s3ker je napisal/-a:V Celju danes je blo super. Kdor ni prišel mu je lahk po mojem žal, ker smo se mel res dobro. :P
ja res mu je lahk žal!!! drgač mi je blo pa najbolj všeč k smo se pelal na grad k sva z Qwerty mal folk zajebavale!!!

Zok je napisal/-a:ja sj bi blo fajn, ce neb s fotrom zamudila... aja, una 21ka k ma 2 vufija za zadno klop - glih tako stvar sn js nacrtvau za moj bodoci avto, pol ti pa vidm enga k me je prehitu!!!![]()
pa dobr, vsaj vidm d je ideja dobra...
![]()
aja, a ma kdo kake slike??? a bojo kje objavljene?? BTW, Safrane, mislim d nben ni sliku ko sta safrana skup stala...kdaj drugic...
Sej je napisal/-a:Pa glejte da boste potem malo porocali kako je s tem parkplacom za 5.4.
Lepo se imejte
GFors je napisal/-a:Sarcy je napisal/-a:...k sva z Qwerty mal folk zajebavale!!!
Meaning
Qwerty je napisal/-a:GFors je napisal/-a:Sarcy je napisal/-a:...k sva z Qwerty mal folk zajebavale!!!
Meaning
npr.: ozka ulca, visoke (stare mestne) hise ob ulci (znaci: ene sorte tunel, kjer vse tko odmeva), en mlad celjan stoji ob cesti in se pogovarja po telefonu. in jaz ustavim avto, za mano cela kolona renojevcev in hupam (in cela kolona z mano) na vse svoje trobentice, kar se jih skriva pod haubo.enih par minut, pol sva se ga pa usmille in gasa naprej. se prej pa auspuh nazgale do amena. sej se ni mogu pogovarjat po tel...
jaz sem bla v elementu se zvecer. sem sla ven, poberem ene lustne stoparje. in tega k je sedu zraven mene, klice bejba (punca) in ga jaz potegnemk sebi in mu takega lubcka prpopam na licka, da je MOGLA slisat... je reku: "dej je pa prekinla..."
vsak v zivljenju dobi, kar si zasluzi. vse jasno, ane...
s3ker je napisal/-a:Samo tale qwerty je pa res hudiček.![]()
Same traparije ji grejo po glavi. Sej fajn to, če bi blo še več takšnih ne bi blo nč hudga
pro2c je napisal/-a:ja, blo je res zakon!
ja, tale qwerty je polna norcijima tako hupo na avtu kot parnik LOL
+ voznja v koloni je bila zakon
+ se zmenimo da gremo v interspar jest ker je dosti prostora, jaz se vsedem v avto, ostali peljejo za mano, nakar cez 5 min voznje ugotovimo da smo bili prej parkirani zraven interspara LOL..panoramska voznja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov