Rjuhar je napisal/-a:nebivedu, stopi enkrat pred avto in poglej ta 30 kilski bullbar, pa mi povej, kako ti zgleda s perspektive pesca...
Pugi je napisal/-a:-Minerji so pomagal pri oddaji, ker čene bi jo posneli itak in bohve kako bi izpadlo!!!
Pugi je napisal/-a:-Dragov ne organizirajo Minerji, ampak NJIHČE!!!
Pugi je napisal/-a:-Če piše Lost1, potem še ne pomeni, da je to on, ker ima zgleda veliko oboževalcev, ki mu hočejo slabo, med njimi si tudi ti.
Pugi je napisal/-a:-A misliš, da če se zdej v Kranju spravijo eni mulci dirkat, da bom js kriv???
Pugi je napisal/-a:-A bi blo teb dobr, če bi ti nekdo delal take scene kot jih ti lostu, pri tem, da ti ni nič naredu? Ne, pomoje bi znoru. Zato se postav enkrat v njegovo kožo.
Pugi je napisal/-a:Prosm če nehaš drkat scene, ker itak ne bo v Ljubljani nobenga organiziranga draga več...
zoranwagen je napisal/-a:Monster greš mi na falus s tem večnim štenkarenjem!!!zoranwagen je napisal/-a:Minerjev je cca. 80!!! Če maš z kom osebno kaj za razčistit daj na PM isto Hugo!!!
am... btw. lost je banan tu, jst pa na suxuzoranwagen je napisal/-a:Hugo no povej kako dolgo si na sceni???
dovolj dolgo da vidim kakšna je scena...zoranwagen je napisal/-a:Povej kako dolgo že hodiš na ilegalce???
po pravici povedan nimam pojma...zoranwagen je napisal/-a:Kok dragov si odpelu????
na vaših bolj malo, drugač pa raj norim po ovinkih....
ampak a si ti policaj?
zakaj vsa ta vprašanja?
a boš rekel da sem kaj narobe rekel o minerjih?
mogoče ne veš kaj sta mi vaša šefa govorila, Lost in Pilotka,
mogoče bi teb tud mogu kej povedatzoranwagen je napisal/-a:btw: v nedeljo v MB se tud ni dalo nič so bli policaji ane????
zoranwagen je napisal/-a:Monster greš mi na falus s tem večnim štenkarenjem!!!
Minerjev je cca. 80!!! Če maš z kom osebno kaj za razčistit daj na PM isto Hugo!!!
Hugo no povej kako dolgo si na sceni???
Povej kako dolgo že hodiš na ilegalce???
Kok dragov si odpelu????
btw: v nedeljo v MB se tud ni dalo nič so bli policaji ane????
Desmodromika je napisal/-a:Hugič itak, da nima blage...dojema pa tudi bolj počasi. Kaj češ noben ni popolen...
Sramota za ta forum!!!
_VeNoM_ je napisal/-a:Desmodromika je napisal/-a:Hugič itak, da nima blage...dojema pa tudi bolj počasi. Kaj češ noben ni popolen...
Sramota za ta forum!!!
ej esmodromika NE OCENJUJ FOLKA katerga NEPOZNAŠ posebi hugota !!
torej še sam neveš kdo je ! neki ti pa sam lahk potrdim je čist OK model,tko da edin k bi ga lahk sovražl!! je LEGENDA METOD TROBEC![]()
![]()
tko da HUGOOOO je nevtralna oseba kokr vem edino najpametneje danes v današnjem svetu!!
nebivedu je napisal/-a:Če gledam pešca 180cm velikega ga z mojim bullbarom zadanem skoraj po celi višini nog...
...
Pri manjših hitrostih ti pa bullbar prepreči marsikatero prasko na odbijaču in marsikatero menjavo zlomljenega odbijača ali pa ravnanje le tega, če je kovinski odbijač.
HUGO_BOSS je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a:Monster greš mi na falus s tem večnim štenkarenjem!!!zoranwagen je napisal/-a:Minerjev je cca. 80!!! Če maš z kom osebno kaj za razčistit daj na PM isto Hugo!!!
am... btw. lost je banan tu, jst pa na suxuzoranwagen je napisal/-a:Hugo no povej kako dolgo si na sceni???
dovolj dolgo da vidim kakšna je scena...zoranwagen je napisal/-a:Povej kako dolgo že hodiš na ilegalce???
po pravici povedan nimam pojma...zoranwagen je napisal/-a:Kok dragov si odpelu????
na vaših bolj malo, drugač pa raj norim po ovinkih....
ampak a si ti policaj?
zakaj vsa ta vprašanja?
a boš rekel da sem kaj narobe rekel o minerjih?
mogoče ne veš kaj sta mi vaša šefa govorila, Lost in Pilotka,
mogoče bi teb tud mogu kej povedatzoranwagen je napisal/-a:btw: v nedeljo v MB se tud ni dalo nič so bli policaji ane????
amm... vpraši bolj konkretno ne razumem kaj bi rad vprašu
HUGO_BOSS je napisal/-a:maky je napisal/-a:maky v drugi debati je napisal/-a:MIR PR BAJT!!!!
dosti kreganja glede minerjev,dragov in tega kdo je dregal in kako je dragal!!! za to obstaja drug (skrit) kotiček!!!![]()
![]()
ja sam eni niso not, pa pol ni zanimivo, k se mamo tam vsi radi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov