dls1 je napisal/-a:OK!
hvala za spodbude in konstruktivne ideje, bomo upostevali.
LP JAKA
darkdog24 je napisal/-a:dls1 je napisal/-a:OK!
hvala za spodbude in konstruktivne ideje, bomo upostevali.
LP JAKA
Jaka js predlagam eno idejo, ki sem jo napisal že v nekem drugem postu.evo spodi.
Mam idejo kako nekako ublažit nesrečne obraze na styling tekmovanju.
zmagovalci se določijo po 3 mestih.Ostali sodelujoči
pa dobijo priznanje,plaketo,diplomo kot spomin na ta dogodek in kot respekt, kljub temu da pač njihovo vozilo ni bilo med prvih 3.Tako se izkaže spoštovanje do samega lastnika vozila, izrazi se mu podpora za nadaljnje korake k predelavi vozila itd... S tem se bo vsak sprijaznu in si reku bil sem dober vendar ne najboljši.Pohvalili so me in to nekaj šteje.
Tako boste podzavestno vplivali na tekmovalčevo psiho in ne bo imel občutka da je smet na showu.
dejan84 je napisal/-a:To bi šlo na manjših šovih, sam 200+ plaket pa tud že kr neki košta ane...
Dokler ni vstopnine za taka dogajanja, je pomojem brez pomena sploh sanjat kej tazga, ker samo s prijavninami pa dvomim, da se bo dal pokrit vse stroške od organizacije, muske, programa...
Nixxon je napisal/-a:To kar Darkdog predlaga se mi zdi dobra ideja. Tiste plakete ne morjo koštat več kot 100SIT na osebo, če se jih da tiskat v neke nakladi.
Vem par let nazaj, ko sem še sodeloval na enem dizajn tekmovanju so mi potem poslali priznanje za sodelovanje da sem se uvrstil v zgornjo četrtino in da je bilo moje delo razstavljeno (eno od 500) na Detroitskem avto salonu. Takrat sem dobil zagona za vsaj pol leta. Vzpodbuda veliko pomeni.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov