ga bom pa najebu jst, k sm dal to fotko gor![]()
_furby_ je napisal/-a:seveda bo trebakr ce ne ne vem kako bo, poglej ga kak je, sej se ga vsi bojimo
![]()
ze vidim kako dela spisek kr ga ni nic slisat. bomo vidli koga bo prvega klical ko pride na forum pogledat. lahko vam recem le SRECNO
speedfreak je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:seveda bo trebakr ce ne ne vem kako bo, poglej ga kak je, sej se ga vsi bojimo
![]()
ze vidim kako dela spisek kr ga ni nic slisat. bomo vidli koga bo prvega klical ko pride na forum pogledat. lahko vam recem le SRECNO
Po moje sem ga js prvi najebu
_furby_ je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:seveda bo trebakr ce ne ne vem kako bo, poglej ga kak je, sej se ga vsi bojimo
![]()
Po moje sem ga js prvi najebu
sej ni 2x za rect da si ti zacel sirit neke govorice okoli. pol si pa itak se nas v drek potegnu
speedfreak je napisal/-a:NASLEDNJI MEET ZARADI NOSEČNOSTI ENEGA OD ORGANIZATORJEV ODPADE![]()
peroRS je napisal/-a:Eazy-O je napisal/-a:Kdaj ste pa leteli gor na Črnivec? Sem bil isti dan, ampak precej zgodaj, super je blo.Sicer smo ga mi potem na SAAB meet pičili naprej, vi pa verjetno dol nazaj v Domžale? Mislim da sem videl od Perota rumeno Fabio potem na poti nazaj okoli petih ali šestih... Naslednjič se vam morda pridružim.
Okol pol petih popoldne smo bli gor. Sem videl 2 Saaba ko sta šla mimo. Eden črn, mislim da 9000-ka s kopersko tablico (morda si bil ravno ti) in en srebrn, novejši.
mihaing je napisal/-a:Lepo da ste se imeli fajn tudi brez mene![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost