Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Po sep 12, 2005 2:44 pm

Sicer me ni blo na showu, ampak sodeč po slikah je blo kr vredu...aja glede onih dveh tipov - m3 pa filmček dolg 3 minute 8]

pa kdo je kaj zmagal v določenih kategorijah?

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Po sep 12, 2005 2:46 pm

Hej hudo - kere so tele feltne sploh?
Slika
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan Po sep 12, 2005 2:47 pm

Blo je lepo, mel smo se fajn, men je avto vmes neki zameru pa mi 50m pred vstopom crknu :lol:

Na konc dneva je lepo žespet zalaufal (pomoje mi je zameru, ker sem v petek mamin avto vozu :lol: ).
Najbolj smešno je blo, ker na začetku atomik harmonik ni noben "se ljubil" 5% :lol:

Za moje pojme bi bilo bolš vsem brezplačno zmert izpuh ali pa akustiko, kot pa najet razne "popestritve" ki so bile večini odveč po 5min.

Dosti lepih avtov (nekaterih malo manj lepih tudi). Svaka čast Jaki za DLS beetla. Veliko drugih lepih avtov, lepi prtlažniki na EMMAi, orenk glasnih avtov.

Dost folka sem žespet po dolg cajta vidu (tonix z dreyom ti zameriva k nis reku da si gor :twisted: ). Po showu je blo tud vredu, čeprav sem moral mal pazit na avto s samimi oplovci okol :lol:

Kot pri vsem bi lohka blo bolš, sam je blo ševedno vredu (no tista ura dežja je bla mal mn uredu, sam tega se ne da popravit :) ).
Zadnjič spremenil TITan, dne Po sep 12, 2005 2:50 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Po sep 12, 2005 2:49 pm

Prosim da fotk NE LIMATE V DEBATE, ampak v zato namenjen ALBUM, nato pa samo posredujete link... prav tako ne pošiljajte fotk na info email, ker je to helpdesk sistem. Skratka: v album prosim :)
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
febo
Novinec

Kraj: bled

Napisal/-a febo Po sep 12, 2005 2:52 pm

cuore sportivo
Slika

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Po sep 12, 2005 2:53 pm

tist nissan je biu sony demo car, če se ne motm. tist tadrug volan je biu pa za igrce igrat namenjen. pirdejo še moje slike čez 15 min.

Alien
Novinec

Napisal/-a Alien Po sep 12, 2005 2:56 pm

Show je bil kar dobro porihtan.Bilo je videti nekaj dobrih avtov in seveda tudi bejb :wink:

Le vreme je malo vse zafuralo saj je blo tisto blato prav nadležno.Drugač pa ni bilo slabo. :D

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po sep 12, 2005 2:59 pm

206RC je napisal/-a:Nekaterih ne razumem...Razstavljajo avto a nič spedenan, na listu pa napisan pod predelave PRIDE KMALU :)

ne vem zakaj mors bit tko tecn...
no naj te popravim ...btw imam zadnji spoiler, ki je styling baje + mrezo v maski pa
se kaksni mali dodatki... strsano podvozje

btw nekaj pomembnega si pozabil... ne samo pride kmalu ampak
OSTALO pride kmalu pomembna beseda.

drugace pa se mi zdi da se je scena na tuningu in stylingu v sloveniji dost spremenila
odkar me ni blo ze 1leto na kakersnem koli tekmovanju...
men je blo zelo vredu ...razen kaksnega posameznega problema.
Zadnjič spremenil MacTron, dne Po sep 12, 2005 3:10 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
sport
Stalni uporabnik

Napisal/-a sport Po sep 12, 2005 3:03 pm

Men osebno blo čist cool.

Sam občutek sm meu da je bla muska u živo čist odveč.
Vozi hitro in reskiraj

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor Po sep 12, 2005 3:05 pm

Uporabniški avatar
Biskvitek
Stalni uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Biskvitek Po sep 12, 2005 3:11 pm

Men osebno je bil najbl všeč stealth od jakata.. tiste kromane 20 col felge so za zdrkat... 8)
Slika

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Po sep 12, 2005 3:35 pm

Uporabniški avatar
ga-ma
Novinec

Napisal/-a ga-ma Po sep 12, 2005 3:49 pm

se moje slikce:
So pa notr tud vse slilkce od tetic ki so ble od avtoelektronike, ker sem hodil z njimi in smo se slikali kar pri velikem stevilu uporabnikov avtomobilizma :P
http://slp-007.moj-album.com/ 8)
Zadnjič spremenil ga-ma, dne Po sep 12, 2005 4:35 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Praevenire melius est quam praeveniri
----------------------------------------------------
http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... ar_id=5169

206RC
Novinec

Napisal/-a 206RC Po sep 12, 2005 3:59 pm

MacTron je napisal/-a:
206RC je napisal/-a:Nekaterih ne razumem...Razstavljajo avto a nič spedenan, na listu pa napisan pod predelave PRIDE KMALU :)

ne vem zakaj mors bit tko tecn...
no naj te popravim ...btw imam zadnji spoiler, ki je styling baje + mrezo v maski pa
se kaksni mali dodatki... strsano podvozje

btw nekaj pomembnega si pozabil... ne samo pride kmalu ampak
OSTALO pride kmalu pomembna beseda.

drugace pa se mi zdi da se je scena na tuningu in stylingu v sloveniji dost spremenila
odkar me ni blo ze 1leto na kakersnem koli tekmovanju...
men je blo zelo vredu ...razen kaksnega posameznega problema.

Oprosti, Mactron...

Pozabil sem na prekratki zadnji spojler od A4, woofer v naslonu za roko,strsano podvozje(to je zelo velik strošek) :) Mrežco si verjetno v A3mu kupu za 2000sit ker za moje pojme zgleda ogabno :) Pa kaj si mp3 player priklopil na radio :) V kateri sekciji si pa tekmoval? :) Pa brez zamere...Ostal bi lahko na hyundayu(svaka čast za styling!!), ker audi enostavno ni za take predelave kot si ti predstavljaš...Kupil bi od S8 masko spredjo pa bi blo lepo...

Sicer pa auto je tvoj, delaj z njim kar hočeš, samo boli me, da je prišel v tvoje roke...Ker sem se dost z njim navozil...

Ta fant, kateri ti je prodal avto je vložil zelo veliko denarja, pa ga ne razstavlja, pa bi si bolj "zaslužil", da ga on pokaže kot ti, ker, žal resnica, nimaš kaj za pokazati...Vendar on ni tak, da pedena avto za druge, da ga gledajo, on ga pedena, da njemu lepo zgleda...

Je blo pa na parkirišču dosti lepših avtomobiliov kot znotraj...

Uporabniški avatar
OG_Blaz
Novinec

Kraj: Ok.Domžal

Napisal/-a OG_Blaz Po sep 12, 2005 4:06 pm

Meni je bilo cool, vreme je res vse zajebalo svaka cast nekaterim avtomobilom 8) najbolj mi je slo pa na kura* parkirisce takoj na zacetku tam za obiskovalce sem se 15min jebal da sem sploh ven prisel, in imel na avtu 15kg blata.Redar me ni jebal 5% ko sm se drl da ne morem ven sele potem je rekel pojdi na drugo stran.Ne da bi kaksen pesek nametal al pa kaj, res hvala parkplac za 500sit pa dobis potem tak avto.krneki
Neki je, dobr je, nč ni!!1

Uporabniški avatar
swifthead
Novinec

Napisal/-a swifthead Po sep 12, 2005 4:14 pm

men je blo lani bolj, pohvala pa gre Stealthu, Silvii S14, Fiesti od Hemija...pa še nekaterim!!!!pomojm bo vsak let bl bedn, k bo tut vsak let šlo po 500SIT vstopnine gor (čeprov sm se jest švercal kot sem obljubil)!!!!!! :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P
Slika

MajstR
Nov uporabnik

Kraj: Dob pri Šentvidu

Napisal/-a MajstR Po sep 12, 2005 4:19 pm

no še jst mal
men je blo ful v redu neki forumcev sm spoznov Courage-u pohvale za lep avto mal kombinacije med eleganco pa športnostjo, od Maky-ja avto tud vidu je tud hud sam se nism nč menu ga ni blo nikol zravn avta enkat je pa v avtu sedel s svojo drago :twisted: pa še od Neona celica je tud ful lepa sam gre sam 220km/h :P :P
(za neonke se še zmenva) upam da bo čimprej napredval pr rihtanju pa tud neki drugih avtov od forumcev vidu eni so lepi eni pa baje še bojo.

Uglavnm točno se je vidl kdo je velik dnarja (da se tud z mal mnj) uložu in res ornk urihtu avto pa lepo narjen z občutkom ne pa kr neki gor nametan.tisti so mi bli najbl bedni.

Glede muske me je tud prevelika glasnost motila.takrat k je bla predstavitev honde od a3m se umnga tipa k je gobcov u mikrofon ni čist nč slišal k je bla muska tolk naglas.sploh nevem zakaj niso to nč zmanšal al ne slišjo uni dobr k so za mešalko al pa nevem...

No honda od a3m na zunaj je :twisted: :twisted: :shock: huda noter :? :bonk :ne :rofl tko čudna glede na to kok so se hvalil da bo nevem kašna notranjost pa čist spremenjena pa neki bla bla je bla laguna bl huda pr temu.

lp Uroš

MajstR
Nov uporabnik

Kraj: Dob pri Šentvidu

Napisal/-a MajstR Po sep 12, 2005 4:33 pm

ma jst pozabu

tist dž ga je čist zajebu.na parkplacu sm enga gledu z opel kalibro spuščeno k se je najprej matru da ga je iz blata dubu pol pa lih predn je na asvalt pršu je pa nasedu pa na žalost odbijač odtrgu :roll: :x :shock: tko da moje sožalje unmu.nism vedu al bi se režu al bi se jokov k moj je bil še na parkplacu sam sm ga k sreči dubunepoškodovanga vn.sam blatnga k mi ga je en b****r iz bemflnom pošpricu z blatom k je oral po blatu.

pa unadva k sta mela rock otočec u grosuplju sta bla tud modela (gay show :twisted: :twisted: ).sam take bi mogl res varnostniki mal ohladit k ti se tko potrudš da neki pol ti pa ene dva taka osebka uničta cel avto.sj na srečo sta sam svojga popacala loh bi pa še kej druzga naredla glede na to da sta mrtvo pijana poplesavala po predstavitvenem prostoru s pločevinkam u roki.

je blo kar hudo 12 ur letat okol.najbol je blo pol zvečer k so se neonke pa stroboti pržgal je blo bolš to gledat kokr pa uno Pio k se čist povsod uštuli.

p.s.: zanima me če kdo ve kašne strobote ma na polotu forumc Tomy, če se ne motm, nej pove al pa če to on vid nej mi napiše k ma res hudo tist odzadi.

lp

Uporabniški avatar
swifthead
Novinec

Napisal/-a swifthead Po sep 12, 2005 4:41 pm

ma v glavnem ta dž in PREGALSNA MUZIKA sta vse pokvarla resno, še celo tak jebiveter k js sm to slabo prenašal!!!!!!!!!!!!!!!111
Slika

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po sep 12, 2005 5:07 pm

206RC: no naj te ne skrbi prevec... kaj bom naredu se
sej sem ze veckrat omenu.. uglavnem 18" - 19" ..z 10cm robom
nobenega spoilerja vec.. air ride ali normal gewinde.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov