maky je napisal/-a:glede na to da imam alergijo na sonce in da me je hudo opeklo po vratu in levi strani obraza se je vseeno splačalo da sm se pržil na soncu.
nimas alergije.
rdec sem ko rak!
benti pa sonce.
a se je splacal, 165,2 dB....

DrSergioDJ je napisal/-a:maky je napisal/-a:glede na to da imam alergijo na sonce in da me je hudo opeklo po vratu in levi strani obraza se je vseeno splačalo da sm se pržil na soncu.
nimas alergije.
rdec sem ko rak!
benti pa sonce.
maky je napisal/-a:DrSergioDJ je napisal/-a:maky je napisal/-a:glede na to da imam alergijo na sonce in da me je hudo opeklo po vratu in levi strani obraza se je vseeno splačalo da sm se pržil na soncu.
nimas alergije.
rdec sem ko rak!
benti pa sonce.
ne ne kr mam alergijo(že skor 21 let)
sej je kul drgač sam če nebi biu dons spet pol dneva udzuni na soncu bi blo pa še bolš.
a tok si nabasu(165,2 dB:?:)
cresh je napisal/-a:maky je napisal/-a:DrSergioDJ je napisal/-a:maky je napisal/-a:glede na to da imam alergijo na sonce in da me je hudo opeklo po vratu in levi strani obraza se je vseeno splačalo da sm se pržil na soncu.
nimas alergije.
rdec sem ko rak!
benti pa sonce.
ne ne kr mam alergijo(že skor 21 let)
sej je kul drgač sam če nebi biu dons spet pol dneva udzuni na soncu bi blo pa še bolš.
a tok si nabasu(165,2 dB:?:)
Sergio ziher ni 165,2 dB nabasu, ampak una bolhca k so jo zbazal skup v enmu dnevu in so postavl nov slovenski rekord.
Bor je napisal/-a:Super je blo. Sam ozgalo me je pa full.![]()
Slike iz Kopra:http://www.geocities.com/borovnik/
HaBBkE je napisal/-a:A si bil ti tud gor (life4rave)?? Kje pa se zgubu?
Ja drgač je blo pa najhudejš vse ukup!!
Dejte gor slikce tistih avtomobilov k so kasirali pokale, pa še fotko misice tuningfesta bi blo fajn vidt![]()
![]()
![]()
life4rave je napisal/-a:HaBBkE je napisal/-a:A si bil ti tud gor (life4rave)?? Kje pa se zgubu?
Ja drgač je blo pa najhudejš vse ukup!!
Dejte gor slikce tistih avtomobilov k so kasirali pokale, pa še fotko misice tuningfesta bi blo fajn vidt![]()
![]()
![]()
heheh mislem habke, skupi smo okol hodil z safranom! se cev od filtra si mi kazal! k sem ti reku, da mi haubo odpri! hehehe to sem drugac jaz!
life4rave je napisal/-a:aja kje je tista fotka, k je en model od vas, seveda ne vem kdo... slikal uno bejbo s tangicami (strikci) ko je sedela na gumi?!!! HOCEM FOTKO:P
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov