BTW, tazadnje slikce ne delajo, piše da ti je zmanjkal bandwidtha!

2Fast&2Furious je napisal/-a:Show je kar uspel , vendar se pozna da so še počitnice in jih hje še veliko na morju to je bil verjetno tudi vzrok da ni bilo tok veliko tekmovalcev.
Čestitke maky-ju in katrci in pa seveda ostalim ki so prejeli pokale![]()
Aja glede ocenjevanja pa hmmm mi ni bilo najbolj všeč(moje mnenje)
Uživajte
lp
dr.Rugelj je napisal/-a:darwin je napisal/-a:Uuu, a je to slučajn Koper, a se men sam tko zdi? Kdaj pa je blo to, da je tok barkače premetaval?
Ne, samo zdi se ti, to so pravzaprav slikali na blejskem jezeru, valove pa je povzročila neprevidna veverica, ki je po nesreči izpustila želod v vodo.
killah bee je napisal/-a:dr.Rugelj je napisal/-a:darwin je napisal/-a:Uuu, a je to slučajn Koper, a se men sam tko zdi? Kdaj pa je blo to, da je tok barkače premetaval?
...
![]()
![]()
![]()
aha ta veverica je pobegnila z risanke ICE AGE, sej ste najbrž vidl kako pizd@rijo je tam naredila![]()
tako da ste lahk srečni da je bila bolj previdna kot v risanki![]()
sorry za off topic,se nism mogu zadržat
darwin je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:dr.Rugelj je napisal/-a:darwin je napisal/-a:Uuu, a je to slučajn Koper, a se men sam tko zdi? Kdaj pa je blo to, da je tok barkače premetaval?
Ne, samo zdi se ti, to so pravzaprav slikali na blejskem jezeru, valove pa je povzročila neprevidna veverica, ki je po nesreči izpustila želod v vodo.
![]()
![]()
![]()
aha ta veverica je pobegnila z risanke ICE AGE, sej ste najbrž vidl kako pizd@rijo je tam naredila![]()
tako da ste lahk srečni da je bila bolj previdna kot v risanki![]()
sorry za off topic,se nism mogu zadržat
Sam, da vem.![]()
Ne, resno uprašam, k me ni blo doma, pa me ful na Koper spominja. Toti parking med mestnim kopališčem in najboljšim sladoledom v Sloveniji?
monster_d je napisal/-a:Eto vam... sem neke slike vam z kopra naso.
http://www.mobisux.com/album/showgaller ... 161&stype=
kr_en je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Eto vam... sem neke slike vam z kopra naso.
http://www.mobisux.com/album/showgaller ... 161&stype=
dečko me je prehitu....našu moje slikce
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov