Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Matjaz86
Novinec

Napisal/-a Matjaz86 So apr 24, 2004 9:01 pm

Slika

:shock:
Iz kje je tale? LJ zihr ni k ga nikol nism vidu (enga podobnga brez teh sivih dodatkov?) Pa kaj je to za ena mašinca? Abarth? Še kšna druga slika?

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So apr 24, 2004 9:11 pm

Tale Punto je po moje iz Žalca sam ker nisem lih strokovnjak za občinske grbe nebi upal zagotovo trdit.Je pa iz Štajerskega konca ker ima Celjsko registrsko tablico
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky So apr 24, 2004 9:20 pm

darkdog24 je napisal/-a:Ocenjevali pa so SQ kategorijo ,praktičnost in urejenost prtlažnega prostora.Tako sem jaz slišal.Sešetavali so neke točke in potem razglasili zmagovalca.

Če kdo dvomi o moji muzki naj me kontaktira in se usede not v auto pa posluša.Js sm se prvič udeležil kakega tekmovanja v muzki in mi je na srečo ratalo.Zato sem tudi vesel :D Drugače pa hvala za čestitke.

mater jaz sploh nism vedu kva hočeta pa sm meu radio naštiman na "2 people in the back" mode = 50moči spredaj in 50 zadaj pol je bla pa ugotovitev da so spredaj malo švoh visoki pa nizki toni :P :P :P no sej kul... nagrada za kategorijo ko se sploh nism prjavu :lol: :lol: :lol:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
makz
Novinec

Kraj: Kransterdam

Napisal/-a makz So apr 24, 2004 9:24 pm

IP: 193.189.174.201
user: avtomobilizem
pass: mozirje
port: 21

Kle mate ene par slik pa neki filmckov iz srecanja tko da... :) je blo pa ful dobr sam skoda da je dez pokvaru pol srecanja :wink:

Uporabniški avatar
dennis18
Nov uporabnik

Napisal/-a dennis18 So apr 24, 2004 9:31 pm

makz je napisal/-a:IP: 193.189.174.201
user: avtomobilizem
pass: mozirje
port: 21

Kle mate ene par slik pa neki filmckov iz srecanja tko da... :) je blo pa ful dobr sam skoda da je dez pokvaru pol srecanja :wink:

Kam pa se to vstavi da se da to videt?

LP, denis

Uporabniški avatar
makz
Novinec

Napisal/-a makz So apr 24, 2004 9:33 pm

rabs ksn ftp program kot flashfxp ali smartftp...

Uporabniški avatar
dennis18
Nov uporabnik

Napisal/-a dennis18 So apr 24, 2004 9:37 pm

makz je napisal/-a:rabs ksn ftp program kot flashfxp ali smartftp...

Seveda...sem pozabo....hvala

LP, denis

Uporabniški avatar
dennis18
Nov uporabnik

Napisal/-a dennis18 So apr 24, 2004 9:50 pm

makz je napisal/-a:

Lahko bi malo zmanjšal slikce....ker ni nevem kaksen prenos pa se tak vlke so...drgac pa super da sploh so :)

LP, denis

p.s. Zdaj nic prekinjat...pa nic spreminjat :) se ravno glih dol vlecejo :)

Uporabniški avatar
makz
Novinec

Napisal/-a makz So apr 24, 2004 10:18 pm

ah ke se mi da zmanjsat se slike :) ce jih hoc met jih kr dol zvlec :) jah prenos ni nevem kva pa tud ene par folka je gor, mam pa sam 1mega tko da bo ze... :wink:

nakamichi
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a nakamichi So apr 24, 2004 10:19 pm

[quote="Matryx]
No no no.. počasi.
Prvo kot prvo - iskrene čestitke za zmago :)

Sicer mi niti najmanj ni jasno kako so sploh to "avtoakustiko" ocenjevali? Kolega je bil prijavljen v tej kategoriji, pa mu sploh niso pogledali avtomobila. Torej so ocenjevali čez zadnjo šipo? So sploh ocenjevali? Glede na to da sem bil od začetka do konca, sploh nisem videl, da bi kje kaj ocenjevali? Menda res niso v največjem nalivu, ko smo vsi bili pod streho, oni ocenjevali avto akustiko?! Whuaaaa...[/quote]

No kako smo ocenjevali:
Ocenjevali smo po EMMA pravilniku, le da smo pravila omilili tako da so bila primerna za vsakogar. In res je, naročen je bil samo EN sodnik prišla sva pa DVA.
Če bi ocenjevali po polnem EMMA pravilniku bi porabili približno 1 uro/avto, ker pa je bilo prijavljenijh 26 kandidatov, in imeli smo okrog 5 ur časa smo zadevo pošteno pospešili in oklesali, a vseeno so bili ocenjeni avtomobili pravično razvrščeni po kakovosti inštalacije in kvaliteti reprodukcije zvoka. Je pa res da nam vseeno ni vspelo oceniti vseh avtomobilov, za kar se izkreno opravičujem a časovno enostavno ni zneslo, napovedanih nam je bilo tam okrog 13 do 16 avtomobilov. To da sub zbija na vse konce in kraje ne pomeni verno reprodukcijo :roll: Na naslednjiem Show bomo zato raje pripravili tekmo v glasnosti saj bo najbrž bolj zanjimiva kot sva bila midva ko sva sedela v avtomobilih medtem ko sva jih sodila. TO glede sojenja skozi zadnjo šipo me je precej razburilo, saj sva se zelo trudila tekmovalcem svetovati kako svoje sisteme nadgraditi in izboljšati ter čim bolj objektivno oceniti le-te. Mislim pa da če bo en naslednjič bomo takrat prinesli mikrofon na katerem se bodo tekmovalci pomerli in tako takoj in na precej atraktiven način ugotovili ali so zmagali ali ne :twisted:

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So apr 24, 2004 10:24 pm

Eto se ena slikca nase honde z cluba tuning freaks!

Slika

Uporabniški avatar
makz
Novinec

Napisal/-a makz So apr 24, 2004 10:25 pm

zle bom ugasnu ftp k grem spat :) pa jutr spet ob ene 10 zutri przgau, da lahk usi posnamete

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 So apr 24, 2004 10:28 pm

nakamichi je napisal/-a:[quote="Matryx]
No no no.. počasi.
Prvo kot prvo - iskrene čestitke za zmago :)

Sicer mi niti najmanj ni jasno kako so sploh to "avtoakustiko" ocenjevali? Kolega je bil prijavljen v tej kategoriji, pa mu sploh niso pogledali avtomobila. Torej so ocenjevali čez zadnjo šipo? So sploh ocenjevali? Glede na to da sem bil od začetka do konca, sploh nisem videl, da bi kje kaj ocenjevali? Menda res niso v največjem nalivu, ko smo vsi bili pod streho, oni ocenjevali avto akustiko?! Whuaaaa...

No kako smo ocenjevali:
Ocenjevali smo po EMMA pravilniku, le da smo pravila omilili tako da so bila primerna za vsakogar. In res je, naročen je bil samo EN sodnik prišla sva pa DVA.
Če bi ocenjevali po polnem EMMA pravilniku bi porabili približno 1 uro/avto, ker pa je bilo prijavljenijh 26 kandidatov, in imeli smo okrog 5 ur časa smo zadevo pošteno pospešili in oklesali, a vseeno so bili ocenjeni avtomobili pravično razvrščeni po kakovosti inštalacije in kvaliteti reprodukcije zvoka. Je pa res da nam vseeno ni vspelo oceniti vseh avtomobilov, za kar se izkreno opravičujem a časovno enostavno ni zneslo, napovedanih nam je bilo tam okrog 13 do 16 avtomobilov. To da sub zbija na vse konce in kraje ne pomeni verno reprodukcijo :roll: Na naslednjiem Show bomo zato raje pripravili tekmo v glasnosti saj bo najbrž bolj zanjimiva kot sva bila midva ko sva sedela v avtomobilih medtem ko sva jih sodila. TO glede sojenja skozi zadnjo šipo me je precej razburilo, saj sva se zelo trudila tekmovalcem svetovati kako svoje sisteme nadgraditi in izboljšati ter čim bolj objektivno oceniti le-te. Mislim pa da če bo en naslednjič bomo takrat prinesli mikrofon na katerem se bodo tekmovalci pomerli in tako takoj in na precej atraktiven način ugotovili ali so zmagali ali ne :twisted:[/quote]

nakamichi hvala da si razložu stvar in še enkrat hvala za vse nasvete.

lp
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Dani
Uporabnik

Napisal/-a Dani So apr 24, 2004 10:44 pm

monster_d je napisal/-a:Eto se ena slikca nase honde z cluba tuning freaks!

Slika

:shock: U kere feltne.

Btw. a je ze kdo potegnu dol s ftp-ja slike; pa kaksne zanimive gor prilima :?: :wink:

Uporabniški avatar
makz
Novinec

Napisal/-a makz Ne apr 25, 2004 8:55 am

evo ftp je spet odprt :) navali narode :lol: :lol:

Uporabniški avatar
zidi
Nov uporabnik

Napisal/-a zidi Ne apr 25, 2004 10:24 am

Slika

Uporabniški avatar
zidi
Nov uporabnik

Napisal/-a zidi Ne apr 25, 2004 10:30 am

Slika

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ Ne apr 25, 2004 10:31 am

Tekma sploh pomoje ni bila kao uradna ampak zgolj dobra volja 2 osebkov. Vreme je bilo za en drek, kar jim se bolj otezuje delo.

ne vem no kaj se vsem gre tok za pokal....mislm, ce bi bila to tekma kot se sika (SQ), je vprasanje kok folka od vas bi dejansko sploh lahko upalo na pokal, kaj sele da bi ga odneslo, glede na konkurenco...

pac, shit happens, delala sta po najboljsih moceh, bolje pa ni slo.

:roll:

Uporabniški avatar
zidi
Nov uporabnik

Napisal/-a zidi Ne apr 25, 2004 10:35 am

Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne apr 25, 2004 10:36 am

ej zidi dej raje več slik pod eno objavo ker za vsako sliko ni priporočljivo novga posta narest sj men je vseen sam moderatorjem pa verjetno nebo.Samo tko BTW Pa lepo je če preden objaviš slike zbrišeš registrske tablice
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov