een k je ful hvalu moj zračni filter, ko sva se kake dva km pol na koncu na pico skup pelala

punce, res pohvalno organizirano, če še kdaj kaj takega organizirate, rade volje pridem!
čestitke hyundai-jašem, ki ste prišli, na žalost nas je bilo premalo, da bi lahko imeli sestanek, kot sem pričakoval. čestitam tudi za uvrstitev med teami v tekmovanju! vsaj na stopničkah smo... sem rekel, da če so drugi vsi meli po dve šansi, da bi jo še morali met mi pr pumpanju

naj vas bo sram hyundaijaši, kateri niste prišli! ok mac ima izgovor, kot je treba

se mi smiliš mac
punčke hvala za čokoljad by the way.. pa še dobra je

sem jo na avtocesti na poti domov prežvekoval... lepo 100ka pa čokico, pa ledeni čaj, pa muska... iiihaaaaa
zelo lepo vas je bilo spoznat polno na novo, čeprav bom na naslednjem srečanju že spet: "čaki, kdo si že ti?" preveč vas je

na žalost se je kolega z unotom res hudo razbil.... avto mislim... dobro da ni začelo še bolj goret... fantje, upam, da vam je bilo v poduk, da ne tako divjat! upam, da boste lahko se lepo pogovorili, pa se neboste tožarli med seboj zaradi poškodb itd

lepo vas je bilo vse videt, punce, še enkrat hvala
p.s.:
zelen00ka je napisal/-a:p.s.: fantje, ki ste sodeloval na igrah hehehe upam da s puncami delate bolj nezno kot ste z unimi pumpami za gume pumpat hahahaha
damn, dobro zgledaš... res bi bil s tabo bolj nežen, čeprav sem z ono pumpo bil proti drugim zelo nežen

Sale je napisal/-a:P.S. za drugič bo treba kakšne etikete z nick-i prištimat, ker je bilo tako kar težko ves folk spoznat
res je... to bi blo še najbolje po moje
ah, bom nehal, sem se že razpisal
danke... upam, da kmalu ponovimo... verjetno bomo v kratkem nekaj naredili v mb