I'm almost ready...

pero
dgrejtest je napisal/-a:Gigen, objavi kategorije. A se bodo nagrade(?) podeljevale za prva tri mesta vsake kategorije, al samo za prvo mesto?
I'm almost ready...
pero
Gigen je napisal/-a:dgrejtest je napisal/-a:Gigen, objavi kategorije. A se bodo nagrade(?) podeljevale za prva tri mesta vsake kategorije, al samo za prvo mesto?
I'm almost ready...
pero
Za nagrade ni se zmenjeno al bodo samo za prva mesta al za vsa 3 mesta dolocene kategorije. Bom se objavil.
Vsekakor pa ne bo kot lani da bo eno vozilo pobralo 3 pokale, bo letos to malo boljše razporejeno.
dgrejtest je napisal/-a:maky, bodi spoštiljiv do naših južnih sosedov... mogoče nam celo kdaj vrnejo Trst...
Pero
vers je napisal/-a:am mam eno uprasanje za GAS-cru!am a morem ze met avto spedenan da postanem clan a lahko recmo zej k sem sele zaceu z stylingom????![]()
![]()
![]()
LP
Mare9mm je napisal/-a::D Gigs, jaz bi se že kar zdaj prijavil za Bikini-Car-Wash. Si si zapisal?
mazda-mx3 je napisal/-a:Mare9mm je napisal/-a::D Gigs, jaz bi se že kar zdaj prijavil za Bikini-Car-Wash. Si si zapisal?
Jaz ne vem, ce bi te rad videl kako v bikiniju peres moj avto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mare9mm je napisal/-a:"Lej kaj si zamudu..." Naprimer moje kosmate noge v Kopru.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov