Matt je napisal/-a:ja no... bilo je.... premalo organizirano vse skup. Valda folk je ze prisel to je pa vse od organizacije. Sori k bom mal skurcal ampak. Brčičeva... se prsli nismo so ze bili tam. ok no potem pozicija no. 2 halo una bejba mal prevec ponosna (starterka) pa če mi štart prestavili 50 m nizje bi bilo recimo idealno. Zakaj? Startas odpeljes gres zadaj in prides za startom. Tako bi potekalo vse malo lazje ne da se pripravita 2 potem umikata. Malo je treba to bolj "organizirat" Upam da nisem koga uzalil samo povem kaj si mislim. Lep pozdrtav vsem
ssokec je napisal/-a:NoName je napisal/-a:ssokec je napisal/-a:ej jst sem tut šel po leclercu domov na obvoznici sem se pol "ganjal" še z eno črno R5 z CE tablicami, kar zanimiv večer!
taka temnosiva r5 pa spojler zadi zgori.. pa nek rdec grb.. zalec ali sentjur,rajt? ko smo se vozl do celja smo jo vidl... sam je ostala za namirover dela svoje.. hehe.. sm se z enimi finimi ludmi svercal do lj
ja pa zatemnjene šipe je mela, se mi zdi da je na prvi sliki?
Schkorc je napisal/-a:Tista 5ka z zatemnjenimi šipami je res iz Žalca. Na poti domov je mel pol avto, tak da ni mogu konkurirat roverju:) - (sej tud, če bi bil sam neb mogu
)
Drgač, je blo vredu, sam prejšnič je blo boljš (na prvi lokaciji) ko niso polcaji tak kmal prišli, pr leclerku je pa slabša proga. V glavnem blo je ql.
Jasmy je napisal/-a: Žal ni blo nobenega konkurenta zame
Pugi je napisal/-a:En gospod iz AM je na dan prišel z eno kul idejo... Da bi blo treba uredit eno dirkališče za drag in poj nebi bilo vsega tega sranja z taplavimi. Mislm da je to ideja, ki jo je treba izpeljat, in to s sodelovanjem policije... Dokler ne bo tega, ne bo nič, ker mi ne bomo nehal, oni pa tud ne...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost