Iz kje je tale? LJ zihr ni k ga nikol nism vidu (enga podobnga brez teh sivih dodatkov?) Pa kaj je to za ena mašinca? Abarth? Še kšna druga slika?
darkdog24 je napisal/-a:Ocenjevali pa so SQ kategorijo ,praktičnost in urejenost prtlažnega prostora.Tako sem jaz slišal.Sešetavali so neke točke in potem razglasili zmagovalca.
Če kdo dvomi o moji muzki naj me kontaktira in se usede not v auto pa posluša.Js sm se prvič udeležil kakega tekmovanja v muzki in mi je na srečo ratalo.Zato sem tudi veselDrugače pa hvala za čestitke.
makz je napisal/-a:
Kle mate ene par slik pa neki filmckov iz srecanja tko da...je blo pa ful dobr sam skoda da je dez pokvaru pol srecanja
nakamichi je napisal/-a:[quote="Matryx]
No no no.. počasi.
Prvo kot prvo - iskrene čestitke za zmago
Sicer mi niti najmanj ni jasno kako so sploh to "avtoakustiko" ocenjevali? Kolega je bil prijavljen v tej kategoriji, pa mu sploh niso pogledali avtomobila. Torej so ocenjevali čez zadnjo šipo? So sploh ocenjevali? Glede na to da sem bil od začetka do konca, sploh nisem videl, da bi kje kaj ocenjevali? Menda res niso v največjem nalivu, ko smo vsi bili pod streho, oni ocenjevali avto akustiko?! Whuaaaa...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov