Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe jul 08, 2005 9:20 am

Jaka, ne sekiraj se, je bilo za pričakovat.

Js upam, da muzika čez dan ne bo tolk na glas, da se ne bomo mogl pogovarjat. Čas bi že bil, da se glasnost da na en normaln nivo, saj pridemo tja poslušat tudi glasove motorjev in glasove soudeležencev.

Kar se skupin tiče - Fredy Miler bi sigurno zažgal, ker tip res zna nardit žurko, govorim iz lastnih izkušenj.

2. skupina ki naredi hudo žurko so KINGSTONI.. Oni če bi bli bi blo hudo.

Atomik harmonik bi po mojem iz pro avto showa naredili kmečko veselico, kar pa nihče od nas noče.

Saša Lendero se mi zdi mal preveč popičkana. Sj ne rečem, če bi mel slab dan, bi jo z veseljem kresnu, ampak tja zdj ne bom prišli drkat... Sploh bo pa itak striptiz, pa greš takrat lah pol nekam :?

Kaki slovenski raperji tudi nebi bli odveč. Recimo trkaj al pa kocka, murat&jose sta tud odlična. Mislm da bi blo to folku všeč, pa še kej znajo povedat. Tud klemen klemen če tko gledaš.

Ma to je to zaenkrat.. Se bom še kej spomnu.
Slika

Uporabniški avatar
soncy
Novinec

Kraj: malo na Vrhniki, večina v Senožetih :)

Napisal/-a soncy Pe jul 08, 2005 11:43 am

men osebno je na teh showih do zdj blo najbolš, velik za vidit in slišat, spoznavat folk, zelo koristne informacije dobit s strani Gutinčiča, ...

sam programa nism vidla, da bi vedla kje je kaj, sm za drugič si ga morm pa sprintat pa je ;)

lp soncy
Honda sedan- 6.gen.

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Pe jul 08, 2005 1:21 pm

pugi hvala za konstruktiven odgovor, bomo skusali nekaj naredit.

lp jaka
Slika

detroit91
Novinec

Napisal/-a detroit91 Pe jul 08, 2005 1:41 pm

Ne vem no, men se zdi organizacija ena a, pac max kar lahko iz tistga placa istisnes. Fantje ne jambrat pa rajs pomagejte selesu zrihtat ksn plc za nasleden let ta let nej ostane grosuplje ker sm pac "domorodec" tm/tuki :lol:
Skero
[veliki animirani podpisi niso dovoljeni]

evovii
Nov uporabnik

Napisal/-a evovii Pe jul 08, 2005 1:52 pm

Hello!

Jest osebno pa sem mnenja glede muzke, da če bo tko kot je blo lansko leto bo ZAKON. Predvsem pa moram rečt, da dost folka pride si ogleda avte (to ti pobere kakšne 4 ure če greš parkat okrog, pa kakšno rečeš) pol pa bi se rad še mal zabaval. Ceu dan pa res ne morš tm vist pa sam bult v avte (potem ko vse skupaj vidiš že četrtič ti bolj paše it na kakšen pir pa mal muzke pa je)Tko da enga DJ ja pa kakšnega Fredija pa Atomik Harmonik Pa gas. Pol pa obvrezno žurka do jutra!!!!
:twisted:

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Pe jul 08, 2005 2:24 pm

tko kot je Pugi reku....musko na eno kulturno jakost, da se da normalno pogovarjat, pa mogoce kej vec zvocnikov po celotnem prizoriscu!! Fredy Miller bi zazgal u nulo, ker je res za zurke zakon (preverjeno), za striptis pa probej ne spet Pie, ker se jo je folk ze navelicov, ker je res povsod!! sicer je pa res najlazje kritizirat in nabijat kaj vse vas je motilo!! ce boste postimali parkirisce, da ne bo nasedanja na koruzi pa to, pol bo zakon!! velik srece pri organizaciji

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Pe jul 08, 2005 2:58 pm

Po moje tud ne PIE! Raje katero drugo!
The MAN

Uporabniški avatar
bmwm3
Novinec

Kraj: Rečica ob Savinji

Napisal/-a bmwm3 Pe jul 08, 2005 5:09 pm

Kaj pa Piji fali?
Kar se tiče muzke je res tako kot je Pugi napisal, sam po moje bi bili pa vredu Atomik harmonik, sem že bil ko so nastopali, pa vem da znajo dobro zabavo naredit. Drugače pa mislim da je organizacija in program dober, edino res prostor ni glih najboljši sam slab pa tudi ni.

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Pe jul 08, 2005 5:22 pm

pa kake Atomik harmonik...to je komad drago...za ta denar dobis Fredyja pa se ksno Kocko zravn!!! Pie smo se pa ze navelical, ker jo povsod vids, na vseh showih skor in je kr sedl ko u Domzalah ni blo nje!!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe jul 08, 2005 5:34 pm

jebala vas Pia, to je blo že tisočkrat videno, ne vem al res nimate lulik za pogledat pa morte na vseh showih gledat Pijo ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

MunjiS
Nov uporabnik

Napisal/-a MunjiS Pe jul 08, 2005 5:49 pm

....Ceco organiziraj pa bo zihr full fešta....pa Fredija obvezno.. :rofl

Uporabniški avatar
Doctor DJ
Nov uporabnik

Napisal/-a Doctor DJ Ne jul 10, 2005 11:01 am

Ej, muska kr prek DJja pa mir!
Mal mešano pa bo.
Zvočnike naokoli.
8)
Pijača, jedača, pa lepo vreme. Sam to še zrihtajte pa bo.
Se vidmo.

LP
Red Angel

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Ne jul 10, 2005 3:47 pm

Čao!

Mislim da je glavni problem pomanjkanje prostora. Verjamem da je težko najti večji prostor, ampak mogoče bi pa lahko zamenjali mesto.

Kaj pa stadion pri strelišču, ali pa letališče?

Muska je res preveč naglas. Raje več zvočnikov pa normalna glasnost kot pa pr zvočnikih ful naglas, drugje pa nič.
Slika

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne jul 10, 2005 4:15 pm

ena malenkost ki pomoje manjka na vseh (oz. večini ) šovov.

Ena velika tabla z sporedom za obiskovalce. tko like 2x3 metre nekje v centru dogajanja... da se ve kdaj je kaj in na kakem delu... tud kaki zemljevid z razporeditvijo dogajanja bi prav prišel.

Glede muzike pa: raje več poceni kot pa 2 draga. Bolje razlnolikost za več okusov kokr pa primer trkaj+freddy+slon in sadež+nikoloski+... vs. rebeka + atomiki
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Clutch
Nov uporabnik

Napisal/-a Clutch To jul 12, 2005 7:44 am

Jaz se tudi strinjam da bi bil DJ dovolj, recimo kapunjera ki je bla v ajdovscini je bla zelo primerna.

In se to kot se ze drugi rekli: preglasna glazba, na vsakemu showu ista napaka in je na to napako opozorjeno pa kljub temu se vedno vrtijo prenaglas muziko da se ne more folk pogovarjat.

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man To jul 12, 2005 7:56 am

kapunjera obvezno 8)
the brand with the three stripes :)

vectra driver
Nov uporabnik

Kraj: rakek

Napisal/-a vectra driver Če jul 21, 2005 11:25 pm

ka je zdaj, neki sem slišal da naj bi bili neki problemi z placomin da se še neve če sploh bo?

mekon
Nov uporabnik

Napisal/-a mekon Pe jul 22, 2005 9:20 am

avtoshow je super, se razvija, plac pa ostaja enak in temu primerno vsako leto manj primeren. En -- bi dal tudi burnout-u.

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Ne jul 24, 2005 1:40 pm

avtoshow grosuplje bo in plac je ze rezerviran! letos vam bomo postregli z zelo zanimivim programom, tako da bo zanimivo. program bo objavljen 15.8 ko bomo zakljucili dogovore z skupinami in animatorji.

Lp Jaka

letos bo power slide!
Slika

travac
Nov uporabnik

Napisal/-a travac So avg 13, 2005 12:28 am

Lansko leto sem bil v Grosuplju in mi je bilo zelo všeč.Organizatorji so se morali veliko potruditi,da so vse to izpeljali.
Glede striptiza bi rekel da so se boysi preveč nagledali enoličnega nastopa od Pie pa so izgubili zanimanje pa tudi skriva se malce preveč,drugače pa je čisto OK
Seveda je pa čisto nasprotje Nina iz Maribora http://www.nina-in-public.com/index2.htm
Meni sta obe všeč.
Priponke
Mk162.jpg
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost