Ja jst pa en kolega verjetn prideva, sam ne bova dragala, k bi blo za naju prvič in je še trema, a bo kej prej zbor, k ne vem kje so trojane, ker grem vedno čez lendavo na štajersko
MedoMan je napisal/-a::vrum Usi bojo itak zaradi krofov pršli da bojo vidl ker krof gre hitrej ANE
Pa daj ne nakladi. Tekmovali bomo kdo hitreje poje originalen Trojanski krof.
Še en predlog s strani sošolca s katerim sem bil u petek na dragu:
Ko pridejo policaji jim ponudimo krofe. Če bojo kaj rekli jim pač povemo, da se družimo in, da mamo zastonj krofe. Pomoje bi bilo vredno tistih 5k SIT za kazen. Itaq bi zbrali takoj na mestu.
sj zbor je ob 21h ane, sam kaj ko folk zacne prihajat like ob 22h, sej ce bi bla to pomlad oz. poletje, ko je toplo...ne pa zdej ko je zima pa debelo po 0°C, ni fajn tm cicat pa cakat. no sam ce bodo pa krofi pol bo pa manjsi problem, kar se tice cakanja
Pa saj ni problem ob 21.00. Problem zadnjič npr. je bila prometna nesreča 300 metrov pred križiščem zato sem jaz prišel ob 21.20. Pa najbrž ne samo jaz.
Krofe se torej bo talalo. Potem se pa že splača pridt.
A pol lahko pride tud ksn totalen newbie pogledat? Pa ce mi lahko en na PM al pa na mail napise kam tocno je zdej treba pridt, k res ne vem a na Brncicevo, na Trojane al u Lendavo :P