Sale, the geek, si me prehitel. :P Ne, sej sem ti že reku, carsko vodenje šova. Respect tvojim glasilkam.
Res smo bili tudi sami navdušeni nad vzdušjem na šovu. Pač nismo imeli toliko "atrakcij", smo se pa trudili, da bi bilo čim bolj družabno vse skupaj.
Res super, ker nihče, ampak res nihče ni smetil, zganjal hrupa ali kakršnega drugega kravala. Še celo Policija nas je večkrat prišla prijazno pozdravit. (Upam samo da ni kdo potem na poti domov imel kakšnih problemov.

ops: ) Zjutraj smo bili dokaj zaskrbljeni, ker smo imeli težave s prostorom, s šotorom in oh in sploh. Konec koncev pa je vse bilo super.
Preden se razvije kaka debata v napačno smer, bi razložil nekaj glede glasovanja in ocenjevanja. Izvedli smo kombinacijo obeh in sicer tako, da smo pobrali najprej vse glasovnice in v vsaki kategoriji dobili več dobrih kandidatov za nagrade. Potem pa smo še ocenili, kdo si zares bolj kot drugi zasluži to in kdo ono. S tem smo preprečili (vsaj upamo) 2 zadevi. Prvič, da bi nekaj avtov pobralo vse naslove in drugič, da bi se lahko sodelujoči med seboj zmenili, komu bojo dali kaj. Da je bila zadeva še bolj fer, nobeden izmed članov Gas Tuning Teama danes ni sodeloval. Upam, da je vsaj večina obiskovalcev delila naše mnenje.

ops: Vsaj ob podelitvi sem imel dober občutek, da se vsi strinjajo!
Aja, pa še pozdravu bi vse k me poznajo.

Ne spoznal sem par novga folka, in to mi je blo tud zelo všeč, ampak kljub mojemu teženju, ni bilo ravno veliko avtomobilizem.com majčk. (ene 2 sta ble... Cresh pa Regy :P )