spoznal nekaj folka,nekaj folka spoznalo mene,tko na izi vseskupi

MacTron je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:Fullback je napisal/-a:zbral se ns je kr neki, izpadl dovolj dobr, bilo svinjsko mrzlo...to je to
nikjer nisem videl tvoje zadevce
nisi vidu njegove zadeve?
pa edini, ki je bil cez 3 boxe parkiran pocez
Fullback je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:Fullback je napisal/-a:zbral se ns je kr neki, izpadl dovolj dobr, bilo svinjsko mrzlo...to je to
mactron si mal zamešu...
savinjcan ti pa poglej na svoje slike-zraven unga zlatga saxoja :P
seat je napisal/-a:Drgač vredi mal je res blo mrzlo ampak sej smo itaq v takem času :d men tut ni uspelo nalepke dobit Regy ni dal:D:D:D bomo naslednič dobili
Drgač pa velik folka sem sprva mislu da ne bo tolk odziva
X-hair pač leganda zasedomžalčat21 tut Lane skoda da nisi mel avta ker so ti vse vun pokradli
z klimo vred ccc toj zato k maš AUDI-ja
hehe
Croma_man brez besed![]()
drgač pa vidim da ste se dolg bli tm ker mi2 z Acidom sva kr kmalu domov odpeketala
Fullback je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:Fullback je napisal/-a:zbral se ns je kr neki, izpadl dovolj dobr, bilo svinjsko mrzlo...to je to
mactron si mal zamešu...
savinjcan ti pa poglej na svoje slike-zraven unga zlatga saxoja :P
Speedfighter je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:blo je kulj, sicer ni dogajal nič ampak dobr, važn da je blo neki folka.
Važn da mam jst posnetek poskakujoče plastenke :P
voltage je napisal/-a:vi ste smešnisploh hondaši
jest sm mu svojo malo stojnco.... prodou sm amp
regy upam da ti bo dobr služu tko k je men
renojevcou ns je blo spet največ (spet bojo ugovori na to). iceu zamerm k je sam pršu pa čez pou urce šu
mactron je smešn, broohy je pa k****a
fiat smrdi. drugič bom roštil sabo prnesu
croma pa zajce
over and out.
seat je napisal/-a:Tole nalepko z X-hair-ovega passata sem hotu jst dol vzet sam je X-hair preklet pazu da mu je nebi smuknu ma pa Acid isto gor tak da ob priliki jim jst to dol potrgam:D:D
Peeezda X-hair se se rokovat ni hotu z mano dobr da sem prej tanku pa sem mel mal mastne roke
X-hair=anti_dizel_fan@hotmail.com:D:D
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov