maky je napisal/-a:je še kdo za hokej poleg mene??
Eeemm.... JAAAASTZZZJ!
Drgač pa kerkol šport zarad mene - fuzbal, basket, B voli, golf

Sam ne mi ritmične gimnastike, ker ne nardim špage. :P
Jasmy je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:Jasmy je napisal/-a:Ka pa čebi se nogomet špilu? To bi še lahka kera punca igrala. Ko košarka je res bol za vlke ljudi še nas male pohodite
Midva bova sedela pa se drla / navijalahehehe
![]()
Ni športa sploh za naju. Boma pa midva izjeme pa boma avto vlekla vsak na svojo stran :P :P
Mare9mm je napisal/-a:Tommy Dely! (To mi deli! da ne bom koga zmedu)![]()
Jest sem takoj za en basket.![]()
Pa dej nehite ga s*at z raznimi nizkorastnimi pa "a punce lah tud igrajo" forami. Sej Safi verjetn ni mislu organizirat Odprto Slovensko Državno Avtomobilistično Prvenstvo V Ulični Košarki z Glavno Nagrado 1.000.000,00 SIT + 6 mesečna uporaba Lamborghinija, ampak bol tko druženje, da se bo enkrat dogajal še kej druzga, k pa sam seštevanje stroškov kok je kdo dal za spojler pa filter tm na parkplacu. Sej bomo mal poslikal tud avte, pa gasilske slike pa to, pa če bil lep vreme ene čevape na ogn vržemo. Tko ala velik piknik... da folku ne bo nč jasn k se bojo mimo pelal... Po mojem bi to blo noro dobr, še posebi če bi bla udeležba velika.![]()
Ugalvnem jest sem 180 visok(torej ne glih ful visok) pa igram vsaj enkrat na teden, tko da se priporočam za kakšno po možnosti Lublansko trojko. (Lokal-patriot, pa to...)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov