Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Pe feb 25, 2005 6:59 pm

kok ste vsi glasni, pa pojma nimate o organizacije tako velike prireditve!! najlazje je govort, narest je pa cist druga!! tko da ce vas show zanima pridete, ce ne pa ne!! :evil: :evil:

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Pe feb 25, 2005 7:05 pm

BRAVO VESOLC točno tako kot si povedal!

Na avtoshowu 2004 je bilo cca 10.000 obiskovalcev (ocena s strani medijev), če pač ne bo 50 ljudi ki jim ta plac ne paše se tudi ne bo podrl svet.
Res brez veze da tukaj še naprej pišete kaj vam ne paše raje ostanite doma in preživite dan kje drugje.

Lp
Slika

alexM
Stalni uporabnik

Napisal/-a alexM Pe feb 25, 2005 7:20 pm

Kdo pa pluva čez organizacijo kaj je z vami ste retard?
10000 obiskovalcev ni malo pa upam it stavit,da bi jih blo še več če bi bil prostor bolši-večji.Ampak, kot si sam napisal j**e se vam za unih 50 pa čeprav jih bo čez nekaj let 5000.

Uporabniški avatar
NiceRice
Nov uporabnik

Kraj: Ho(nda)land

Napisal/-a NiceRice Pe feb 25, 2005 7:25 pm

Meni je blo pa še vedno do sedaj prav carsko pa še vskako leto je boljše.
Pohvala organizatorjem, da se vsaj nekdo trudi na tem področju v SLO Slika Slika Itak, da bom letos tudi tam, edino kar me moti je premalo prostora za tekmovalce/razstavljalce.
Why you feel faster when you eat rice?
Slika

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Pe feb 25, 2005 7:38 pm

Ze velikokrat sem napisal zgodbo o organizaciji pa vam jo bom še enkrat.

Prvi tuning show smo v Grosuplju izpeljali leta 2000. Vsako leto je bilo več tekmovalcev in obiskovalcev. Glede na to da je to avtoshow Grosuplje in da veliko ljudi ve da bo v začetku septembra avtoshow v Grosuplju, pač ne moremo spremeniti lokacije kar v neko drugo mesto. Ali si predstavljate tak naslov: avtoshow Grosuplje v Logatcu.
Glede na to da je 80% ekipe, ki dela avtoshow Grosuplje iz okolice Grosuplja bo tudi v nadaljne ta show ostal nekje v Grosuplju.
Tu pa nastane problem, ker Grosuplje zaenkrat še nima tako velikega razstavnega prostora, da bi zadoščal naši prireditvi.
Zato nažalost moramo delat na tem prostoru ki nam je pač na razpolago. Tudi sam bi najraje videl da bi imeli nov in večji prostor, vendar vse pač ne moreš imeti.
Zato vsi ti izpadi, ki letijo vsako leto na prostor in na organizacijo, naj njihovi avtorji malo pomislijo kakšna je situacija s prirejanjem takih prireditev v Sloveniji in nato naj pišejo čez organizacijo.
Očitno vsi, ki pljuvate čez Grosuplje v življenju niste probali nekaj organizirat. Začnite nekaj organizirat in boste potem videli kako je zadeva v resnici. Z moje strani boste vsi dobili podporo in tudi pomoč, nikakor pa vas ne bom javno grajal in se vašemu trdemu delu posmehoval.

Lp Jaka
Slika

alexM
Stalni uporabnik

Napisal/-a alexM Pe feb 25, 2005 7:44 pm

No zdaj je pa slika bol jasna.Prej je bil tvoj post napisan bol tko kot je Zavrl rekel glede LJ in reprezentačnih tekem.
Res vam zelim vecji prostor,ker ga potrebujete se pa letos vidimo bom pač šel z avtobusom. ;)

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Pe feb 25, 2005 8:03 pm

Največji problem je v tem ker občini ni interes oz. jih prav nič ne zanima, taksna prireditev kot je avtoshow. Ljudi moti kurjenje gum, glasna glasba, gole ženske, vglavnem vse jih moti v zvezi z avtoshowom.
Jaz sem imel idejo ,da bi se zadeva odvijala po centru Grosuplja in da bi bil en del mesta zaprt (zaprejo ga za vsako pasjo procesijo), ko smo občini predstavili idejo in plan je bila od njih samo ena beseda NE!!!
No tako zgleda organizirat take showe, mislim da imajo tudi ostali organizatorji enake probleme, zato jaz pravim slava vsem ki se spravijo sploh kaj organizirat v Sloveniji.

Lp Jaka
Slika

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Pe feb 25, 2005 8:40 pm

jaka a veš kaj?? ............maš čist prav....

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So feb 26, 2005 10:40 am

No dejte dovolj kreganja :D
Zadnjič spremenil monster_d, dne So feb 26, 2005 10:51 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo So feb 26, 2005 10:46 am

jaz pridem itak kaj se pritožujete glejte z dobre strani manj ko je placa večja je gužva lažje kakšno dobro dpunco za rit pošlataš :lol: ali pa še na kakšnih lepših krajih če seveda dovoli drugač pa avtohow velik ali majhen men je vsak najhuj :-P
....

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 So feb 26, 2005 10:54 am

Monster_d sem ti že na pm napisal da ostani drugič doma in si priredi svoj show kjer ti paše. Vedno se spotikaš v organizacijo in prostor.
Res ne rabimo takih sralcev, ki jim nikoli nič ne paše.
Res še enkrat ti povem, ne hodi več na avtoshow Grosuplje, ker očitno ni dovolj dobro zate in za tvoj lep avto!

Lp Jaka
Slika

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ So feb 26, 2005 11:45 am

dls1 je napisal/-a:Monster_d sem ti že na pm napisal da ostani drugič doma in si priredi svoj show kjer ti paše. Vedno se spotikaš v organizacijo in prostor.
Res ne rabimo takih sralcev, ki jim nikoli nič ne paše.
Res še enkrat ti povem, ne hodi več na avtoshow Grosuplje, ker očitno ni dovolj dobro zate in za tvoj lep avto!

Lp Jaka

jah mene zihr ne vidte vec!
Zakaj??Zato ker za parkplac ne znate poskrbet,pa se to ste imeli, sam varnostnik ni spustu,spustu je pa tiste k so mu dal 500flik al pa je bil frend al pa po moznosti da se mu je avto dopadu!
Aja no avti so bili pa ja ful posebni, bilo jih je kok predelanih ???? 2x calibra,1x hud Saxo(vemo od koga je ta),2x Brava,pa se5-6 komadov se najde.Stem da mate tak folk k rite slikajo namesto avtov,kaksne rite se sprasujes??Jah od nasih decv,s tem da niti ena decva ni privolila v tak prefuknjen nacin in vem da nobena ne bi!Sprejet se morate z dejstvi da folk z mejhnimi lulcki pride kazat svoj naliman avto k sploh ne ves al je avto al je rec z nametanimi dodatki itd...

lp venom

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 So feb 26, 2005 12:32 pm

MA KAJ VEDNO NEKAJ JOKATE - BODITE ŽE ENKRAT DOMA PA BO VSAJ MIR PRED VAMI!
Slika

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky So feb 26, 2005 1:07 pm

vesolc je napisal/-a:kok ste vsi glasni, pa pojma nimate o organizacije tako velike prireditve!! najlazje je govort, narest je pa cist druga!! tko da ce vas show zanima pridete, ce ne pa ne!! :evil: :evil:

Stari če se greš organizirat tako veliko prireditev, moraš organizirat tud tak plac da lahko pride kdo kej pogledat, ne pa da da vidiš avte parkirane v blatu, po celmu travniku itd.

In ja lahko kritiziraš organizatorje za to neumnost, da bodo pomislni in nardil kaj glede tega!

Ne pa pol pravit: najlažje je govort, narest je pa čist druga...a je organizacija naša skrb?? Ne! Jst kot potencialni obiskovalec take prireditve pričakujem da bom imel tud kam parkirat.

LP
The MAN

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne Ne feb 27, 2005 1:48 am

Jahm jaz sem bil na vseh showih pa mi je blo vedno kul, tko da zihr pridem tudi letos! 8)
Born to be wild !

križi
Novinec

Kraj: Podutik

Napisal/-a križi Ne feb 27, 2005 1:54 pm

dls1 je napisal/-a:Ze velikokrat sem napisal zgodbo o organizaciji pa vam jo bom še enkrat.

Prvi tuning show smo v Grosuplju izpeljali leta 2000. Vsako leto je bilo več tekmovalcev in obiskovalcev. Glede na to da je to avtoshow Grosuplje in da veliko ljudi ve da bo v začetku septembra avtoshow v Grosuplju, pač ne moremo spremeniti lokacije kar v neko drugo mesto. Ali si predstavljate tak naslov: avtoshow Grosuplje v Logatcu.
Glede na to da je 80% ekipe, ki dela avtoshow Grosuplje iz okolice Grosuplja bo tudi v nadaljne ta show ostal nekje v Grosuplju.
Tu pa nastane problem, ker Grosuplje zaenkrat še nima tako velikega razstavnega prostora, da bi zadoščal naši prireditvi.
Zato nažalost moramo delat na tem prostoru ki nam je pač na razpolago. Tudi sam bi najraje videl da bi imeli nov in večji prostor, vendar vse pač ne moreš imeti.
Zato vsi ti izpadi, ki letijo vsako leto na prostor in na organizacijo, naj njihovi avtorji malo pomislijo kakšna je situacija s prirejanjem takih prireditev v Sloveniji in nato naj pišejo čez organizacijo.
Očitno vsi, ki pljuvate čez Grosuplje v življenju niste probali nekaj organizirat. Začnite nekaj organizirat in boste potem videli kako je zadeva v resnici. Z moje strani boste vsi dobili podporo in tudi pomoč, nikakor pa vas ne bom javno grajal in se vašemu trdemu delu posmehoval.

Lp Jaka

Ja res je, da je tezko govort, ce sam se nisi organiziral nekaj podobnega vendar pa bi se sam rad podal par nasvetov in mnenj okoli vasega Avtoshowa.
Naj na zacetku povem, da se ze vnaprej opravicujem, ce me bo kaksna glava napacno razumela vendar pa tako pac je.
Ocitno je, da je ta Avtoshow iz leta v leto vecji, kar pa pomeni tudi glede na prostor, da se ne da izvesti vec maksimalega zadovoljstva obcinstva ter tekmovacev. Ni dovolj parkirnega prostora, prostora za same tekmovalce, hkrati pa ste imeli nelocene komponente glede na tekmovanje. Meni osebno je prostor prevec razpotegnjen kar pa bi se nekako bilo, ca bi imeli organizacijsko listo ali pa ozvocenje nekoliko boljse ali pa celo kaksen veliki ekran kjer bi se tocno dalo razbrat kdaj in pa kje tocno bo kaj potekalo. Ob vsaki komponenti pa zraven napisano mesto ali pa tocko po kateri bi se tocno dalo vedeti kje bo kaj potekalo. Lansko leto se je naprimer zgodilo to, da so bili nekateri tekmovalci na drugem koncu ko se je zacela podelitev, vedeli pa niso ne kje bo potekala ne kdaj tocno. Skratka profesionalnost, ki ste jo dobili v teh sterih letih bi se ze morala nekje pokazati!
Poleg tega je se en problem katerega se lansko leto niste najbolje lotili.
Ko sem bil prvic na vasem Avtoshowu to je bilo leta 2001, je bilo se nekaj tujcev, lansko leto nisem niti enega opazil. Zakaj? Zato, ker je treba tujcu nekaj ponuditi. Za en pokal ter car tattoo ki je vreden 5k sit se mu gotovo ne bo zalustalo, da bi vas prisel obiskati.
Drugace pa se vidi, da se hocete nekaj potruditi ampak je bilo prevec ocitno, da se gre za interese posameznika kar pa ne pomeni nic dobrega.

Slovenski Avtoshowi bodo imeli vecen problem, ce se ne bodo zaceli zgledovati po tujih showih in bili pripravljeni nekaj narediti na svoje roke na malo vecjem nivoju.
Zato se bo letosnje leto proti koncu sezone koncno naredil Avtoshow, ki ga vsi nekako po tihem pricakujemo in bo na zelo visokem nivoju katerega slovenski Avtoshow se ni imel.
Upam, da se bo kmalu napisal tocen termin, kraj dogajanja je pa ze dolocen.

Lep pozdrav
Rad se udeležujem vsakršnih srečanj in mi je v veselje spoznavati nove ljubitelje avtomobilizma pa če tudi je to na križišču:-)

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Ne feb 27, 2005 2:12 pm

Jaka, kaj pa če bi probal vprašat za prostor tam v uni ind. coni, kjer je pumpa pa recimo AVTEK in te firme. A ni una cona kr dost velika in primerna za tako prireditev?
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Ne feb 27, 2005 2:52 pm

Se pridružujem Križiju glede tega showa, ki bi naj prišu konec tega leta. Če bo vse tako kot bo treba bo to dogodek leta.....
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
Japan tuning
Nov uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a Japan tuning Ne feb 27, 2005 3:22 pm

Fantje men je blo vsako leto cist kul!! Vazno je da se zberemo in da nas ljudje vidijo da to ni kar nekaj ko se krizajo in cudijo ko nas vidijo na cesti ampak da na enem mestu vidijo da gre tu za veliko vec zanesenjakov in veliko mero ljubezni in hobija truda ... !! Kr tko naprej pa magar letos v stalah !!!!! :D :D :D
Cim hitreje skozi ovinke !!!

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Ne feb 27, 2005 4:28 pm

hobija, truda, vnešenega denarja, ampak zelo veliko vaških asov, ki nabijajo mašine do blokade in še dlje takoj ko neha delat zaganjač - zelo zanesenjaško obnašanje

namen te prireditve je zelo dober, ampak v sloveniji moramo vedet, da se ne ukvarjajo s tunningom in stylingom samo fantje, ki se na vse točno spoznajo, kar delajo, ampak samo hočejo met spojlerje pa malo navite mašine, brez varnosti, pa makar je z lepilnim trakom gor zalepljeno (vsi smo verjetno že videli take, jaz vem, da sem jih, pa so se mi solzile oči... od žalosti in od smeha)

dokler bo taka "kultura", drugače ne morem izrazit, ker to ni več samo manija, se je že razvila v kulturo urejanja vozil po svojem okusu, do takrat verjetno res ne moremo pričakovati od občin na zaprtje dela mesta, na boljše prostore, organizacija pa je lahko še tako dobra

meni je osebno bil najboljše izpeljan gas tunning show v mb, sicer je bil približno 10× manjši glede obiskovalcev, ampak organizacija pa je bila 100%, čeprav gasovci pravijo, da so našli neke luknje

da ne bom samo kvasil in vam govoril kaj je narobe, še bi lahko svetoval kaj bi lahko naredili bolje. prejšnje leto sem bil tam kot gost, leta 2003 pa sem mel avto noter.
parkirišče ali po domače rečeno polje, kjer so bili parkirani prejšnje leto avtomobili, je bilo na pol prazno, ker varnostniki niso spuščali noter (ne vem, al sta pričakovala 500 kolegov? hmm), sem se moral prav zadret nanj - kaj morem, živčn sem bil po vožnji iz mb po neprespani noči - pa stisnit po gasu da je odskočil, da sem pripeljal do prvega parkirplaca, ki je bil prost najbližje od vhoda, medtem, ko visoko pri vhodu v show pa je bilo vse prosto.
show je zelo močno razvlečen po tisti "glavni ulici" - ne vem al je kaka kmetija to, al ne vem... niso mi znana poslopja, v glavnem da je dober plac, čeprav malo premali... ok, na tem prostoru bi morali imeti vsaj en box zvočnikov na vsaj vsake 50 metrov iz glavnega "napovednega centra" tekmovanj, da bi bila slišna po celem prostoru naznanila podelitev, tekmovanj... itd.
malo zmanjšat obseg reklamnih "shopov" ala A3M, ki je zasedel prostor za vsaj 5 avtov, šotorski prireditveni prostor, kjer je bila na koncu podelitev in edino poln, ko je bil striptiz s na vseh avtoshowih že znano pio, ki je zasedel prostor za minimalno 20 avtov... itd. leta 2003 ni blo tega nič, pa je bilo dosti več prostora za avte in dosti več prostora za sploh zadihat

no, če se še kaj spomnim pa najdem kako rešitev, bom napisal, upam, da sem nazorno razložil in argumentiral moje predloge.
verjamem pa, da je organizacija takega velikega shoda zelo težavno delo, ki ga bom upam, da tudi kdaj izkusil s klubom, ki ga imamo v ustanavljanju.

LP!
Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov