spet bom koma, pa brez avta prišel na srečanje

razen, če bom nardil to kaj imam zdaj v namenu... bom moral prit pokazat

maky je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a:woolff je napisal/-a:No evo. Jaz pa 20. tega majaSe pravi priprave
Me veseli, jaz pa 19.majaKaj bomo vsi sli kome iz srecanja al kako.
zdej pa vem pr čigavem prtlažniku se bo treba oglasit :P:P :P
RegY je napisal/-a:fantje... samo by the way... to bo verjetno zadnja fešta z vami, če slučajno padem s fligerom nekje s fliegerom dol pa grem iskat atlantido
you better make it good guys!
lisko, ko se je odločalo, si pa bil tiho, a?!? TUŠ, pa mir! na najstnice boš pač xtra mogo it
lisko1 je napisal/-a:RegY je napisal/-a:fantje... samo by the way... to bo verjetno zadnja fešta z vami, če slučajno padem s fligerom nekje s fliegerom dol pa grem iskat atlantido
you better make it good guys!
lisko, ko se je odločalo, si pa bil tiho, a?!? TUŠ, pa mir! na najstnice boš pač xtra mogo it
Regy jaz bom tko sam "sestrco" prpelo pa bosicer pa tko sploh vprašanje če bom prišu :P
RegY je napisal/-a:torej dobili bi se ob 15. uri pred tušem pod pohorjem... za vse tiste, ki ne veste kje je to, slikce (zemljevidi) pridejo v kratkem
upam, da se vidimo v čimvečjem številu! pa brez policajev
sem pozabil, da so v nedeljo policaji v mb na pozor! zato bo srečanje v soboto!
za program se bomo dogovorili postopoma, lahko gremo proti večeru še potem na kak hamburger ali kaj podobnega
za drag pa bi se dalo kaj zmenit z monsterjem kasneje na letališču... tisto bo pa monster organiziral - zmenite se v zaprtem delu, ne tukaj!
malecka23 je napisal/-a:RegY je napisal/-a:torej dobili bi se ob 15. uri pred tušem pod pohorjem... za vse tiste, ki ne veste kje je to, slikce (zemljevidi) pridejo v kratkem
upam, da se vidimo v čimvečjem številu! pa brez policajev
sem pozabil, da so v nedeljo policaji v mb na pozor! zato bo srečanje v soboto!
za program se bomo dogovorili postopoma, lahko gremo proti večeru še potem na kak hamburger ali kaj podobnega
za drag pa bi se dalo kaj zmenit z monsterjem kasneje na letališču... tisto bo pa monster organiziral - zmenite se v zaprtem delu, ne tukaj!
Potem pa spremeni uro,ker je ob sobotah tuš odprt do 17!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost