Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna Po jul 05, 2004 11:53 am

a je bla rdeca 147GTA :?:
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

Uporabniški avatar
majaCRX
Stalni uporabnik

Napisal/-a majaCRX Po jul 05, 2004 11:56 am

Vsem skupaj NAJLEPŠA HAVALA ZA OBISK !!
Posebej pa še vsem tistim, ki so kakorkoli pomagali in pripomogli k vsej dirki!!
Imen ne bom naštevala, ker vas je preveč - res pa še enkrat HVALA! Ko malo uredimo zadeve (plačilo računov,...) boma z Gregatom za vse vas naredila eno žurko :wink: :twisted:

Pohvale tudi RRC teamu - res so imeli ogromno dela in so se skozi trudili. Časa niso imeli niti za malico. Vsaka čast!

Upam, da so bili zadovoljni tako sponzorji kot vsi gledalci - bilo je nekaj manjših pomanjklivosti, katere bomo v bodoče upoštevali in jih poskušali odpraviti. Z najine strani je bila to prva organizacija tako velike zadeve...

Žal mi je zaradi tega, ker napovedana 500HP Integra ni prišla. Nerada, a povedati moram, da je njen lastnik popolnoma neresen človek. Obljubil je 100% udeležbo, razložili smo mu pot, poslali zemljevide, častli štartnino, ob 4h zjutraj pošiljali (na njegovo željo) SMS kakšno je vreme,... On pa ob 11h odpiše, da je bil sinoči na žurki in da je še sedaj pijan in ne pride. No comment :x

Full hudo mi je bilo glede Matta! Sem si ornk oddahnila, ko so sporočili, da je že na poti v LJ in da je vse OK z njim. G force in Jolly sta se trudila po svojih najboljših močeh za STYLING SHOW. Tekmovalcem se opravičujem in obljubljam, da bomo skupaj z Mattom pregledali glasovnice in objavili rezultate. Trenutno imamo rezultat za absolutnega zmagovalca...v vseh kategorijah je prvo mesto zasedel:
Peter Krojsl
Hajdina
Honda Civic sedan

Skratka še enkrat, upam, da ste se imeli lepo...in se mogoče drugo leto zopet vidimo na enakem prostoru. Tole letališče je res idealen prostor in se da narediti še marsikaj :wink:

Nekaj slik:
http://www.joker.si/mnenjalnik/viewtopic.php?t=67602
http://www.hondaclub-si.com/forum/viewt ... 75&start=0

G-4S

Napisal/-a G-4S Po jul 05, 2004 11:58 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Cizi
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Cizi Po jul 05, 2004 12:07 pm

A potem je leon zmagal? Ker na msux se govori, da bi naj zmagal bel EVO z vožnjo 12.28s???

Cizi
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Cizi Po jul 05, 2004 12:08 pm

ASenna je napisal/-a:a je bla rdeca 147GTA :?:

Je bla. V skupini 15-16s zasedla bojda 2 mesto, za Civicom VTI. :lol:

G-4S

Napisal/-a G-4S Po jul 05, 2004 12:10 pm

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Po jul 05, 2004 12:18 pm

Sam un z alfo gta je biu tut talent , 250KM pol pa gre Vti mem :D ŽURka 8)

Jup evo je meu naj čas dneva med tekmovalci. Drgač pa jeep drag star 10.20 če se ne motim ... noro pač 8)

lp

Uporabniški avatar
Matt
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Matt Po jul 05, 2004 12:19 pm

sam važn je pa da ma una čik v gobcu :roll: :roll: :roll:
Slika
www.mhd-racing.com
Slika Na novo rojen 04.07.2004

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Napisal/-a ASenna Po jul 05, 2004 12:25 pm

je pa mogu bit res talent volana :P
SlikaSlika

G-4S

Napisal/-a G-4S Po jul 05, 2004 12:25 pm

seicento
Novinec

Kraj: mb

Napisal/-a seicento Po jul 05, 2004 12:29 pm

IMPREZOO

AKRAPOVIČ po naročilu če se ne motim!!!!!!!!!

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po jul 05, 2004 12:47 pm

majaCRX je napisal/-a:Trenutno imamo rezultat za absolutnega zmagovalca...v vseh kategorijah je prvo mesto zasedel:
Peter Krojsl
Hajdina
Honda Civic sedan

U fack, pa so mi rekli pubeci z nasiga kluba da je nesla honda tri pokale, pa nisem verjel. :lol: :lol: :EE

Uporabniški avatar
GTA
Nov uporabnik

Napisal/-a GTA Po jul 05, 2004 12:53 pm

Nevem kaj mate vsi tok proti ?? Moj najboljši čas je bil 14.78 (če sem se za kako stotinko zmotu ne zamert). Za primerjavo ; tovarniški podatek z profesionalnim voznikom je 14.92. Kaj je tle tok slabga ?? Z Vti-jem sem popušil. Se še sedaj žrem. Če ne bi bil tok živčn bi ga loh stisnu. Tko sm pa na začetku zaspau (neki čaru z ročno :? ) pa še ta kur... ASR sem mel na ON. Drugače sem pa z uvrstitvijo in z naj. časom zeeloo zadovoljen. Za prvič je to super !! Je pa res da je ta avto narejen za ovinke in ne za drage :P

lp :wink:
Slika

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Po jul 05, 2004 12:57 pm

GTA še malo pa še bo za kaj drugea.... :shock: Kdaj greš? Pol pa bo letelo ko pr norcih ha?

Uporabniški avatar
GTA
Nov uporabnik

Napisal/-a GTA Po jul 05, 2004 12:58 pm

Aja pa še nekaj ; sem biu eden redkih tm k nism biu nč pripravljen na dirko. Vsi so metali zice, rezervne kole, wooferje... iz avtov. Veliko jih je celo potrgalo obloge in izolacije . Jaz sem meu pa še woofer (cca.20 kg) in pa rez. kolo (ful kg) notr. Zici so bli pa itak vsi notr. To se je fuul poznalo. Sj se itak vidmo na zadnjih dveh dragih, če prej ne (portorož,maribor) Septembra, pa bomo pol vidli kako in kaj :D

lp :wink:
Slika

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Napisal/-a ASenna Po jul 05, 2004 1:28 pm

Je pa res da je ta avto narejen za ovinke in ne za drage

se podpišem
SlikaSlika

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a JohnyR Po jul 05, 2004 1:50 pm

GTA je napisal/-a: Za prvič je to super !! Je pa res da je ta avto narejen za ovinke in ne za drage

Da je bilo za prvič dobr se strinjam, ker sem tudi sam podobno kot ti vozil z vso opremo v avtu, brez posebnih priprav.

To da je pa ta avto narejen za ovinke pa ne bo najbolj držalo, to pa zato ker ima prevelik motor, in zaradi tega zelo težek nos, kar nosi posledico hudega understear-a.

Če te zanima vožnja po zaprti pisti te pa obveščam, da se lahko tu ( http://www.hondaclub-si.com/forum/viewt ... t=mobikrog ) prijaviš za vožnjo po mobikrogu 18.07.

Prijaviš se uporabniku boyci
Zadnjič spremenil JohnyR, dne Po jul 05, 2004 1:54 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
http://www.raceland.si

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po jul 05, 2004 1:51 pm

Alfa je napisal/-a:
BaSe je napisal/-a:Samo od časa do časa so mi šli naživce tekmovalci fullllll ko je en za takim dobrim avtom vozil 18-19 s :( to edino, drugo pa ok. :D

ok LP

Povej mi kdo je taktiziral?
Ce mislis na calibro, je imela 115 konjev. Jst v alfi sem imel kvalifikacijski cas 19.1 in 18.3. ker je bil moj prvi drag in bil je se poln tank. Pogoji so se pa scasoma poboljsevali. Pa se original filter sem pre tekmo nazaj montiral ampak zgleda da je bil prestar, ker avto ni nikamor sel tako da sem na sami dirki ga odstranil in razlika je bila ocitna.

O lejga :D
Se spet cujemo :P
Skratka lepo ti je slo, alfica kr leti. Ocitno je ena izmed dobro ohranjenih!
Taktiziranje je blo kr razvidno v pol finalnih in finalnih voznjah...
Do pol proge so sparali proti koncu pa gasa mimo nasprotnika 8)
Kaj ces, tak pac je pravilnik.

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Po jul 05, 2004 2:45 pm

Vsaka čast organizatorjrem fenomenalno je bilo organizirano, seveda na napakah se vsi učimo in tudi te se ne bodo prihodnjič pojavljale , upam, da bo dirka, čimprej spet na tej progi, ker je perfektna. Ne vem ali je kdo opazil Clio-ta,bil je bele barve in gor mu je pisal Williams, je bil to ta Honda killer??? No v razvrstitvah po grupah je močno pušil proti Hondi VTI.
CARPE IMPREZAM
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov