Srečanja avtomobilskih navdušencev...

G-4S

Napisal/-a G-4S Ne dec 28, 2003 10:00 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Ne dec 28, 2003 10:18 pm

Res je blo kr hudo dans....sam za drugič tut iz moje strani mnenje ki ga je Matt povedu, drgač pa spoznou sm par folka...k so res ql ane...tko da nimam kakih pripomb ... :wink:

Lp

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Ne dec 28, 2003 10:24 pm

Kulj je blo samo pri leclercu dokler modri niso prismrdeli. Danes pa so policaji totalno unicl zabavo. Se nikol prej ne tko
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Matt
Uporabnik

Napisal/-a Matt Ne dec 28, 2003 10:37 pm

Se par slik modrih "pip"

Slika
Slika
Slika
www.mhd-racing.com
Slika Na novo rojen 04.07.2004

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Ne dec 28, 2003 10:38 pm

Nu-NRG je napisal/-a:Kulj je blo samo pri leclercu dokler modri niso prismrdeli. Danes pa so policaji totalno unicl zabavo. Se nikol prej ne tko

mah misljo kva so carji k pridejo ke pa use pokvarjo ... :x

sej bo bolš ..... :wink:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne dec 28, 2003 10:39 pm

Res je blo kul. Kera neprijetna situacija za unedva kapsa na Brnčičevi, ko sta bla sama z astro, okol pa 1000 folka ploskal pa žvižgal :) Ja, neki bo treba narest.

En gospod iz AM je na dan prišel z eno kul idejo... Da bi blo treba uredit eno dirkališče za drag in poj nebi bilo vsega tega sranja z taplavimi. Mislm da je to ideja, ki jo je treba izpeljat, in to s sodelovanjem policije... Dokler ne bo tega, ne bo nič, ker mi ne bomo nehal, oni pa tud ne...

Ne vem, a nej odprem novo temo, ampak to je res ena zadeva, o kateri mormo kšno rečt. Sicer bo Miner scene pol konec, oziroma bo še, a brez odvečnega adrenalina zarad kapsov...

Drgač pa kul. Enkrat, ko mi bo avto delov normaln se bom pa še js na pisto postavu.
Slika

Leteči
Nov uporabnik

Kraj: Severna Dolenjska

Napisal/-a Leteči Ne dec 28, 2003 10:47 pm

Bil prvič na kaki taki zadevi.

Zanimivo, se splača prit pogledat potem pa morda tud probat. :D

LP

Leteči
Ni važn kje, ni važn kdaj...........sam da dogaja!

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Ne dec 28, 2003 11:27 pm

Matt je napisal/-a:ja no... bilo je.... premalo organizirano vse skup. Valda folk je ze prisel to je pa vse od organizacije. Sori k bom mal skurcal ampak. Brčičeva... se prsli nismo so ze bili tam. ok no potem pozicija no. 2 halo una bejba mal prevec ponosna (starterka) pa če mi štart prestavili 50 m nizje bi bilo recimo idealno. Zakaj? Startas odpeljes gres zadaj in prides za startom. Tako bi potekalo vse malo lazje ne da se pripravita 2 potem umikata. Malo je treba to bolj "organizirat" Upam da nisem koga uzalil samo povem kaj si mislim. Lep pozdrtav vsem :wink:

Matt osebno se poznava pa sem te mel skoz za okej dečka!

Sam tole nevem no!

Prosu te bi, da naslednji drag ti zorganiziraš in nam pokažeš kako se to nardi!

Sory res sem presenečen in raočaran nad tabo!

Lp! Zoran
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Schkorc Ne dec 28, 2003 11:30 pm

ssokec je napisal/-a:
NoName je napisal/-a:
ssokec je napisal/-a:ej jst sem tut šel po leclercu domov na obvoznici sem se pol "ganjal" še z eno črno R5 z CE tablicami, kar zanimiv večer!

taka temnosiva r5 pa spojler zadi zgori.. pa nek rdec grb.. zalec ali sentjur,rajt? ko smo se vozl do celja smo jo vidl... sam je ostala za nami ;) rover dela svoje.. hehe.. sm se z enimi finimi ludmi svercal do lj

ja pa zatemnjene šipe je mela, se mi zdi da je na prvi sliki?

Tista 5ka z zatemnjenimi šipami je res iz Žalca. Na poti domov je mel pol avto, tak da ni mogu konkurirat roverju :):) - (sej tud, če bi bil sam neb mogu :) )

Drgač, je blo vredu, sam prejšnič je blo boljš (na prvi lokaciji) ko niso polcaji tak kmal prišli, pr leclerku je pa slabša proga. V glavnem blo je ql.
Avtoslalom? Več na: www.amd-sempeter.si

Uporabniški avatar
Matt
Uporabnik

Napisal/-a Matt Ne dec 28, 2003 11:31 pm

smo hitro uzaljeni :cry: sem rekel da je cool samo start bi lahko nizje prestavil da bi vse bolj tekoče teklo . Drugače pa če si zameril pač si. Nisem tako grdo mislil. Sorry
www.mhd-racing.com
Slika Na novo rojen 04.07.2004

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne dec 28, 2003 11:35 pm

Sej lih fora organiziranja , da če organiziraš je vse lein prav, tud js bi loh. Samo je ena fora: če je drag narejen spontano, brez organizatorjev, nimajo kapsi koga, da ga pohopsajo. To je namreč organizacija ilegalne prireditve... To je pomoje prekršek oz kaznivo dejanje. In men vem, prav hitro se zve, kdo je organizator. Tko so mojmu najbolju prjatlu nardil sceno kapsi. Kazen 45K, tablice... Verjemi organiziranje takele stvari ni ravno prijetno.

Sj vem da kapsi tole berejo, js še enga poznam, samo kaj češ.
Slika

Uporabniški avatar
NoName
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoName Po dec 29, 2003 12:00 am

Schkorc je napisal/-a:Tista 5ka z zatemnjenimi šipami je res iz Žalca. Na poti domov je mel pol avto, tak da ni mogu konkurirat roverju :):) - (sej tud, če bi bil sam neb mogu :) )

Drgač, je blo vredu, sam prejšnič je blo boljš (na prvi lokaciji) ko niso polcaji tak kmal prišli, pr leclerku je pa slabša proga. V glavnem blo je ql.

hmm.. iz zalca si.. cuj.. ce si drager pa to bi lahk nas 2 mal v kontakt stopla pa bi se kej vidl.. ne poznam kaj dosti folka tu iz celjskega teritorija... ce si pa redn dirkac pol pa sploh... aja, moja malenkost je iz smarja
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Po dec 29, 2003 12:14 am

Ja definitivno se strinjam s Pugijem!!
Vse skupaj je tudi postalo too much "javno"!
Nek privat prostor bi blo dobr dobit ja... kakšno uber velko parkirišče...
dobr bi blo temo odpret ja...
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Po dec 29, 2003 12:21 am

:shock: :shock: koga so pihnl ?! čudno... ponavad take stvari zvem dokaj hitro :D
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Sedicivalvole
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Sedicivalvole Po dec 29, 2003 12:31 am

Folka res dost, res kul vzdusje sam kaj ko so ga plavi pokvarili :x Ja res bi blo za razmislit o kaki pisti, sam bi se blo treba kr dost potrudit (plac, finance,....)

lp
Slika

Uporabniški avatar
Jasmy
Stalni uporabnik

Kraj: Veleje

Napisal/-a Jasmy Po dec 29, 2003 2:13 am

Tudi men je blo full fajn razen tistih kapsov, ampak OK. Žal ni blo nobenega konkurenta zame, ampak spet OK :P :lol: Uglavnem drugo leto bo bolš! :twisted:

Lep pozdrav
Jasmy

Uporabniški avatar
Vince
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vince Po dec 29, 2003 2:22 am

Jasmy je napisal/-a: Žal ni blo nobenega konkurenta zame

Kr zgovarjaj se zdej :P
Drugač dons res zmaga vseskup...družba 1A, zanimivo dogajanje...
SMo kr do enih v Lj ostal :) Dokler nas niso vn iz lokala vrgli :? Pol je pa še na hitr en drag padu in smo šli dam :)
Res zmaga!

LP

Vince
Največji osebni dosežek
*********Državni prvak L klase v letu 2003********
Najvišji teamski uradni rezultat
*********165.2dB*********

Zaston se še mačka ne gon!

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Po dec 29, 2003 2:35 am

Pugi je napisal/-a:En gospod iz AM je na dan prišel z eno kul idejo... Da bi blo treba uredit eno dirkališče za drag in poj nebi bilo vsega tega sranja z taplavimi. Mislm da je to ideja, ki jo je treba izpeljat, in to s sodelovanjem policije... Dokler ne bo tega, ne bo nič, ker mi ne bomo nehal, oni pa tud ne...

če AM pomeni avtomagazin se tam vsi strinjajo, da bi bil grobnik namenjen dirkanju ala nirburgring ipd. ampak zakaj to ne steče ne ve noben.

če so se pa začel streljat na teh prireditvah pa pomeni da stvari uhajajo iz rok. egoti očitno trpijo ob izgubah in ob provokacijah in tega bo vedno več ( pa ne zato, ker je kaj narobe s člani foruma ampak zato, ker pride še veliko tistih bedakov - outsiderjev, ki pa niso " ljubitelji " ampak se samo dokazujejo in napihujejo )

lp vaš mirko

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan Po dec 29, 2003 3:22 am

To si napisu tko, kot da se bi avtomobilisti dons strelal. :shock:
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Po dec 29, 2003 3:44 am

TITan je napisal/-a:To si napisu tko, kot da se bi avtomobilisti dons strelal. :shock:

Nekaj je ocitno povrsno prebral in dve stvari skupaj spravil. :?
SlikaSlika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost