speedfreak je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Ne četajte po temi. Vam je jasnu al n?![]()
![]()
![]()
lp
Ne ni mi jasno....
speedy potem pa ne bo šlo druače kot

in

speedfreak je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Ne četajte po temi. Vam je jasnu al n?![]()
![]()
![]()
lp
Ne ni mi jasno....
speedfreak je napisal/-a:BoneS je napisal/-a:haha, me zanimajo, kasni bi bli tile komplimenti z parimi piri u riti![]()
Kaj te je sram, odpri svojo dušo in se izpovej
![]()
![]()
lp
Ne ni mi jasno....
BoneS je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:BoneS je napisal/-a:haha, me zanimajo, kasni bi bli tile komplimenti z parimi piri u riti![]()
![]()
pocak do sobote
![]()
![]()
lp
Ne ni mi jasno....
men tut ni jasn![]()
![]()
King1 je napisal/-a:BoneS je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:BoneS je napisal/-a:haha, me zanimajo, kasni bi bli tile komplimenti z parimi piri u riti![]()
![]()
pocak do sobote
![]()
![]()
lp
Ne ni mi jasno....
men tut ni jasn![]()
![]()
Kaku vam ni jasnu, da ne smete četat po forumu. Zato raje pokličite boljše polovice in z njimi četajte po telefonu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lp
_furby_ je napisal/-a:gremo vsi na enkrat klicat Lukca. mu bo mobi skurlo![]()
3 ... 2 ... 1 ... klici
mihaing je napisal/-a:
Dovolj drugače vas prijavim
pskoda je napisal/-a:Kaj je zdaj fantje![]()
Boste samo četal ali boste kaj pametenga povedal
![]()
Jaz sem prišel domov z morja, upam da bo srečanje, ker se tukaj nič ne dogaja![]()
Patrik_A3 je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:to se tudi jaz sprašujem. očitno so šerifi tega foruma in živine samocyber šefi. noben ne zna se javno oz. realno predstavit. očitno jim je to zamanj ali pa mislijo da so toliko več in želijo ostat anonimni. Mislim da bi se srečanj tudi ti ljudje morali udeleževat, če so že neke "živine" tega foruma. Žalostno da ni s te strani neke resnosti, samo preko računalnika in tipkovnice je resnost, v živo pa mrk.
Kaj čmo a ne?![]()
![]()
lp
ja, na tem forumu je čudaško, kar se tega tiče! Pač, šerifi brez realnih obrazov, le nicki in avatarji.
airmike je napisal/-a:Pa vi bi si lahko svoj forum naredliPa boste vi šerifi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov