Nanni statut??? Statut smo mi lepo svoj napisal tak, da prosim. Ime pa kulk js vem ste vi SRTC Street racing tuning club Velenje...Tak, da brez obtožb prosim ker teb pač ni noben nič ukradu...
Čuj nanni, če bi bil vaš klub res tak ok pol se ne bi še en klub ustanovil v Velenju. Pa prosim te, da ne govoriš stvari o katerih nimaš pojma. Mislim totalno brezveze se mi zdi, da se klubi kregajo med sabo namest, da bi skup kej pametnega naredl.
killah bee je napisal/-a:Pobrisal sem neprimerne poste spet,nanni in sexyca ČE se imata kaj za menit se menta od zdaj dalje preko PM,ne da se mi več zaje.... OK last warning
js sem ji svoje povedal že davnej na PM, ampak njej se tega ne da dopovedat!
brez zamere
lep pozdrav še enkrat po URADNEM pogovoru s predsednikom kluba Street racing tunning club Velenje, smo se dogovoril da se ime celjskega kluba spremeni v
STREET RACE CLUB CELJE, še vedno pa ostaja kratica SRCC. Za kakršnakoli vprašanja lahko pošljete PM, tačas se pa morajo strasti malo pomiriti.
Hvala bogu, da se je dal zment. Za tako malo spremembo pa tulk sranja, do katerega sploh ne bi prišlo, če se ne bi začelo privatno življenje zraven mešat. Sam alo bratec men se ne zdi tole ime glih najbolj slovnično pravilno
malena prosim NE S..I, street race Club Celje, se ne da kar tako dobesedno prevajat kot si misliš v bistvu je težje prevedeti street racing club, ulično dirkaški klub, street race club, pa klub uličnega dirkanja, ne skrbi vse bo QL.
Ja sam res ne predcednik josh1512 ka bi lahk dau ti mal več informacij ka se zdj z klubu dogaja drugač pa ni to ta klub ko je urganiziru prejšno leto draag race
Boljše bi bilo , da bi novico o novem klubu objavil takrat , ko bi bilo vse že urejeno ! Zdaj te bodo pa drkali v stilu : je že registriran , kakšen je račun , zakaj še ni računa , kje je web stran , ...