Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas So okt 02, 2004 5:15 pm

jaz sem tudi neke mikro posnetke naredo in bom se večer zajebavo z magix video studio.
kje je mozno file online posnet ? opazil sem da je kar precej preko mobisux, ima gdo kaki nasvet

btw. kaj je blo to zaena scena z calibro in potli oni sirni z 5 plavo 5ko (gt turbo?)

Uporabniški avatar
G0lden
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor in okolica

Napisal/-a G0lden So okt 02, 2004 5:21 pm

alexM je napisal/-a:Šus u glavo ko vidiš fake zadnje diske.....

To pa res....skor sn bruhnil ko sem to videl ,drugače pa mi je bil zelo okusen :wink:

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY So okt 02, 2004 6:17 pm

no, da še jaz povem, da bi lahko bilo dosti lepše če nebi rabil laufat sem pa tja iz šole pa nazaj - na predavanja pa na avtoshow :D

v glavnem ful je blo vredu, dj vale je dobro muziko vrtel, organizacija je bila fenomenalno dobra, poživitev so bili avtomobilčki na daljinsko...

v glavnem, dobro je blo ;)

pa še z joyride-om sva šla pol do mene pa na pjer na lent :P da best
Slika

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor So okt 02, 2004 7:40 pm

Jst sem bil blo je kr kul za prvič. Mogoče se je poznalo da je MB mal daleč za tiste ki so nizje od LJ proti primorski.
Slike na : http://borovnik.cjb.net

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale So okt 02, 2004 7:53 pm

Tudi organizatorji smo že nazaj za kar gre zahvala predvsem vsem udeležencem showa, ki ste praktično vse smeti in podobno odlagali v temu namenjene vreče in je bilo tako za nas precej lažje pospravljanje. Svaka čast, da ste bili tako vestni :bow

Tudi obnašanje na showu je bilo lahko rečem kar nad nivojem, saj ni bilo nobenih incidentov v kakršnemkoli smislu in so vsi več kot upoštevali navodila, ki so jih dobili pri vstopu na show. Še tistega velikokrat nadležnega turiranja do blokade ni bilo razen, ko smo to od tekmovalcev želeli pri merjenju glasnosti izpuha. Še enkrat svaka čast vsem prisotnim :bow

In še tretja zelo pohvalna zadeva, je bila ta, da so bile oddane skoraj čisto vse glasovnice in kar je bilo še lepše videti je bilo to, da so bile vse 100% veljavne.

Toliko zaenkrat z moje strani, verjetno se bom še kaj oglasil z raznimi zahvalami ipd., gotovo bodo pa še sočlani napisali kako se je njim zdelo.

Zdaj grem pa počivat, ker me boli totalno vse od glasilk pa do prstov na nogi - ampak je bilo vredno :wink: 8)
Slika Slika

Uporabniški avatar
micek
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a micek So okt 02, 2004 7:56 pm

blo je super :)

čudno da je bla samo 850 od bemf :shock: al je še kdo vido kako drugo?
fjuuuunnnnffff pa me ni več

PiNkZ PoWeR
Novinec

Kraj: maribor

Napisal/-a PiNkZ PoWeR So okt 02, 2004 8:38 pm

bilo je res full dober pa čeprav sem sam 2 poznal in to je bil darkdogg pa regy! :P
drugač pa organizacija full da best bilo full dobr vse štimal tko kot mora bit??? :wink:

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm So okt 02, 2004 8:54 pm

:x Sale, the geek, si me prehitel. :P Ne, sej sem ti že reku, carsko vodenje šova. Respect tvojim glasilkam. :bow

Res smo bili tudi sami navdušeni nad vzdušjem na šovu. Pač nismo imeli toliko "atrakcij", smo se pa trudili, da bi bilo čim bolj družabno vse skupaj. :wink:

Res super, ker nihče, ampak res nihče ni smetil, zganjal hrupa ali kakršnega drugega kravala. Še celo Policija nas je večkrat prišla prijazno pozdravit. (Upam samo da ni kdo potem na poti domov imel kakšnih problemov. :oops: ) Zjutraj smo bili dokaj zaskrbljeni, ker smo imeli težave s prostorom, s šotorom in oh in sploh. Konec koncev pa je vse bilo super. :mrgreen:

Preden se razvije kaka debata v napačno smer, bi razložil nekaj glede glasovanja in ocenjevanja. Izvedli smo kombinacijo obeh in sicer tako, da smo pobrali najprej vse glasovnice in v vsaki kategoriji dobili več dobrih kandidatov za nagrade. Potem pa smo še ocenili, kdo si zares bolj kot drugi zasluži to in kdo ono. S tem smo preprečili (vsaj upamo) 2 zadevi. Prvič, da bi nekaj avtov pobralo vse naslove in drugič, da bi se lahko sodelujoči med seboj zmenili, komu bojo dali kaj. Da je bila zadeva še bolj fer, nobeden izmed članov Gas Tuning Teama danes ni sodeloval. Upam, da je vsaj večina obiskovalcev delila naše mnenje. :oops: Vsaj ob podelitvi sem imel dober občutek, da se vsi strinjajo! :D

Aja, pa še pozdravu bi vse k me poznajo. :cry Ne spoznal sem par novga folka, in to mi je blo tud zelo všeč, ampak kljub mojemu teženju, ni bilo ravno veliko avtomobilizem.com majčk. (ene 2 sta ble... Cresh pa Regy :P )
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
FASTMAN
Nov uporabnik

Napisal/-a FASTMAN So okt 02, 2004 9:23 pm

Meni so bili cool avteki na dalinsko, ce bi pravi tak sekali :lol:

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR So okt 02, 2004 9:27 pm

Jst boom bl kratk :P mislm da je tale šov zelo dobro uspel, pleha je blo kr dost, pa tut se mi zdi da so ble nagrade zelo fer podeljene. Vsi k niste pršli prečikirat vam je lahko fajn žal :P Upam da bo tale naš šov postal tradicionalna zadeva in da bo vsak let boljši, mislm da smo dobr zastavl :P
BTW jst sm strašil na vhodu v rumenmu brezrokavniku

PiNkZ PoWeR
Novinec

Kraj: maribor

Napisal/-a PiNkZ PoWeR So okt 02, 2004 9:39 pm

jaz sem videl 3 majice avtomobilizem.com regy pa cresh pa jaz ponosen lastnik??? dost je bilo iz explosion cluba kje sem seveda tud član pa renault kluba je bilo nekaj!!!

uglavnem šou je uspel kar vam čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uporabniški avatar
pro2c
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a pro2c So okt 02, 2004 9:41 pm

yo

tudi meni je bilo vsec, se zlasti tiste druzabne igre: vleka vrvi, potiskanje vozila in zamenjava kolesa (ceprav pri tem nisem bil spreten :D ) - malo pozivi dogajanje :wink:

pa pohvala tudi za glasbo, je bila dobra in ne prevec glasna, tako da me tokrat glava ni bolela :D
SlikaRenault Klub Slovenija [http://rk.avtomobilizem.com]

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 So okt 02, 2004 10:43 pm

Ravno prispel. Pohvale organizatorjem. Res kar nekaj izredno lepo predelanih avtomobilov.
Prvič sem si pobliže ogledal, kakšno "feršterkarijo" imajo tekmovalci v db... Lahko rečem samo :shock: :shock:
Maky pozabil sem te pa vprašat, da bi ko ste merili glasnost izpuha, prišel na merjenje tudi kakšen naš najglasnejši modelček, bi bilo zanimivo videti kakšen rezultat bi dal.
Še enkrat super. 8)

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby So okt 02, 2004 10:52 pm

zaenkrat super, razn, da sm skor hlače zgubu k smo potiskal kombi, pa nismo se rabl nč tepst. čestitke vsem, bom kej več napisu, ko bom spočit :D Takrat pridejo tud slikce :D

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious So okt 02, 2004 11:00 pm

Res je tale meet uspel 100% :D Pohvale organizatorjem 8) :-P

Res sem se imel FUL dobr in upam da bo tole kot je že nekdo rekel prišlo v navado in da bo vsako leto še večji in še bojši :D

lahko noč pa jutr kej več napišem :) bom kej bol zgovoren :P

lp :wink:

Uporabniški avatar
Fluid
Uporabnik

Kraj: bled

Napisal/-a Fluid So okt 02, 2004 11:09 pm

Slika

Ko se pa tole po SLOVENSKIH cestah voz mi pa ni jasn :shock: :oops:
Slika

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Napisal/-a Yagi-san So okt 02, 2004 11:29 pm

:lol: model pripelje avto, ga dvigne z dvigalko, namontira zadevo in postopek ponovi, ko odhaja domov.To je to :lol:

Fluid` je napisal/-a:Slika

Ko se pa tole po SLOVENSKIH cestah voz mi pa ni jasn :shock: :oops:

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious So okt 02, 2004 11:36 pm

tako kot je yagi povedal..tole se ne fura po cestah..smo bli tm ko se je model prpelu , dvignil avto in prišraufal še dodatni podaljšek...zame kr neki , pokvaru lepo ibizo...

lp :P

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne okt 03, 2004 1:08 am

mislim da je kr ok blo.
Sicr pa sm bil tam samo eni dve uri.
Nesli pa smo 4ri pokale :D
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov